Δωρεάν εκδρομές ζυθοποιίας σε φιάλες Schlafly

Όλοι γνωρίζουν ότι ο St. Louis είναι ο βασιλιάς των μπύρων, αλλά το Anheuser-Busch σίγουρα δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι στην πόλη. Η Schlafly διοχετεύει μπύρα στο St. Louis για περισσότερα από 20 χρόνια. Αναπτύσσεται για να γίνει το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ζυθοποιείο στο Σαιντ Λούις με περισσότερα από 50 διαφορετικά στυλ μπύρας. Ένας εύκολος τρόπος να μάθετε περισσότερα για το Schlafly είναι να κάνετε μια ελεύθερη περιοδεία ζυθοποιίας.

Αν ψάχνετε για άλλα πράγματα να κάνετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, ελέγξτε τα Top 15 Δωρεάν Αξιοθέατα στο Σαιντ Λούις .

Πότε και που:

Το Schlafly προσφέρει δωρεάν εκδρομές τα Σάββατα και τις Κυριακές από το μεσημέρι έως τις 5 το βράδυ. Οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται την ώρα στα κουτιά Schlafly στο 7260 Southwest Avenue στο Maplewood. Περιηγήσεις διαθέσιμες σε βάση προτεραιότητας. Υπάρχουν 20 διαθέσιμες θέσεις ανά περιοδεία. Οι εκδρομές γεμίζουν γρήγορα, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε νωρίς για να πάρετε ένα σημείο.

Σημείωση: Το Schlafly διαθέτει επίσης μια αίθουσα Tap στο κέντρο του Σεντ Λούις, οι εκδρομές είναι διαθέσιμες εκεί τις Κυριακές.

Τι θα δείτε:

Η περιοδεία Schlafly ξεκινά με μια στάση από το "brewseum" και μια ματιά στην ιστορία της ζυθοποιίας μπύρας στο Σαιντ Λούις. Από εκεί, θα περπατήσετε μέσα από την πραγματική εκμάθηση ζυθοποιίας σχετικά με τη βήμα-προς-βήμα διαδικασία δημιουργίας μπύρας Schlafly. Η περιοδεία τελειώνει με δωρεάν δείγματα των τελευταίων παρασκευασμάτων της Schlafly. Ολόκληρη η περιοδεία διαρκεί περίπου μία ώρα. Μετά την περιήγηση, περιηγηθείτε στο κατάστημα δώρων ή πιάστε μια τσίμπημα για να φάτε στο εστιατόριο.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε:

Υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού πάρετε την περιοδεία Schlafly.

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κοντά παπούτσια. Για λόγους ασφαλείας, οι επισκέπτες με σαγιονάρες και άλλα ανοιχτά παπούτσια δεν επιτρέπονται στο μαγαζί. Δεύτερον, μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας στην περιοδεία μαζί σας. Όλοι κάτω από την ηλικία των 21 ετών προσφέρονται σόδα στο τέλος της περιοδείας αντί για μπύρα. Τέλος, οι εκδρομές ακυρώνονται μερικές φορές για φεστιβάλ και άλλα ειδικά γεγονότα.

Είναι καλύτερο να καλέσετε μπροστά και να βεβαιωθείτε ότι είναι διαθέσιμη η ημερομηνία και η ώρα που θέλετε να πάρετε. Για πληροφορίες σχετικά με το τρέχον πρόγραμμα περιοδείας, καλέστε (314) 241-2337 ext. 285.

Περισσότερα για να κάνετε:

Η περιοδεία ζυθοποιίας είναι μόνο ένα πράγμα διασκεδαστικό που μπορείτε να κάνετε στα Schlafly Bottleworks. Η pub pub φιλοξενεί επίσης μια υπαίθρια αγορά αγροτών κάθε Τετάρτη βράδυ από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο. Η αγορά διαθέτει ποικιλία τοπικών προϊόντων, τυριά, κρέατα και αρτοσκευάσματα. Και, μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα από τα πολλά φεστιβάλ μπύρας, ζωντανές μουσικές παραστάσεις ή άλλες ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Για να δείτε το πλήρες ημερολόγιο των γεγονότων, ανατρέξτε στον ιστότοπο Schlafly.