Προφίλ της Γειτονιάς Hyde Park του Ώστιν

Παλιά και νέα μπύρα απρόσκοπτα στο Hyde Park

Πληθυσμένος με ψηλά δέντρα βελανιδιάς, γραφικά μπανγκαλόου και κατοίκους κάτω από τη γη, η ιστορική γειτονιά του Hyde Park είναι ένα πραγματικό στολίδι του Ώστιν. Οι περισσότεροι κάτοικοι του Ώστιν συμφωνούν ότι θα ήθελαν να ζήσουν εδώ, αν μόνο αυτοί θα μπορούσαν να το αντέξουν οικονομικά. τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των κατοικιών έχουν εκτοξευθεί. Ακριβώς βόρεια της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου του Τέξας, το Hyde Park βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, διατηρεί όμως μια ατμόσφαιρα μικρής πόλης.

Η τοποθεσία

Ο Σύνδεσμος γειτονιάς του Hyde Park ορίζει τη γειτονιά που εκτείνεται από την 38η οδό έως την 45η (βόρεια προς νότια) και τη Γουαδελούπη με το Duval (ανατολικά προς τα δυτικά). Απέχει μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το Interstate 35, τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο Βορρά-Νότου της πόλης.

Μεταφορά

Ενώ το Hyde Park απέχει μόλις λίγα λεπτά από την πανεπιστημιούπολη, η περιοχή είναι αρκετά μακριά από την τρέλα για να έχει άνετο χώρο στάθμευσης για τα οχήματα. Ενώ είναι μια μεγάλη βόλτα, είναι δυνατό να φτάσετε στην πανεπιστημιούπολη με τα πόδια από το Hyde Park, αν και συνήθως θα διαρκέσει τουλάχιστον 20 ή 30 λεπτά. Τα λεωφορεία της πανεπιστημιούπολης (η γραμμή IF) και τα αστικά λεωφορεία σταματούν τακτικά σε όλη τη γειτονιά.

Ο λαός του Hyde Park

Το Hyde Park υπερηφανεύεται για την ύπαρξη μιας από τις βασικές γειτονιές που καθορίζουν τον πολιτισμό του Austin. Οι κάτοικοί του θεωρούνται συνήθως φιλελεύθεροι, ευσυνείδητοι για την υγεία και φιλικοί προς το περιβάλλον. Υπάρχει ένας μεγάλος φοιτητικός πληθυσμός λόγω της στενής εγγύτητας με την πανεπιστημιούπολη, αν και η πλειοψηφία των φοιτητών εδώ είναι ανώτεροι μαθητές.

Το Hyde Park στεγάζει επίσης πολλές νέες οικογένειες και ξεχωρίζει. Η περιοχή είναι τόσο φιλική προς τα σκυλιά ώστε να μπορείς να κοιτάξεις με καχυποψία αν δεν έχεις σκύλο σύντροφο.

Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση κοινότητας στο Hyde Park. Κάθε χειμώνα, οι κάτοικοι καταστρέφουν τα σπίτια τους σε καλαίσθητες αλλά και εκτενείς οθόνες φωτισμού Χριστουγέννων

Άνθρωποι από όλη την πόλη περιηγούνται στους δρόμους της γειτονιάς για να δουν τις οθόνες.

Υπαίθριες δραστηριότητες

Οι κάτοικοι συνήθως περπατούν και περνούν από τη γειτονιά, συχνά με σκύλους. Το Shipe Park, ένας μικρός πράσινος χώρος στην καρδιά του Hyde Park, είναι ένα δημοφιλές σκηνικό για τους ντόπιους που αγαπούν τα σκυλιά. Διαθέτει μικρή πισίνα, παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ και χλοώδεις περιοχές. Το γήπεδο γκολφ Hancock, ένα δημόσιο γήπεδο γκολφ εννέα οπών, καταλαμβάνει το ένα άκρο της γειτονιάς. Δημιουργήθηκε το 1899, καθιστώντας το παλαιότερο γήπεδο γκολφ του Τέξας.

Καφέ και εστιατόρια

Το Hyde Park αγαπά τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις του. Το αρτοποιείο Quack's είναι ένα δημοφιλές σημείο για καφέ, σάντουιτς και επιδόρπια. Τα εσωτερικά τραπέζια είναι συνήθως γεμάτα με φοιτητές, ενώ τα υπαίθρια τραπέζια συνήθως καταλαμβάνουν οι ντόπιοι με τα σκυλιά τους. Άλλα δημοφιλή καφέ στην περιοχή περιλαμβάνουν το Flightpath και το Dolce Vita.

Το Cafe της Μητέρας είναι ένα αγαπημένο εστιατόριο για χορτοφάγους που λειτουργεί από το 1980. Το Hyde Park Bar and Grill είναι ένα άλλο αγαπημένο, που σερβίρει χοντρές πατάτες τηγανισμένες με βουτυρόγαλα και τυλίγονται σε αλεύρι πριν τηγανιστούν. Το Fresh Plus, ένα μικρό παντοπωλείο και deli που ειδικεύεται στην υγιεινή διατροφή, είναι ένας άλλος δημοφιλής προορισμός τροφίμων στη γειτονιά.

Ακίνητα

Το Hyde Park χτίστηκε τη δεκαετία του 1890 και ορισμένα σπίτια ορίζονται ως ιστορικά μνημεία, τα οποία περιορίζουν την ποσότητα και τους τύπους αναδιαμόρφωσης που μπορούν να γίνουν στα σπίτια. Πολλά από τα μπανγκαλόου χτίστηκαν τη δεκαετία του 1920 και του 1930 αλλά εξακολουθούν να διατηρούν μεγάλο μέρος του αρχικού τους χαρακτήρα και στυλ.

Το Hyde Park έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια. Από το 2017, η μέση τιμή κατοικίας ήταν 500.000 δολάρια. Ακόμη και μερικά από τα σπίτια ενός υπνοδωματίου πωλούν πάνω από 420.000 δολάρια.

Το Hyde Park έχει πολυάριθμα διαμερίσματα και σπίτια προς ενοικίαση. Τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου ξεκινούν από περίπου 1.010 δολάρια, ενώ τα σπίτια μπορούν να ενοικιαστούν ξεκινώντας από περίπου 2.100 δολάρια. Ωστόσο, κάποια παλαιότερα διαμερίσματα δεν διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις, όπως κεντρικό κλιματισμό.

Είδη πρώτης ανάγκης

Ταχυδρομείο: 4300 Speedway
Τ.Κ .: 78751
Σχολείο: Δημοτικό Σχολείο του Lee, Kealing Junior School, Γυμνάσιο McCallum

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias