Ημέρα Groundhog στη Νέα Υόρκη

Μάθετε σχετικά με τις παραδόσεις του Dayn Chuck και Groundhog Day στη Νέα Υόρκη

Ο μύθος της ημέρας Groundhog βασίζεται σε ένα παλιό σκωτσέζικο ζευγάρι: "Αν η ημέρα του Candlemas είναι φωτεινή και ξεκάθαρη, θα υπάρξουν δύο χειμώνες το χρόνο". Με αυτό κατά νου, groundhogs σε όλη τη χώρα (το πιο διάσημο Punxsutawney Phil ) αναδύονται από τις κατοικίες τους στις 2 Φεβρουαρίου και να κρίνουν κατά πόσον ο χειμώνας είναι πτώση ή έχουμε έξι ακόμη εβδομάδες για να πάει. Η πρώτη Ημέρα Groundhog πραγματοποιήθηκε το 1887 στο Gobbler's Knob στο Punxsutawney, Pennsylvania.

Παρόλο που δεν είναι τόσο διάσημο όσο το Punxsutawney Phil της Πενσυλβανίας, η Νέα Υόρκη έχει τα δικά της groundhogs και εκδηλώσεις για να γιορτάσει την Ημέρα Groundhog.

Είναι ενδιαφέρον ότι το 2017 θα παρουσιάσει επίσης την έναρξη της Ημέρας Groundhog στο Broadway, η οποία θα μεταφερθεί στο Θέατρο August Wilson της Νέας Υόρκης από το παλιό Θέατρο του Λονδίνου Vic του Λονδίνου τον Απρίλιο του 2017. Η μουσική προσαρμογή της ταινίας Harold Ramis του 1993 χαρακτηρίζει ταλέντο παραγωγής από τη Matilda Η παραγωγή του Λονδίνου πήρε μια υπέροχη ανασκόπηση από τους New York Times.

Ο ζωολογικός κήπος Queens χρησιμοποιείται για να έχουν σκυλιά λιβαδιών που έπαιξαν το ρόλο των προβλέψεων καιρού στην ημέρα Groundhog. Τα ονόματά τους ήταν "Flushing Meadows Phil" και "Corona Kate", αλλά ο ζωολογικός κήπος δεν έχει πια σκυλιά, έτσι δεν έχουν συνήθως ειδικά γεγονότα για την ημέρα Groundhog.