Δεύτερη πισίνα στην παραλία Stanley Park, Βανκούβερ, BC

Οι καλοκαιρινές μέρες που περνούν πεζοπορία, ποδηλασία και παίζοντας στο πάρκο Stanley είναι μια από τις μεγάλες απολαύσεις που ζουν στο Βανκούβερ και αν θέλετε να δροσιστείτε μετά από μια ζεστή μέρα - και ο ωκεανός είναι λίγο ψυχρός - κολυμπώντας στο υπαίθριο πάρκο Δεύτερη πισίνα παραλίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να το κάνετε.

Η δεύτερη πισίνα παραλίας είναι μια από τις πέντε εξωτερικές, δημόσιες πισίνες στο Βανκούβερ που είναι ανοιχτές την καλοκαιρινή περίοδο (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος). Είναι συνδεδεμένο με το Kitsilano Pool (γνωστό ως Kits Pool to locals) για τον τίτλο της "πιο γραφικής πισίνας του Βανκούβερ:" με θέα στη δεύτερη παραλία και τον Αγγλικό κόλπο και διαθέτει εκπληκτική θέα στη νότια ακτογραμμή της πόλης και στα δυτικά βουνά.

Η δεύτερη πισίνα παραλίας είναι μια θερμαινόμενη πισίνα γλυκού νερού, βάθους 5 πόδια και μήκους 50 μέτρων. Αυτή η πισίνα είναι εξαιρετικά φιλική προς την οικογένεια. Συχνά είναι γεμάτο με παιδιά. Υπάρχει μια παιδική χαρά και το δωρεάν Variety Kids Water Park σε κοντινή απόσταση. Το Variety Kids Water Park είναι βασικά ένα μικρό πάρκο ψεκασμού νερού (τα παιδιά πρέπει να φορούν παπούτσια) που είναι λίγο πολύ απλό για τα μεγαλύτερα παιδιά, αλλά αυτό είναι ιδανικό για μικρά παιδιά και παιδιά κάτω των οκτώ.

Η δεύτερη πισίνα παραλιών έχει λωρίδες που προορίζονται για κολύμπι, αλλά οι σοβαροί κολυμβητές θα έκαναν καλύτερα στην πισίνα των 137 μέτρων, όπου οι λωρίδες κολύμβησης είναι μακρύτερες και καλύτερα διαχωρισμένες από το πιτσίλισμα και το νερό-παιχνίδι. (Δείτε επίσης: Οδηγός κολύμβησης στο Βανκούβερ .)

Πηγαίνετε στη Δεύτερη πισίνα παραλίας

Η δεύτερη πισίνα στην παραλία βρίσκεται στη δεύτερη παραλία, έξω από το Stanley Park Drive. Από το κέντρο του Βανκούβερ, οι οδηγοί θα πρέπει να κατευθύνονται προς τα δυτικά στην παραλία Avenue και να αναζητούν πινακίδες για την παραλία και την πισίνα. διατίθεται χώρος στάθμευσης με χρέωση.

Μπορείτε επίσης να περπατήσετε ή να κάνετε ποδήλατο στην πισίνα μέσω του γραφικού Seawall του πάρκου από το English Bay Beach και το West End.

Χάρτης στην Δεύτερη πισίνα στην παραλία

Λήψη χάρτη του Stanley Park (pdf)

Δεύτερη ώρα και προγραμματισμός πισίνας στην παραλία

Η δεύτερη πισίνα παραλίας είναι ανοιχτή από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι ώρες ποικίλλουν ανά μήνα, επομένως ελέγξτε τον ιστότοπο του Vancouver Park Board για ώρες λειτουργίας και κόστος εισόδου.

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας

Μπορείτε εύκολα να κάνετε μια μέρα από την επίσκεψή σας στη Δεύτερη Παραλία της Πισίνας συνδυάζοντάς την με ένα ταξίδι στα άλλα διάσημα αξιοθέατα του Stanley Park, όπως το Ενυδρείο του Βανκούβερ και οι Πολωνοί Totem Park Stanley Park .

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το English Bay Beach (περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από τη δεύτερη πισίνα στην παραλία) ή να δειπνήσετε σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια κοντά στο Stanley Park.