Ελληνικό θέατρο Λος Άντζελες

Το Ελληνικό Θέατρο στο Λος Άντζελες αποτελεί το χώρο πολλών συναυλιών ορόσημων, όπως το όφελος AIDS του Elton John, τα παιδιά του Sting's in the Rainforest Concert και η 10.000η συναυλία του Ray Charles. Αν πάτε στο Λος Άντζελες το καλοκαίρι, θα πρέπει να σκεφτείτε να πάτε σε μια συναυλία εκεί.

Ο Έλληνας - όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι - συχνά θεωρείται ως ο καλύτερος μικρός υπαίθριος χώρος της Βόρειας Αμερικής από περιοδικά της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.

Οι ντόπιοι την αγαπούν επειδή είναι μικρότερες από άλλες θέσεις, γεγονός που καθιστά λιγότερη κυκλοφορία μέσα και έξω. Παρόλο που μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για να το ονομάσει "οικείο", δεν αισθάνεται γεμάτο ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας που έχει σχεδόν εξαντληθεί.

Το Ελληνικό Θέατρο είναι γύρω από το 1930, χτισμένο σε ένα φυσικό αμφιθέατρο στην πλαγιά ενός λόφου στο πάρκο Griffith του Λος Άντζελες. Η πόλη του Λος Άντζελες κατέχει το ελληνικό θέατρο και η SMG Entertainment τη διαχειρίζεται. Είναι ένας πλήρως σύγχρονος χώρος διασκέδασης, με κορυφαίο ήχο.

Αν σας αρέσει μια καλοκαιρινή συναυλία όσο και εγώ, το Ελληνικό Θέατρο είναι μόνο ένας τόπος που μπορείτε να πάτε. Δείτε περισσότερα μέρη για μια καλοκαιρινή συναυλία το καλοκαίρι στην Καλιφόρνια .

Συμπάθειες και αντιπάθειες

Στις καλύτερες νύχτες του, οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν την εμπειρία του Ελληνικού θεάτρου.

Βαθμολογώ το Ελληνικό Θέατρο Λος Άντζελες 4 αστέρια από τα 5 για μια εξαιρετική τοποθεσία, καλό ήχο, και μια συνολική ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το μέγεθος και η θέση του κάνουν το ταξίδι να είναι λιγότερο γεμάτο από ό, τι μπορεί να συμβαίνει για άλλους χώρους, παρόλο που μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να μπουν μέσα και έξω.

Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει όλη την ώρα, αλλά όταν πήγα, οι άλλοι συναυλιστές των Ελλήνων απέσυραν την εμπειρία. Εκτιμώ ότι ένα πλήρες τρίτο του ακροατηρίου έφτασε αργά, δημιουργώντας μια συνεχή αναστάτωση που κράτησε μέχρι τη διακοπή.

Οι Έλληνες είναι τεχνικά μη καπνιστές και ενώ δεν το έχω βιώσει αυτό, κάποιοι σε απευθείας σύνδεση αναθεωρητές διαμαρτύρονται για την χαλαρή επιβολή του νόμου όταν οι άνθρωποι ανάβουν (καπνός και άλλες ουσίες).

Αναφέρουν επίσης μεθυσμένους προστάτες που προκαλούν διαταραχές. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό για τις συναυλίες αυτές τις μέρες, αυτό δεν συμβαίνει σε κάθε τόπο συναυλιών του LA, και για όσους δεν θέλουν να πάρουν δεύτερο χέρι καπνού, είναι οριστικά αρνητικό.

Συμβουλές για να απολαύσετε το Θέατρο του Λος Άντζελες

Ελληνικό θέατρο Λος Άντζελες Καθίσματα

Ελέγξτε το διάγραμμα καθισμάτων πριν αγοράσετε τα εισιτήρια - και αποφύγετε το συνηθισμένο λάθος να σκέφτεστε ότι η πίσω σειρά είναι μπροστά. Και διαβάστε τα σχόλια για το τμήμα Β παρακάτω.

Το κάθισμα βρίσκεται στην κοιλάδα της ορχήστρας (σε μερικές επιδείξεις), σε δύο επίπεδα πάνω από αυτό, σε ένα υπερυψωμένο μπαλκόνι και σε βεράντες όπου κάποιες θέσεις μπορούν να δουν το κέντρο της σκηνής αλλά όχι τις πλευρές του. Τα χαμηλότερα επίπεδα των ταράτσων μπορεί να είναι πιο κοντά στη σκηνή από τα τμήματα του τμήματος Β. Οι θέσεις των λευκαντικών βρίσκονται στο πίσω μέρος του τμήματος Γ.

