Κολομβία, Μέριλαντ 4ου Ιουλίου πυροτεχνήματα 2017

Columbia, Maryland γιορτάζει το τέταρτο του Ιουλίου με ένα οικογενειακό πυροτεχνημάτων υπερβολή κατά μήκος της λίμνης Columbia. Η εκδήλωση χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση του νομού Howard με την υποστήριξη της Ένωσης Κολούμπια. Η ψυχαγωγία περιλαμβάνει ζωντανές μπάντες σε 2 στάδια και ποικιλία ψυχαγωγίας για παιδιά. Φέρτε κουβέρτες, καρέκλες και ένα πικνίκ. Τα τρόφιμα θα πωληθούν στο χώρο του ξενοδοχείου.

Πυροτεχνήματα Τοποθεσία:
Λίμνη Kittamaqundi
Κολούμπια Πόλης Κέντρο λίμνη
10221 Κύκλος Wincopin
Κολομβία, Μέριλαντ

Οδηγίες: Πάρτε US29 στην έξοδο του κέντρου της πόλης Columbia, Little Patuxent Parkway? παραμείνετε στην αριστερή λωρίδα.

Αφού πάτε κάτω από τη γέφυρα πεζών, αναζητήστε πινακίδες που δηλώνουν δημόσιο χώρο στάθμευσης. Η 27-στρεμμάτων ανθρωπογενής λίμνη βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Little Patuxent Parkway, απέναντι από το εμπορικό κέντρο Columbia Mall. Είναι ένα δημοφιλές σημείο συγκέντρωσης για πολλά φεστιβάλ το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των πυροτεχνημάτων του τέταρτου Ιουλίου.

Στάθμευση
Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος στις παρτίδες κοντά στη λίμνη. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο, έτσι οι παρευρισκόμενοι συνήθως σταθμεύουν στους χώρους στάθμευσης του εμπορικού κέντρου. Το Little Patuxent Parkway θα κλείσει μετά τις 19:00, οπότε θα πρέπει να φτάσετε νωρίτερα και να σχεδιάσετε ανάλογα.

Ωρες:
5 - 10 μ.μ.
Πυροτεχνήματα 9:30 μ.μ.

Βροχή Ημερομηνία: 5 Ιουλίου

Δείτε περισσότερα πυροτεχνήματα στο Μέριλαντ

Διαβάστε περισσότερα για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Κολομβία