Ψάρεμα στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα

Θα δείτε μια μεγάλη ποικιλία του πληθυσμού του Μεγάλου Λος Άντζελες στην αποβάθρα Santa Monica , τόσο για αναψυχή όσο και για φαγητό. Ακολουθούν ορισμένες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αλιεία από την προβλήτα στη Σάντα Μόνικα .

Δεν απαιτείται άδεια για ψάρια στη προβλήτα Santa Monica

Είτε χρειάζεστε άδεια αλιείας είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση σχετικά με την αλιεία στην προβλήτα. Η απάντηση είναι όχι: δεν απαιτείται άδεια.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ψαρεύετε από οποιαδήποτε δημόσια προβλήτα στην Καλιφόρνια χωρίς άδεια αλιείας. Εάν αλιεύετε από την παραλία ή από μια βάρκα, ωστόσο, θα χρειαστείτε άδεια.

Πού να ψαρεύετε στην προβλήτα Santa Monica

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που ψαρεύουν από το ανώτερο επίπεδο στην αποβάθρα της Santa Monica, αλλά υπάρχει ένα ξεχωριστό κατάστρωμα αλιείας που περιτυλίσσεται στο άκρο της προβλήτας κάτω από το επίπεδο διασκέδασης. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση από μια σκάλα στο τέλος της προβλήτας. Υπάρχει επίσης μια ράμπα κατά μήκος της βόρειας πλευράς της προβλήτας.

Εάν είστε αρχάριος στο ψάρεμα, ίσως είναι καλύτερο να ξεκινήσετε από το χαμηλότερο επίπεδο της προβλήτας.

Ενοικίαση εξοπλισμού αλιείας στη προβλήτα Santa Monica

Μπορείτε να νοικιάσετε πόλους και άλλες ανάγκες αλιείας σε ένα κατάστημα δολωμάτων και κατάστημα στο άκρο της προβλήτας. Να σημειωθεί ότι παρόλο που η προβλήτα δεν έχει συγκεκριμένες ώρες έναρξης και κλεισίματος, η Pier Bait και η Tackle είναι ιδιωτική εταιρεία. Είναι καλύτερο να καλέσετε μπροστά για να βεβαιωθείτε ότι θα είναι ανοιχτά όταν πρέπει να επισκεφθείτε.

Τύποι ψαριών στη προβλήτα Santa Monica

Τα πιο συνηθισμένα ψάρια που αλιεύονται από την αποβάθρα της Santa Monica είναι η κοτσάνη, το σκουμπρί, το λευκό λαβράκι, ο καρχαρίας λεοπάρδαλης, ο καρχαρίας τίγρης και τα στίγματα. Ωστόσο, το μαύρο λαβράκι απειλείται, οπότε αν το πιάσετε, πρέπει είτε να το πετάξετε είτε να το δώσετε στο κοντινό Ενυδρείο Heal the Bay.

Περιστασιακά, πιο έμπειροι ψαράδες και γυναίκες μπορεί να είναι σε θέση να πιάσουν barracuda, λευκό σπαθόψαρο ή ακόμα και κίτρινο, αλλά αυτά συνήθως βρίσκονται στο τέλος της προβλήτας σε βαθύτερα νερά.

Για ενημερωμένες συμβουλές σχετικά με την αλιεία του προβλήτα κατά την επίσκεψή σας, ελέγξτε με τα παιδιά στο Pier Bait και Tackle για να δείτε τι δάγκει.

Μπορείτε να φάτε τα ψάρια που αλιεύετε στη προβλήτα Santa Monica;

Εάν σκέφτεστε να φάτε τα ψάρια που αλιεύονται στην αποβάθρα της Σάντα Μόνικα, το Γραφείο Καλιφόρνιας των Περιβαλλοντικών Κινδύνων Υγείας διατηρεί μια λίστα με τα ψάρια Safe να φάτε από τον κόλπο Santa Monica και κατά μήκος της ακτής.

Μπορεί να υπάρχουν πινακίδες αναρτημένες στην προβλήτα που απαριθμούν ψάρια που δεν είναι ασφαλή για φαγητό λόγω υδραργύρου και άλλων μολυσματικών ουσιών. Σε γενικές γραμμές, τα ψάρια που δεν πρέπει ποτέ να τρώγονται όταν αλιεύονται από την αποβάθρα Santa Monica περιλαμβάνουν φραγκοσυκιές, λευκή κρουαζιέρα, barracuda και μαύρο κρουαζιέρα.