Οι απόψεις είναι καλές από τις περισσότερες θέσεις. Το σύστημα κρατήσεων αναφέρει περιορισμένες απόψεις, αλλά δεν περιλαμβάνουν το κεντρικό μέτωπο του τμήματος Β. Στις πρώτες σειρές αυτού του τμήματος οι άνθρωποι που περπατούν δίπλα μπορούν να αποσπούν την προσοχή τους, ειδικά κοντά σε κλιμακοστάσια.

Στη μέση του θα βρεθείτε πίσω από έναν μικρό τοίχο. Δεν παρεμποδίζει τη θέα αλλά σας κάνει να αισθανθείτε αποκομμένοι.

Εισιτήρια και Κρατήσεις για το Θέατρο του Λος Άντζελες

Οι ηλικιακοί περιορισμοί ποικίλλουν ανάλογα με την εμφάνιση. Ελέγξτε τη σελίδα του συμβάντος για να δείτε εάν ισχύουν περιορισμοί ηλικίας. Όποιος παρευρίσκεται χρειάζεται ένα εισιτήριο.

Εάν τα εισιτήρια εξαντλούνται, δοκιμάστε το StubHub ή καλέστε συχνά το κουτί, ζητώντας να κυκλοφορήσετε έδρα σπιτιού. Οι μεσίτες εισιτηρίων πωλούν εισιτήρια Ελληνικού Θεάτρου, αλλά συνήθως πάνω από την ονομαστική τους αξία. Μπορούν να μειώσουν τις τιμές την τελευταία στιγμή, αν έχουν μείνει καθίσματα.

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια με έκπτωση για ορισμένες παραστάσεις μέσω της Goldstar. Μάθετε τι Goldstar είναι και πώς να το χρησιμοποιήσετε .

Ελληνικό Θέατρο Λος Άντζελες Βασικά

Η συναυλιακή εποχή του Ελληνικού Θεάτρου εκτείνεται από τα τέλη Απριλίου έως τον Οκτώβριο Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες, τα προγράμματα σεζόν και τις πωλήσεις εισιτηρίων στο δικτυακό τόπο του Ελληνικού Θεάτρου Λος Άντζελες.

Πώς να φτάσετε στο Θέατρο του Λος Άντζελες

Το Ελληνικό Θέατρο βρίσκεται στο πάρκο Griffith, κοντά στο κέντρο του Λος Άντζελες και κοντά στο Χόλιγουντ.

Ορισμένα εστιατόρια στην περιοχή Los Feliz προσφέρουν το Dine and Ride, το οποίο παρέχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στο ελληνικό θέατρο, εάν έχετε ένα γεύμα μαζί τους. Αν θέλετε να πάρετε τη δημόσια συγκοινωνία, η πλησιέστερη διασταύρωση είναι η λεωφόρος Los Feliz και η λεωφόρος N Vermont, αλλά είναι λίγο μακριά από την είσοδο.

Μπορείτε επίσης να σταθμεύσετε εκτός της περιοχής και να πάρετε ένα λεωφορείο στο χώρο. Η παρτίδα βρίσκεται στη βορειοανατολική γωνία της Crystal Springs Drive και της λεωφόρου Los Feliz.

Στις νύχτες συναυλιών, το λεωφορείο του Παρατηρητηρίου DASH λειτουργεί αργά. Κάνει 10 στάσεις μεταξύ του σταθμού μετρό Red Line Vermont / Sunset και κατά μήκος της λεωφόρου Hillhurst στο Los Feliz, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού Θεάτρου και του Παρατηρητηρίου. Και το καλύτερο από όλα, ο ναύλος είναι λιγότερο από ένα δολάριο ανά άτομο.

Μην αφήνετε τον δρόμο να σας μπερδεύει. Περνάει μια γειτονιά για λίγο, αλλά αν ακολουθήσετε τις πινακίδες και συνεχίσετε, θα καταλήξετε εκεί που θέλατε να πάτε.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισιτήριο για την αναθεώρηση του Ελληνικού Θεάτρου Λος Άντζελες. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.