Ζαχαροπλαστεία κοντά στο Μόντρεαλ: Érablière Denis Charbonneau

Κάποια Apple με το Maple;

Από τις καλύτερες σακκάδες ζαχαροπλαστικής κοντά στο Μόντρεαλ , ο Érablière Denis Charbonneau (γνωστός και ως Verger Denis Charbonneau) είναι ο μόνος που είναι τόσο σακιά ζαχαροκάλαμου και οπωρώνας μήλου, προσφέροντας όχι μόνο ένα παραδοσιακό μενού στυλ σακχάρου, φασόλια, tourtière και κρέας χοιρινού κρέατος αλλά και προϊόντα μήλων σε τοποθεσία.

Η σεζόν του 2017 τρέχει στις 25 Φεβρουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2017.

Οι βόλτες με πόνυ, οι βόλτες με τρακτέρ, το τένις με σφένδαμο στο χιόνι και οι πεζοπορίες στο βουνό με υπέροχη θέα στην ύπαιθρο απέναντι από τις επιχειρήσεις αποτελούν μέρος των δραστηριοτήτων της ημέρας.

Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε άνετοι με τα πλήθη. Αυτή η σακχαρώδης ζακέτα γίνεται γεμάτη, όπως και η εμπειρία μου. Και σιγουρευτείτε ότι φοράτε κατάλληλα υποδήματα για την ανηφόρα πεζοπορίας, κατά προτίμηση αδιάβροχα και με έλξη.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ; Μείνετε στο Best Boutique Hotels του Μόντρεαλ

Κόστος

Τα γεύματα ζαχαροπλαστικής ποικίλλουν από $ 22.75 έως $ 28.95 για ενήλικες, $ 9.25 έως $ 13.50 για παιδιά, μικρά παιδιά ηλικίας 2 ετών και κάτω τρώνε δωρεάν. Δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι και συμβουλές και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Τα κουπόνια εκπτώσεων είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Εκτυπώστε όσες χρειάζεστε και φέρτε τους μαζί σας για να εξοικονομήσετε $ 3 σε ένα γεύμα ζαχαροπλαστικής για ενήλικες. Ισχύει μόνο σε επιλεγμένες ημερομηνίες.

Σημειώστε ότι οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Πότε

Επικοινωνήστε με τον Érablière Denis Charbonneau για λεπτομέρειες σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα καθισμάτων. Συνήθως απαιτούνται κρατήσεις. Η κουζίνα του Érablière είναι ανοιχτή από τις 11 π.μ. έως τις 7 το απόγευμα από Δευτέρα έως Πέμπτη, 11 π.μ. έως 8 μ.μ. την Παρασκευή, 10 π.μ. έως 8 μ.μ. το Σάββατο και 10 μ.μ. έως 7 μ.μ. την Κυριακή.

Πού: δύο εισόδους

Είσοδος αριθ. 1: 45 Chemin du Sous Bois, Mont St. Grégoire
Είσοδος αριθ. 2: Πάρτε αυτή την είσοδο, αν θέλετε μια ελεύθερη βάρκα βόλτα στην σακκάβα ζάχαρης που βρίσκεται στην είσοδο αριθ. 1: Verger Denis Charbonneau, 575 τάξη de la Montagne, Mont St. Grégoire

Χρόνος ταξιδιού από το Μόντρεαλ

45 λεπτά

Να φτάσετε εκεί από το Μόντρεαλ

Είσοδος Νο. 1: Γέφυρα Champlain, Autoroute 10 East, Έξοδος 37, προς τη διαδρομή 227 / Marieville / Ste-Angèle-de-Monnoir / Mont-St-Grégoire.

Βγείτε αριστερά στην διαδρομή 227 / Rang de l'Église North και συνεχίστε ευθεία μέχρι τη διασταύρωση του Rang de Fort-Georges. Στρίψτε δεξιά στο Rang de Fort-Georges. Μετά από μερικά χιλιόμετρα, το Rang de Fort-Georges γίνεται Chemin du Sous-Bois. Η κάσα ζάχαρης βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου.

Είσοδος Νο. 2: Γέφυρα Champlain, Autoroute 10 East, Έξοδος 37, προς τη διαδρομή 227 / Marieville / Ste-Angèle-de-Monnoir / Μοντ-Στρε. Περάστε αριστερά στην διαδρομή 227 / Rang de l'Église North και συνεχίστε ευθεία μέχρι τη διασταύρωση του Rang de la Montagne. Στρίψτε δεξιά στο Rang de la Montagne. Ο οπωρώνας βρίσκεται στα αριστερά του δρόμου. Θα χρειαστεί να πάτε σε ένα βαγόνι για να φτάσετε στο σακκάκι ζάχαρης που βρίσκεται στην Είσοδος Νο. 1.

Κρατήσεις

(450) 347-9090

Για περισσότερες πληροφορίες

Érablière Denis Charbonneau Δικτυακός τόπος

Ψάχνετε για μια διαφορετική σακιά ζάχαρης κοντά στο Μόντρεαλ;

Πάρτε την επιλογή σας .