Ανασκόπηση της εμπειρίας κινηματογράφου 4D Eye London

Η London Eye 4D Film Experience συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου για το London Eye. Είναι μια φανταστική ταινία 4D για να σας διασκεδάσει πριν το ταξίδι σας στο London Eye . Τα εφέ 4D είναι υπέροχα και αυτή η ταινία μικρού μήκους διαθέτει εκπληκτική 3D αεροφωτογραφία του Λονδίνου.

Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για εσάς

Αυτό είναι σωστό, αγοράζετε το εισιτήριό σας για το London Eye και συμπεριλαμβάνεται η 4D κινηματογραφική εμπειρία. Οι Merlin Entertainments, οι ιδιοκτήτες του Eye London, δαπάνησαν 5 εκατομμύρια λίρες για τη δημιουργία της 4D κινηματογραφικής εμπειρίας και αποφάσισαν απλά να αυξήσουν την αξία για τα χρήματα που προσφέρονται στο London Eye.

Στο Λονδίνο, το Merlin Entertainments τρέχει επίσης το London Dungeon , το Sea Life London Aquarium, την περιπέτεια του Shrek! Το Λονδίνο και το Madame Tussauds.

Τι να περιμένεις

Η είσοδος 4D Cinema είναι στην αίθουσα εισιτηρίων London County Hall, οπότε αφού αγοράσετε το εισιτήριό σας πηγαίνετε κατευθείαν στην '4D Experience', όπου θα εκδοθούν γυαλιά 3D.

Καθώς μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε πριν μπείτε στον κινηματογράφο, υπάρχει μια ταινία μικρού μήκους προτού να μπει για τη δημιουργία του London Eye. Δεν υπάρχουν λέξεις καθώς οι εικόνες εξηγούν όλα.

Περίπου 160 επισκέπτες θα περάσουν από τον κινηματογράφο 4D κάθε 8 λεπτά, οπότε μην ανησυχείτε να περιμένετε καθώς ο κινηματογράφος είναι πιο ευρύχωρος από ό, τι φαίνεται για πρώτη φορά.

Ο λαμπερός ροζ κινηματογράφος είναι όρθιος και βρίσκεται σε τέσσερα επίπεδα. Το κορυφαίο επίπεδο είναι πλήρως προσβάσιμο από αναπηρικά καροτσάκια και καροτσάκια.

London Eye 4D Film

Βάλτε τα γυαλιά σας και απολαύστε. Δεν υπάρχουν λέξεις και οι εικόνες έχουν ρυθμιστεί στη μουσική των Coldplay και Goldfrapp.

Η ιστορία είναι για ένα μικρό κορίτσι που επισκέπτεται το Λονδίνο με τον πατέρα της και θέλει να είναι ψηλότερο για να πάρετε μια καλύτερη θέα, ώστε να έρθουν στο London Eye.

Τον αγαπά και αρχίζει να φαντάζεται τι θα ήθελε να δει το Λονδίνο από τη θέα του πουλιού και είμαστε στα ύψη γύρω από τον ουρανό με το μόνο 3D αεροφωτογραφία του Λονδίνου. Το πουλί είναι ένας γλάρος (όχι ένα περιστέρι) και αυτό κυλάει έτσι νομίζετε ότι θα μπορούσατε να τον αγγίξετε. (Συνεχίστε, φτάστε έξω και δοκιμάστε!)

Βλέπουμε το Λονδίνο από ψηλά και βλέπουμε μέρη όπως οι Κινέζοι δράκοι στην κινεζική Πρωτοχρονιά και τα πυροτεχνήματα στο Eye of London για την Πρωτοχρονιά .

Αλλά τι κάνει το 4D;

Ω, αυτά είναι τα πράγματα διασκέδασης, καθώς δεν βλέπετε μόνο (σε 3D), αλλά όλες τις αισθήσεις σας εμπλέκονται. Βλέπετε ξηρό πάγο γύρω από τα πόδια σας όταν φτάσετε και αυτό είναι μόνο η αρχή. Όταν χιονίζει στην οθόνη μαντέψει τι συμβαίνει; Ναι, χιονίζει στον κινηματογράφο! Όταν τα παιδιά παίζουν με φυσαλίδες μαντέψουν τι συμβαίνει; Το πήρατε, υπάρχουν φυσαλίδες στον κινηματογράφο. Και όταν βλέπετε τα πυροτεχνήματα μπορείτε πραγματικά να τα μυρίσετε (λυπάμαι, δεν πυροτεχνήματα στον κινηματογράφο.) Βροχές στην οθόνη και oh μου, μπορείτε να το αισθανθείτε.

Θα προτείνω την εμπειρία 4D;

Αποποίηση ευθυνών: Αυτή είναι η προσωπική μου κριτική.

Ουαου. Για μια ταινία μικρού μήκους (λιγότερο από τέσσερα λεπτά) πριν από το κύριο αξιοθέατο που νομίζετε ότι έχετε έρθει για, θα αγαπήσετε αυτό το ελεύθερο επιπλέον.

Στάθηκα εκεί με το στόμα μου ανοιχτό στο τέλος όπως και πολλοί άλλοι. Είναι φανταστικό! Απλώς φαίνεται τρελός που παίρνετε πιτσιλιστεί (μόνο λίγο έτσι μην ανησυχείτε) και μπορεί να νιώσει τον άνεμο στα μαλλιά σας.

Οι επιπτώσεις είναι το πρότυπο του Χόλιγουντ καθώς δεν εξοικονομήθηκε καμία δαπάνη κατά την παραγωγή της παραγωγής. Και μου αρέσει το γεγονός ότι το μικρό κορίτσι είναι «κανονικό» και όχι παιδί σχολικού σκηνικού. Φαίνεται ενθουσιασμένος και το κοινό είναι ενθουσιασμένο γι 'αυτήν.

Ήμουν αρκετά τυχερός να δοκιμάσω την ταινία τρεις φορές την πρώτη μέρα και θέλω ακόμα να επιστρέψω για περισσότερα!