Γαλλία τον Νοέμβριο - Καιρός, Τι να Pack, Τι να δείτε

Χρώματα πτώσης, χριστουγεννιάτικες αγορές και φθηνότεροι ναύλοι και διαμονή

Γιατί να επισκεφθείτε τη Γαλλία τον Νοέμβριο;

Αν και ο Νοέμβριος μπορεί να φανεί ένα γκρίζο μήνα όταν ο καιρός είναι κακός και οι ημέρες σύντομα, είναι μια εκπληκτικά καλή στιγμή για να επιλέξετε για γαλλικές διακοπές με τα χρώματα πτώσης να παραμένουν και να λαμπρύνουν την ύπαιθρο. Και ο Νοέμβριος έχει μια από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες σε όλη τη χώρα. Η 11η Νοεμβρίου είναι δημόσια αργία για την Ημέρα της Εραβικής Ελευθερίας, η οποία μνημονεύει το τέλος του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου, που υπογράφηκε σε σιδηροδρομική μεταφορά σε απομακρυσμένο τμήμα της Πικαρδίας .

Τόσο οι μεγάλες πόλεις όσο και τα μικρά χωριά έχουν τελετές που σηματοδοτούν τον εορτασμό της πιο αξιοσημείωτης ημερομηνίας για τους Γάλλους και τους Συμμάχους.

Καθώς ο Νοέμβριος προσελκύει το τέλος, οι αγορές των Χριστουγέννων αναδύονται σε όλη τη Γαλλία. Αν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο για να ψωνίσετε, εδώ είναι οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Βόρειας Γαλλίας για να επισκεφτείτε.

Το πιο σημαντικό, οι αεροπορικές πτήσεις αρχίζουν να μειώνονται, καθώς υπάρχουν καλές διακοπές και τιμές ξενοδοχείων για να επωφεληθούν.

Κάποιες ετήσιες στιγμές του Νοεμβρίου

Καιρός

Τον Νοέμβριο ο καιρός μπορεί να είναι ακόμα ζεστός στο νότο, αλλά ακόμα και εδώ, πακέτο για το κρύο. Μπορεί να πάρει πραγματικά κρύο και βροχερή στο Βορρά, έτσι λάθος στην άνετη πλευρά και να λάβει πολλές στρώσεις για να κρατήσει τον Jack Frost στον κόλπο. Εδώ είναι οι μέσοι όροι καιρού για μερικές μεγάλες πόλεις:

Μάθετε περισσότερα: Καιρός στη Γαλλία

Τι να συσκευάσει

Συσκευασία για τη Γαλλία το Νοέμβριο είναι ένα ζήτημα να βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλά στρώματα για να σας κρατήσει ζεστό. Θυμηθείτε ότι μπορεί να πάρει πολύ υγρό, ώστε να πάρετε καλά παπούτσια περπάτημα, καθώς και μια ομπρέλα για θολές ανέμους. Εάν πηγαίνετε στα βουνά μπορεί να χιονίσει και αν έρθει νωρίς το χιόνι, τα χιονοδρομικά κέντρα θα ανοίξουν τουλάχιστον για τα Σαββατοκύριακα. Και θυμηθείτε όλα αυτά τα καλούδια στην αγορά των Χριστουγέννων και ίσως πάρτε μια επιπλέον βαλίτσα ή αφήστε χώρο στο κεντρικό σας για τις γαλλικές απολαύσεις. Σας συμβουλεύω να συμπεριλάβετε τα ακόλουθα στη λίστα συσκευασίας:

Κατάλογος συσκευασιών διακοπών

Επίσης, ελέγξτε το φως συσκευασίας για το ταξίδι σας