Τι πρέπει να κάνετε εάν δεν απολαμβάνετε το ταξίδι;

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης του κάθε ταξιδιώτη

Έχετε περάσει μήνες προγραμματίζοντας για αυτό: έχετε κάνει κράτηση των πτήσεων σας, έχετε ερευνήσει τους καλύτερους ξενώνες , έχετε εγγραφεί για περιηγήσεις και έχετε επεξεργαστεί ένα δρομολόγιο για την ημέρα σας. Όλα έχουν πέσει στη θέση τους για να εξασφαλίσετε ότι έχετε το ταξίδι μιας ζωής. Μπορείτε να αποχαιρετήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας και να ξεφύγετε από τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής σας.

Και το μισείς.

Παρά το γεγονός ότι έριξα όλα όσα είχατε για να αποφύγετε το ταξίδι μιας ζωής, έχετε έρθει στον προορισμό σας για όνειρα και ανακάλυψα ότι το ταξίδι δεν ήταν τίποτα όπως εσύ σκέφτηκε ότι θα ήταν.

Τι συμβαίνει αν δεν σας αρέσει;

Τι γίνεται αν το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι πώς θέλετε να πάτε στο σπίτι;

Συμβαίνει.

Στην πραγματικότητα, μου συνέβη. Μετά από πέντε χρόνια σταθερού ταξιδιού, υπάρχουν στιγμές που το μόνο που θέλω να κάνω είναι να σταματήσω να κινούμαι και να βρω σπίτι. Υπάρχουν στιγμές που έχω μοναξιά και έλειψα έχοντας ένα σταθερό σύνολο φίλων. Χρόνοι που ήθελα να κατέχω περισσότερα από δύο ζευγάρια παντελόνια. Ώρες όταν άρρωστος. Χρόνια όπου έχω μίσους τον τόπο στον οποίο ταξίδευα. Ώρες όταν έχω ξεσπάσει στα δάκρυα γιατί μόνο που θέλω να κάνω είναι να είμαι με την οικογένειά μου και όχι με μια ομάδα ξένων.

Τι πρέπει να κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Πότε πρέπει να πάτε σπίτι;

Είμαι ένας μεγάλος πιστός στο να κολλήσω κάτι έξω, ακόμα και όταν δεν είναι ευχάριστο, και να το αντιμετωπίσω ως ευκαιρία ανάπτυξης και ανάπτυξης. Αλλά υπάρχουν κάποιες καταστάσεις όπου αυτό είναι, ειλικρινά, ένα ανόητο πράγμα που πρέπει να κάνουμε.

Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν δεν απολαμβάνετε ταξίδια.

Μείνετε σε ένα Ξενώνα

Εάν δεν είστε ήδη, μετακινήστε τον εαυτό σας σε ξενώνα και καθίστε στον κοινόχρηστο χώρο. Είναι τόσο εύκολο να κάνετε φίλους σε ξενώνες, και αυτό θα σας βοηθήσει να τραβήξετε τον εαυτό σας από την πτώση σας. Κάντε κάποιους φίλους, πηγαίνετε έξω για ένα γεύμα, συζητήστε για τη ζωή σας. Θα σας κρατήσει μακριά και θα σας βάλει σε μια καλύτερη διάθεση.

Για μένα, αν μισώ το ταξίδι, κάνοντας έναν φίλο και κάνοντας κάποιον να συνομιλήσετε και να εξερευνήσετε, καθιστά σχεδόν αδύνατο για μένα να μην απολαύσω το ταξίδι μου. Επειδή οι ξενώνες είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε φίλους όταν ταξιδεύετε, αυτό είναι το 100% ο τρόπος να πάτε.

Μισή ξενώνες; Μείνετε σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο σε ένα καλά βαθμολογημένο ξενώνα και αποφύγετε ξενώνες πάρτι. Θα είστε σε θέση να κάνετε φίλους χωρίς να θυσιάζετε τον ύπνο και την ψυχραιμία σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα κοινό δωμάτιο και διαβάστε τις κριτικές για να δείτε αν οι προηγούμενοι επισκέπτες αναφέρουν πόσο εύκολο είναι να κάνετε φίλους.

Εγγραφείτε για μια περιοδεία

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε τη διάθεσή σας είναι να κρατάτε απασχολημένοι. Εγγραφείτε για μια καλά βαθμολογημένη περιήγηση στην πόλη στην οποία βρίσκεστε και δοκιμάστε κάτι νέο. Θα μπορούσε να είναι μια ξενάγηση δρόμου, μια τάξη μαγειρικής, ή ακόμα και μια κρουαζιέρα ποταμών. Αν είστε τυχεροί, θα συνδεθείτε με κάποιον άλλο στην περιοδεία και θα έχετε έναν φίλο που θα σας κρατήσει μακριά από την πτώση των ταξιδιών σας.

