Πώς να φτάσετε στο Barclays Center, το στάδιο Brooklyn Nets

Το Barclays Centre στη Νέα Υόρκη βρίσκεται στον προάστιο Brooklyn, στην λεωφόρο Flatbush, κοντά στην 4η Λεωφόρο και τη λεωφόρο του Ατλαντικού. Βρίσκεται επίσης κοντά στην Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν και στην περιοχή του Ατλαντικού Κέντρου Mall . Η κεντρική πλατεία συνδέει δύο μεγάλους δρόμους στο Μπρούκλιν: λεωφόρος Ατλάντικ και Flatbush.

Το Barclays Centre βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διέλευσης μετρό και τρένων της Νέας Υόρκης, το Atlantic Terminal, επίσης γνωστό ως Terminal Barclays.

Είναι προσβάσιμο με ταξί, αυτοκίνητο, δημόσια συγκοινωνία και πολλά άλλα.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Πιστέψτε το ή όχι, ακόμα και ο Jay-Z πήρε το μετρό για τις δικές του εμφανίσεις στο Barclays Center. Οι δημόσιες συγκοινωνίες στο κέντρο Barclays είναι προσβάσιμες μέσω των ακόλουθων γραμμών:

Από το Jersey City, το λεωφορείο θα διαρκέσει περίπου μία ώρα. Οι αναβάτες μπορούν να φτάσουν στο δρόμο προς το PATH και μετά να πάνε στο μετρό. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, οι αναβάτες θα έχουν πολλές επιλογές για να πάρουν διαφορετικές αμαξοστοιχίες στην πόλη. Παίρνοντας το τρένο από το Central Park Zoo είναι τόσο απλό όσο το χτύπημα στην πράσινη γραμμή από το 59 St στο Lexington Ave Station που τείνει να τρέχει κάθε 12 λεπτά. Άλλες φορές, οι αναβάτες μπορούν να πάρουν τις γραμμές Ν ή Q. Όλες οι διαδρομές διαρκούν περίπου 35-45 λεπτά.

Από το Staten Island, οι αναβάτες μπορούν να πάρουν λεωφορείο για το τρένο R στο Μπρούκλιν.

Οδήγηση με αυτοκίνητο ή Λήψη ταξινομικού ελέγχου

Όταν έρχονται από το Jersey City, οι ταξιδιώτες μπορούν να πάρουν τη σήραγγα της Ολλανδίας η οποία μπορεί να διαρκέσει κατά μέσο όρο 40 λεπτά ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την κυκλοφορία.

Είναι περίπου περίπου 8 μίλια μακριά από αυτή τη διαδρομή.

Από το Central Park, οδηγείτε με το αυτοκίνητο FDR, 35λεπτά δρομολόγια που απέχουν περίπου 13,6χλμ. Έρχονται από το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy (JFK), οι οδηγοί μπορούν να πάνε προς το N Conduit Ave ή το Belt Parkway και το Atlantic Ave, 35-45 λεπτά μετακίνησης. Τέλος, από το Staten Island, τα άτομα μπορούν να πάρουν το I-278 ανατολικά για 32 λεπτά, απόσταση 16,6 μιλίων.

Σημειώστε ότι η στάθμευση στο δρόμο είναι περιορισμένη, επομένως συνιστάται η χρήση δημόσιων συγκοινωνιών

Ποδηλασία στο στάδιο Barclays

Η ποδηλασία είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να παρακάμψουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να πάρουν λίγο φρέσκο ​​αέρα. Από το Jersey City, η ποδηλασία στο κέντρο Barclays θα διαρκέσει περίπου 7 μίλια μέσω του Grand St.

Ερχόμενοι από το Central Park, η ποδηλασία θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα μέσω της 2ης Ave, του ποταμού Hudson River Greenway ή του ποδηλατικού μονοπατιού του Williamsburg. Παρόμοια μονοπάτια μπορούν να ληφθούν από τις γύρω περιοχές, όπως το Upper East Side, ή Midtown.

Από το νησί Staten, οι ποδηλάτες μπορούν να κάνουν ποδηλασία προς την έξοδο των πορθμείων του νησιού Staten Island και να οδηγήσουν το πορθμείο περίπου 8,3χλμ. Στο στάδιο Barclays.

6 δημοφιλή εστιατόρια για να φάτε κοντά στο στάδιο Barclays

  1. El Viejo Yayo Εστιατόριο, Λατινικά, Ισπανικά, Καραϊβική
  2. Kulushkat, Μέση Ανατολή, Μεσόγειος, Χορτοφαγική
  3. Morgan's Brooklyn Barbeque, Αμερικανική, Μπαρ, Μπάρμπεκιου
  4. Patsy, Ιταλικά, Πίτσα, Χορτοφαγική
  5. Shake Shack, Αμερικανός, Φαστ φουντ
  6. Taro Sushi NY, Σούσι, Ιαπωνικά, Θαλασσινά