Μεταφορά JFK Kennedy: 15 δολάρια στην ατλαντική λεωφόρο του Μπρούκλιν με μαζική διέλευση

Πάρτε το τρένο προς το αεροπλάνο! Το AirTrain είναι γρήγορο, οικονομικό, ασφαλές

Είναι εύκολο, γρήγορο και φθηνό το ταξίδι από το Μπρούκλιν στο αεροδρόμιο JFK με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Απλά πάρτε το τρένο από το αεροπλάνο!

Μη φοβάστε να το δοκιμάσετε. αυτό ακούγεται πιο δύσκολο από ό, τι είναι. Βασικά, για να φτάσετε στο JFK από το Μπρούκλιν , ή αντίστροφα, με τη δημόσια διέλευση απαιτείται να πάρετε δύο ή τρία τρένα. Αλλά εξοικονομείτε περίπου 30 δολάρια εάν ταξιδεύετε μόνοι σας και μπορεί να είναι πιο γρήγορος και πιο αξιόπιστος από ένα ταξί, ειδικά κατά τη διάρκεια των πολυσύχναστων χρόνων κυκλοφορίας ή των κακών καιρικών συνθηκών.

Εκπαιδεύστε τα βασικά αεροπλάνα για τους ταξιδιώτες του Μπρούκλιν

Υπάρχουν τρία διαφορετικά τρένα, συμπεριλαμβανομένου του μετρό . Όλα είναι φτηνά, αποτελεσματικά και γρήγορα.

Γιατί τόσες πολλές γραμμές; Επειδή το μετρό και τα τρένα LIRR είναι διαφορετικά συστήματα, με διαφορετικούς ναύλους, διαφορετικά κομμάτια και πηγαίνουν σε διαφορετικά σημεία.

Χρόνοι διαμετακόμισης AirTrain και ναύλοι

Πρόγραμμα

Τιμές

Πώς να φτάσετε από το JFK στο σταθμό του Ατλαντικού του Μπρούκλιν για κάτω από $ 10

Είναι γρήγορο και εύκολο να φτάσετε από το JFK προς το σταθμό Atlantic του μετρό Brooklyn με τη δημόσια συγκοινωνία. Βολικά, ο σταθμός Atlantic Avenue του μετρό είναι ένας τεράστιος κόμβος, όπου μπορείτε εύκολα να μεταφερθείτε σε πολλά άλλα υπόγεια της Νέας Υόρκης για να φτάσετε σε οποιοδήποτε σημείο του Μπρούκλιν.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ - Αν έχετε βαριά αποσκευές, μπορείτε να πάρετε το τρένο στο αεροπλάνο; Το AirTrain JFK συνδέεται με τον κόμβο του Σιδηροδρομικού Σταθμού με κυλιόμενες σκάλες, ανελκυστήρες, μετακινούμενους ανθρώπους και μια γέφυρα με μεσοπάτωμα. Όμως, οι υπόγειοι της NYC δεν έχουν όλοι ανελκυστήρες, οπότε αν δεν μπορείτε να μεταφέρετε τις δικές σας αποσκευές (και μερικές φορές κάτω) σκάλες, ίσως χρειαστεί να πάρετε μια υπηρεσία αυτοκινήτου από αυτόν τον σταθμό ή να κανονίσετε να τη συναντήσετε από έναν φίλο που μπορεί να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τις αποσκευές σας.

AirTrain JFK πληροφορίες . Ή, καλέστε το 877-JFK-AirTrain (535-2478).