Μετακίνηση Κάπου Νέος

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι μια αλλαγή σκηνικού για να σας ταξιδέψει με αγάπη. Εάν αισθάνομαι θλίψη, θα μετακομίσω από το κατάλυμά μου και θα μεταβεί σε ένα καλύτερο μέρος για να περιποιηθεί τον εαυτό μου. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, θα προσπαθήσω να μετακομίσω σε ένα άλλο μέρος της πόλης. Μερικές φορές, θα αφήσω την πόλη και θα κατευθυνθώ σε μια νέα για να δοκιμάσω κάπου καινούργιο για το μέγεθος!

Το μεγάλο πράγμα για τα ταξίδια είναι ότι μπορείτε πάντα να εμφανίζονται σε μια ολοκαίνουργια πόλη σε ένα ολοκαίνουργιο ξενώνα και κανείς δεν θα έχει ιδέα για το ποιοι είστε. Με τη μετάβαση σε ένα νέο μέρος, μπορείτε να αφήσετε πίσω κάθε κακή αναμνήσεις του τόπου όπου δεν απολαμβάνετε το ταξίδι, και να αρχίσετε ξανά.

Μην ενοχοποιήστε τον εαυτό σας

Υπήρξαν στιγμές που έχω πιέσει τον εαυτό μου να εξερευνήσω ένα μέρος όταν έχω εξαντληθεί και αυτό οδήγησε στο να μισώ ταξιδεύω.

Όταν βρεθείτε σε έναν νέο τόπο, ο πειρασμός μπορεί να είναι να περιπλανηθείτε για να σημειώσετε κάθε δραστηριότητα και τοποθεσία που αισθάνεστε όλοι οι τουρίστες που πρέπει να δουν. Αυτή είναι μια συνταγή για την καύση και μπορεί συχνά να είναι ο ένοχος που δεν απολαμβάνετε τα ταξίδια. Αντί να ακολουθήσετε τα δρομολόγια στον οδηγό σας, ακούστε τι σας λέει το σώμα σας που χρειάζεται.

Μερικές φορές παραλείποντας σε ένα μουσείο και ξοδεύοντας τη μέρα γεμάτη πάππου στην παραλία είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αισθανθείτε ολόκληρο και πάλι.

Τι θέλατε από αυτό το ταξίδι;

Όταν σχεδιάσατε αυτό το ταξίδι, πιθανόν να έχετε μια ιδέα στο μυαλό σας για το πώς ήθελε να αποδειχθεί. Είδατε τον εαυτό σας να φτιάχνετε υπέροχους φίλους και να πηγαίνετε να πίνετε σε δροσερά μπαρ; Θα ήταν να τρώτε τα τοπικά φαγητά και να βυθίζεστε στον πολιτισμό; Ελπίζατε να συμπληρώσετε το μαύρισμα σας σε όμορφες παραλίες ;

Ό, τι αρχικά ήθελε από το ταξίδι, ξεκινήστε να κάνετε το καλύτερο για να συμβεί αυτό. Σε μια πρόσφατη εκδρομή μου στη Γαλλική Πολυνησία , ένιωθα ανεξερεύνητη από το ταξίδι. Δεν ήμουν μέχρι που καθόμουν ότι συνειδητοποίησα ότι ελπίζω για μια χαλαρωτική διακοπές εκεί, αλλά αντ 'αυτού ένιωσα την έλξη να πεζοπορώ και να πάω σε κρουαζιέρες λιμνοθάλασσας (παρόλο που με έκαναν ναυάγιο) και να δω απολύτως τα πάντα υπήρχε για να δείτε σε κάθε νησί που επισκέφτηκα.

Επιστρέφοντας στο αρχικό σχέδιό μου να χαλαρώσω στην παραλία, με έκανε πολύ πιο ευτυχισμένο.

Είναι εντάξει να πάει σπίτι

Μερικές φορές δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ταξιδέψετε και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό. Εάν έχετε δοκιμάσει όλα όσα αναφέρονται παραπάνω και εξακολουθείτε να θέλετε να πάτε στο σπίτι, θα πρέπει να το κάνετε.

Δεν σημαίνει ότι είσαι αποτυχία.

Δεν σημαίνει ότι ποτέ δεν θα ταξιδέψετε ξανά.

Απλώς σημαίνει ότι τώρα δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Είναι εντάξει να πάει στο σπίτι.