Το Atlantic Centre του Μπρούκλιν και το εμπορικό κέντρο Terminal Mall

Ψώνια στο Ατλαντικό Κέντρο

Το Μπρούκλιν είναι γνωστό ότι έχει μερικά από τα καλύτερα καταστήματα indie στην πόλη. Είναι το σπίτι του Brooklyn Flea, της διάσημης παραδοσιακής και vintage αγοράς ψύλλων, μια πληθώρα funky εμπορικών περιοχών, καθώς και μερικά μεγάλα εμπορικά κέντρα, όπως το Atlantic Centre και το Terminal Mall.

Αν έχετε μια λαχτάρα για ένα κουλούρι ζαχαροκάλαμου κανέλλας από την Auntie Anne ή θέλετε να πάρετε κάποια νέα θέματα από το Target, κατευθυνθείτε στο Atlantic Terminal Mall του Μπρούκλιν. Παρακάτω αναφέρονται τα καταστήματα, οι κυβερνητικές υπηρεσίες, τα εστιατόρια και οι πωλητές τροφίμων που βρίσκονται στο συγκρότημα του Ατλαντικού Κέντρου. Για την πρόσβαση μέσω της δημόσιας συγκοινωνίας, τα περισσότερα τρένα του μετρό του Μπρούκλιν και το Long Island Railroad σταματούν και στο Ατλαντικό Τερματικό.

Ενώ μπορείτε να δείτε το εμπορικό κέντρο Fulton Mall στο κέντρο του Μπρούκλιν, σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή με μία στάση στο μετρό από το σταθμό Atlantic Terminal. Αυτή η ταχέως μεταβαλλόμενη, ζωντανή ενότητα του Μπρούκλιν ανοίγει συνεχώς νέα καταστήματα και τώρα έχει ακόμη μια αίθουσα φαγητού που διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από κουζίνες.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein