Μόντρεαλ Νοέμβριος του καιρού

Μόντρεαλ Νοέμβριος Καιρός: Κλίμα, Θερμοκρασίες *

Από μια φρικιαστική καλοκαιρινή μέρα μέχρι μια αρκτική εμπειρία, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο Μόντρεαλ τον Νοέμβριο. Το ρεκόρ του μήνα ήταν χαμηλό 22,2ºC / 72ºF και ρεκόρ χαμηλό; Ένα δροσερό -27.8ºC / -18ºF. Όμως, η μέρα του Νοεμβρίου σας είναι περίπου 5,1ºC / 41ºF.

Διαβάστε επίσης: Είναι το χειμώνα στο Μόντρεαλ ότι το κακό;
Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ; Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor στο Μόντρεαλ

Οπλισμένοι με αυτές τις γνώσεις, προγραμματίζετε για πιο δροσερές θερμοκρασίες καθώς ο μήνας εξελίσσεται, ειδικά καθώς χτυπούμε την τελευταία εβδομάδα του μήνα όταν το χιόνι είναι πιθανό.

Σημειώστε επίσης ότι ενώ δεν είναι καιρός να περάσετε τα πανωφόρια και όλα τα χειμερινά εργαλεία ακόμα, μην ξεχάσετε να τα συνδέσετε. Σκεφτείτε το δερμάτινο μπουφάν, το μάλλινο επικάλυμμα ή / και τα ελαφρώς μονωμένα μπουφάν πτώσης με ένα πουλόβερ ή στρώμα fleece από κάτω. Και βγάλτε τα γάντια και τα κασκόλ. Ίσως χρειαστείτε.

< Μόντρεαλ Οκτώβριος Καιρός | Μόντρεαλ Δεκέμβριος Καιρός >

Μόντρεαλ Νοέμβριος Καιρός: Τι να φοράτε

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, δεν είναι ακόμα βαρύ κάτω από το παλτό καιρό, αλλά είναι ελαφρύ χειμωνιάτικο σακάκι ή fleece-κάτω-κάτω-σακάκι καιρικές συνθήκες. Γάντια και κασκόλ είναι μια αναγκαιότητα σε αυτό το σημείο.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ τον Νοέμβριο; Πακέτο:

Χωρίς αμφιβολία, η πιο πάνω φωτογραφία λήφθηκε την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου, αλλά δεν μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά για να προειδοποιήσει τι θα έρθει. Η εποχή των φύλλων των φύλλων γενικά ολοκληρώνεται και ολοκληρώνεται από την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Συνήθως μια καταιγίδα ή νωρίς χιονόπτωση χτυπά τα φύλλα που αφήνονται στο έδαφος.

Με τις θερμοκρασίες να φτάνουν στους 0 ° C (32 ° F) καθώς ο μήνας εξελίσσεται, οι ντόπιοι παίζουν και ξεκινούν νωρίς τα ψώνια των Χριστουγέννων , μεταξύ άλλων εποχιακά κατάλληλων δραστηριοτήτων .

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ το Νοέμβριο; Δοκιμάστε αυτά τα ξενοδοχεία της πόλης
Και: Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor στο Μόντρεαλ

* Πηγή: Περιβάλλον Καναδά. Οι μέσες θερμοκρασίες, τα άκρα και τα δεδομένα βροχόπτωσης ανακτήθηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 2010. Όλες οι πληροφορίες υπόκεινται σε ελέγχους διασφάλισης ποιότητας από την Environment Canada και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε υπόψη ότι όλες οι στατιστικές για τον καιρό, όπως παρουσιάζονται παραπάνω, υπολογίζονται κατά μέσο όρο από τα δεδομένα καιρού που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια περιόδου 30 ετών.

** Σημειώστε ότι οι ντους, το βροχή και / ή το χιόνι ενδέχεται να επικαλύπτονται την ίδια μέρα. Για παράδειγμα, εάν ο Μήνας Χ διαθέτει μέσο όρο 10 ημερών ελαφρών βροχών, 10 ημέρες βαρύτερων βροχών και 10 ημερών χιονόπτωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι οι 30 ημέρες του Μήνα Χ τυπικά χαρακτηρίζονται από κατακρήμνιση. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι, κατά μέσο όρο, οι 10 ημέρες του Μήνα Χ ενδέχεται να περιλαμβάνουν ελαφρύ ντους, βροχή και χιόνι σε περίοδο 24 ωρών.