Πού να πάτε Snowshoeing στο Βανκούβερ, BC

Το Snowshoeing - το άθλημα του περπατήματος σε χιονισμένα μονοπάτια στα χιονοπέδιλα που σφίγγετε στις δικές σας μπότες - είναι μια από τις καλύτερες χειμερινές δραστηριότητες στο Βανκούβερ . Όχι μόνο είναι η φανταστική άσκηση με το snowshoeing (καίει 1.000 θερμίδες την ώρα), αλλά και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε μερικές από τις πιο γραφικές ορεινές όψεις γύρω από το Βανκούβερ και μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε επίπεδο δεξιοτήτων, ακόμα και κάποιον που ποτέ δεν φορούσε χιονοπέδιλα.

Όπως το σκι και το snowboarding, το Top Snow Sport Resort του Βανκούβερ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για χιονοπέδιλα. πολλά μονοπάτια για χιονοπέδιλα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Βανκούβερ και προσφέρονται μέσω δημόσιας συγκοινωνίας . Θέλετε να συνδυάσετε μια περιπέτεια με χιονοπέδιλα με μια απόδραση το Σαββατοκύριακο; Δείτε το κορυφαίο θέρετρο στο Sun Peaks, BC .

Χιονοδρομίες στο όρος Seymour: Αρχάριοι, ενδιάμεσοι και ειδικοί ίπποι

Μόλις μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Βανκούβερ, το Mount Seymour είναι ένα τοπικό φαβορί για το χιονοδρομικό κέντρο στο Βανκούβερ. Όχι μόνο τα μονοπάτια του Mount Seymour είναι γραφικά - περνώντας από εικόνες τέλειες λίμνες και δάση παλιάς ανάπτυξης - είναι και ιστορικά: Το όρος Seymour δημιούργησε το σύστημα Discovery Trails από μονοπάτια που αρχικά χρησιμοποιούσε ο Alpine Club του Καναδά τη δεκαετία του 1920.

Για αρχάριους, το όρος Seymour είναι το κορυφαίο σημείο για το χιονοπέδιλα. Το μονοπάτι για σκύλους Mountain Dog είναι ένα ιδανικό μίζα, προσφέροντας ένα εύκολο, σαφώς χαρακτηρισμένο μονοπάτι που τρέχει από το πάρκο Mount Seymour σε μια θέα στο βουνό που έχει θέα σε όλο το Βανκούβερ.

Υπάρχουν και πιο δύσκολα μονοπάτια για ενδιάμεσους και εξειδικευμένους αθλητές.

Το Mount Seymour προσφέρει επίσης μια ποικιλία περιηγήσεων με σνακ με οδηγό, όπως το Baby & Me (ο γονιός πρέπει να μπορεί να μεταφέρει το μωρό για τουλάχιστον 90 λεπτά), ομαδικές εκδρομές και περιηγήσεις Twilight.

Χιονοδρομία στο βουνό Grouse: Αρχάριοι και ενδιάμεσοι αυτοκινητόδρομοι

Μόλις 15 λεπτά βόρεια του κέντρου του Βανκούβερ, το Grouse Mountain είναι ένα θέρετρο όλο το χρόνο που προσφέρει πολλά αθλήματα χιονιού τους χειμερινούς μήνες, συμπεριλαμβανομένων των χιονοδρομίων.

Το Munday Alpine Snowshoe Park του Grouse Mountain διαθέτει τέσσερα μονοπάτια για χιονοπέδιλα για αρχάριους και μεσαίου επιπέδου ιππασία. Υπάρχει επίσης ένα όμορφο γραφικό μονοπάτι για τα ενδιάμεσα που περιβάλλουν το Βουνό Dam και Thunder Ridge.

Χιονοπέδιλα στο βουνό Cypress: Ενδιάμεσα & Εξειδικευμένα μονοπάτια

Το κυπαρίστικο βουνό του Δυτικού Βανκούβερ φιλοξενεί μερικά από τα πιο απαιτητικά χιονοπέδιλα στο Βανκούβερ. υπάρχουν μονοπάτια με ιπτάμενο χιονοδρομικό για άλλα επίπεδα ικανότητας στο Cypress, αλλά οι αρχάριοι θα ήταν καλύτερα στο Mount Seymour (βλ. παραπάνω). Για σοβαρούς αθλητές, τα μονοπάτια του χιονοδρομικού κέντρου του Hollyburn Mountain προσφέρουν μια ανηφορική εκγύμναση που καλύπτει τις άκρες της περιοχής σκι αντοχής και προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη και στο βουνό.

Snowshoeing στο Whistler: Αρχάριοι, ενδιάμεσοι και εξειδικευμένα μονοπάτια

Ως γνωστός γείτονας του Βανκούβερ στα βόρεια, το Whistler είναι γνωστό για το σκι και το snowboard, αλλά είναι επίσης ένας εξαιρετικός προορισμός για το χιονοπέδιλα. Υπάρχουν μονοπάτια για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων στο Whistler, καθώς και ξεναγήσεις και περιηγήσεις με χιονοπέδιλα που συνδυάζουν μια περιπέτεια με χιονοπέδιλα με άλλες χειμερινές δραστηριότητες, όπως το snowmobiling.