Εσωτερικός χώρος Covent Garden

Χαλαρώστε και χαλαρώστε

Ο εσωτερικός χώρος στο Covent Garden είναι ένα κέντρο διαλογισμού και αυτο-ανάπτυξης στο κεντρικό Λονδίνο. Αφού επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο, δοκιμάστε το δωρεάν Ησυχο Δωμάτιο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Τι όαση ηρεμίας σε μια τόσο πολυσύχναστη πόλη!

Σχετικά με τον εσωτερικό χώρο

Στο Inner Space αισθάνονται χαλαροί, επαναφορτισμένοι και ανανεωμένοι είναι θεμελιώδεις για την ευημερία μας και την ατομική μας επιτυχία.

Ο εσωτερικός χώρος αρχικά φαίνεται να είναι ένα μικρό κατάστημα σε έναν πλαϊνό δρόμο από την πολυσύχναστη οδό Neal Street στο Covent Garden, αλλά εισάγετε και θα ανακαλύψετε ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον.

Παρέχει πάντα απαλή μουσική που σας βοηθά να ξεχάσετε τις ανησυχίες σας και μετά από να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο γεμάτο προσωπική ανάγνωση, βγείτε στο ήσυχο δωμάτιο και δώστε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο για να χαλαρώσετε και να προβληματιστείτε.

Το ήσυχο δωμάτιο είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του καταστήματος και είναι ένα τόσο περίεργο στολίδι που συχνά θα το αποκτήσετε μόνοι σας. Η χρήση αυτού του καταφυγίου είναι εντελώς δωρεάν.

Αλλά αυτό δεν είναι όλα τα Inner Space προσφέρει δωρεάν. Συνέχισε να διαβάζεις...

Δωρεάν μαθήματα και διαλέξεις

Δωρεάν μαθήματα
Μια ποικιλία μαθημάτων και σεμιναρίων διαρκεί όλο το χρόνο στο Covent Garden και το The City:

Ελεύθερες εβδομαδιαίες διαλέξεις
Εβδομαδιαίες διαλέξεις με διάφορους ομιλητές σε ποικίλα θέματα πραγματοποιούνται όλο το χρόνο - κάθε Παρασκευή στο West End και τις Κυριακές στο Islington. Αυτές οι διαλέξεις προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα και εμπνευσμένη προοπτική για την προσωπική ανάπτυξη, τις σχέσεις και τη χαλάρωση.

Πώς να βρείτε τον εσωτερικό χώρο

(Τι υποδηλωτικό τίτλο!)

Διεύθυνση: 36 Κήποι μικρού μήκους, Covent Garden, Λονδίνο WC2H 9AB

Πλησιέστεροι Σταθμοί Μετρητών : Covent Garden / Holborn

Πόροι: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο σχεδιασμού ταξιδιού ή την εφαρμογή Citymapper για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τη δημόσια συγκοινωνία.

Τηλέφωνο: 020 7836 6688

Email: info@innerspace.org.uk

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.innerspace.org.uk

Περισσότερα για τον εσωτερικό χώρο

Ο εσωτερικός χώρος στο Covent Garden διοικείται και διευθύνεται από την Brahma Kumaris Information Services, η οποία συνδέεται με το Παγκόσμιο Πνευματικό Πανεπιστήμιο Brahma Kumaris.

Όλα τα μαθήματα διευθύνονται από διαμεσολαβητές και καθηγητές διαλογισμού. Οι δάσκαλοι δίνουν το χρόνο τους να μοιραστούν ελεύθερα τις εμπειρίες τους και τις ιδέες τους για το πώς να δημιουργήσουν εσωτερική αλλαγή και βαθύτερη εκπλήρωση.

Καλά στην εργασία

Το Inner Space προσφέρει μαθήματα Well-Being at Work. Οι περισσότερες συνεδρίες στο χώρο εργασίας λαμβάνουν χώρα το μεσημέρι και η τελευταία μισή ώρα. Επικοινωνήστε απευθείας με το Inner Space για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ευημερία στην Κοινότητα

Ο Εσωτερικός Χώρος κάνει εξωσχολικές εργασίες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση ατόμων και ομάδων για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων ζωής τους. Έχουν συνεργαστεί με κέντρα για γυναίκες, ομάδες σωματικής και ψυχικής αναπηρίας, ναρκωτικά και αποκατάσταση, άνεργοι και άστεγοι.

Μην ξεχνάτε ότι όλα τα μαθήματα και οι δραστηριότητες είναι δωρεάν! Χρηματοδοτείται από εθελοντικές δωρεές, χωρίς να απαιτείται ελάχιστη δωρεά.