Λονδίνο προς Μπράιτον με αυτοκίνητο, τρένο και λεωφορείο

Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο στο Μπράιτον

Μπορείτε να φτάσετε στο Μπράιτον από το Λονδίνο σε λιγότερο χρόνο από ό, τι πιθανότατα θα σας πάει για να επιστρέψετε από το σπίτι.

Η παραθαλάσσια πόλη συχνά ονομάζεται Παραλία του Λονδίνου, έχει μια μαγευτική προβλήτα , παράξενα ψώνια , το υπερβολικό Royal Pavilion και, φυσικά, μίλια βότσαλα παραλία βότσαλα. Αλλά η πιο πρόσφατη και πιο ελκυστική έλξη της, το British Airways i360 θα πρέπει να βάλει σίγουρα το Μπράιτον στη λίστα των επισκεπτών που πρέπει να επισκεφθείτε.

Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους πληροφοριών για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας στο Μπράιτον με διάφορες μορφές μεταφοράς .

Αν είστε κατάλληλοι και επάνω για μια πρόκληση, μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε ποδηλασία. Είναι λιγότερο από 60 μίλια.

Πώς να φτάσετε στο Μπράιτον

Με το αυτοκίνητο

Το Μπράιτον βρίσκεται 54 μίλια νότια του Λονδίνου. Χρειάζεται περίπου 1 1/2 ώρες οδήγησης. Νότια από τον περιφερειακό δρόμο M25, το M23 οδηγεί στο Μπράιτον. Αυτή είναι μια εύκολη αλλά πολύ δημοφιλής διαδρομή. Πολλοί Λονδρέζοι κάνουν ημερήσιες εκδρομές και σύντομες αποδράσεις στο Μπράιτον. Οι επισκέπτες από τη Γαλλία, μέσω της σήραγγας της Μάγχης, μοιάζουν επίσης με τις τέχνες, τις αντίκες και τις ομοφυλοφιλικές σκηνές του Μπράιτον. Όλα αυτά σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε πολλή κίνηση σε δημοφιλείς εποχές.

Υπάρχει καλό δημοτικό πάρκινγκ στους υπόγειους και κλειστούς χώρους στάθμευσης του Brighton όπου μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας έξω από το φως του ήλιου για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας για μια σχετικά λογική τιμή.

Εάν οδηγείτε, λάβετε υπόψη ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό) και η τιμή είναι συνήθως μεταξύ $ 1.50 και $ 2 ένα τετραγωνικό.

Με το τρένο

Ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος να φτάσετε στο Μπράιτον είναι με το τρένο. Το ταξίδι των 54 μιλίων συνήθως διαρκεί λιγότερο από μία ώρα και τα τρένα τρέχουν από πολύ νωρίς μέχρι πολύ αργά - οπότε αν παγιδευτείτε στην πλευρά του πάρτι των ζώων του Μπράιτον, υπάρχει μια καλή ευκαιρία να συνεχίσετε να επιστρέφετε Λονδίνο.

Το Thameslink και τα Southern Trains τρέχουν συχνά τρένα για το σταθμό του Μπράιτον από το Λονδίνο Βικτόρια, το σταθμό του Λονδίνου Bridge και το διεθνές αεροδρόμιο St Pancras International καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και κατά το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας. Το ταξίδι διαρκεί μεταξύ της ώρας και μίας και μισής ώρας ανάλογα με την υπηρεσία που επιλέγετε. Το 2016, τα εισιτήρια ανά διαδρομό Anytime κοστίζουν £ 24,90 από το St Pancras και £ 31 από τη Βικτώρια ή τη Γέφυρα του Λονδίνου. Τα εισιτήρια για το St Pancras είναι φθηνότερα, διότι, ακόμη και για άμεσες υπηρεσίες, τα τρένα είναι τοπικά και κάνουν περισσότερες στάσεις.

Εάν σχεδιάζετε καλά και κλείσετε τα εισιτήριά σας περίπου δύο εβδομάδες εκ των προτέρων, μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά. Βρήκα τα προπληρωμένα εισιτήρια μετ 'επιστροφής για τα μέσα Σεπτεμβρίου 2016 (που κρατήθηκαν τον Αύγουστο) μόνο για £ 10,60. Αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με τους χρόνους ταξιδιού, χρησιμοποιήστε το Εθνικό Rail Reach αναζητήσεις φτηνότερο Fare Finder για να πάρετε τις καλύτερες προσφορές.

Με λεωφορείο

Εκπαιδευτές National Express τρέχουν από το Λονδίνο στο Μπράιτον. Μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά - με κάποιες διαδρομές να κοστίζουν μόλις £ 10 μετ 'επιστροφής - αλλά σχεδιάστε να θερμαίνετε ένα κάθισμα λεωφορείων για τουλάχιστον μία ώρα περισσότερο από ό, τι εάν είχατε πάρει το τρένο. Τα ταξίδια διαρκούν από 2h 20min έως 3h 40min.

Υπάρχει ένα, γρήγορο ταξίδι σε κάθε τρόπο που διαρκεί δύο ώρες, αλλά τα περισσότερα λεωφορεία διαρκούν πολύ περισσότερο. Τα λεωφορεία ταξιδεύουν κάθε μισή ώρα μεταξύ του σταθμού Victoria Coach στο Λονδίνο και του σταθμού λεωφορείων του Μπράιτον. Ορισμένες υπηρεσίες έχουν Wi-Fi για να σας βοηθήσουν, ενώ μακριά από το χρόνο. Για να βρείτε τα φτηνότερα ναύλα, κάντε κλικ στον ανιχνευτή των ναύλων στην αρχική σελίδα της National Express.

UK Travellers Tip - Τα εισιτήρια λεωφορείων πωλούνται συνήθως ως ταξίδια με έναν τρόπο με κάθε σκέλος του ταξιδιού σας διαφορετικά, ανάλογα με το πότε ταξιδεύετε. Εάν είστε ευέλικτοι σχετικά με το χρόνο ταξιδιού, μπορείτε συνήθως να εξοικονομήσετε περισσότερα.

Τα εισιτήρια λεωφορείων μπορούν να αγοραστούν online. Υπάρχει συνήθως ένα τέλος κράτησης £ 1.

Διαβάστε κριτικές για πελάτες και βρείτε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Μπράιτον, Αγγλία στο TripAdvisor.