Καλύτερα μέρη για να ψωνίσετε στο Oahu

Ψάχνετε για το τέλειο νησιωτικό δώρο από το Oahu για να φέρετε σπίτι σε φίλους και μέλη της οικογένειας; Οι λίστες αγορών από το ευχάριστο keiki (παιδιά) έως τους εκκεντρικούς νόμους, μόνο στο Oahu η ποικιλία των νέων καταστημάτων, των τοπικών αγαπημένων και των εξωπραγματικών ευρημάτων θα γεμίσει αυτή τη λίστα δώρων.

Για τον απλό αγοραστή ή τον εξειδικευμένο καταναλωτή, το Oahu είναι ένας εικονικός παράδεισος αγορών. Βρείτε μια ευχάριστη ποικιλία ανεξάρτητων, τοπικών αγορών και καταστημάτων στις εθνικές αλυσίδες λιανικής πώλησης και στις πολυτελείς μπουτίκ που πωλούν τα πάντα, από τα χειροτεχνήματα και τα μοναδικά προϊόντα της Χαβάης μέχρι τα εμπορεύματα που εισάγονται από όλο τον κόσμο.

Τα μεγάλα εμπορικά κέντρα στο Oahu περιλαμβάνουν το εμπορικό κέντρο Ala Moana. Waikele Premium Outlets. Aloha Tower Marketplace? Royal Hawaiian Centre, Διεθνής Αγοράς και DFS Galleria στην Ουάσιγκιτς. Ward Centers, απέναντι από το Fisherman's Wharf. Το Pearlridge Centre βρίσκεται στο Aiea. Kahala Mall στην Καχάλα. και Windward Mall στο Kaneohe. Υπάρχουν επίσης δεκάδες ανεξάρτητες αγορές, μπουτίκ και καταστήματα. Παρακάτω είναι πληροφορίες σχετικά με αυτούς και άλλους χώρους αγορών για να μπορείτε να επιλέξετε από:

Το Ala Moana Centre , που βρίσκεται στην καρδιά της Χονολουλού, είναι το μεγαλύτερο υπαίθριο εμπορικό κέντρο στον κόσμο με περισσότερα από 290 καταστήματα για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Το Κέντρο έχει αναγνωριστεί ότι διαθέτει τα κορυφαία καταστήματα για τους περισσότερους σημαντικούς διεθνείς, εθνικούς και τοπικούς λιανοπωλητές. Τα καταστήματα κυμαίνονται από καταστήματα surf όπως το Town & Country και τις Hawaiian Island Creations μέχρι τις πολυτελείς μπουτίκ όπως η Chanel και η Gucci με τα αγαπημένα πρότυπα όπως τα Macy's και Nordstrom.

Η Makai Market είναι το μεγαλύτερο διεθνές δικαστήριο τροφίμων στη Χαβάη και μία από τις μεγαλύτερες στις Ηνωμένες Πολιτείες με καθίσματα για 1.500 άτομα, προσφέροντας εθνοτική κουζίνα από την Ταϊλάνδη, την Κορέα, την Ιαπωνία, την Κίνα, τις Φιλιππίνες, τη Χαβάη, το Μεξικό και την Ιταλία.
Διεύθυνση: 1450 Ala Moana Boulevard
Τηλέφωνο: (808) 955-9517

Το Aloha Stadium Swap Meet προσφέρει ευκαιρίες, ευκαιρίες και περισσότερες ευκαιρίες!

Το δημοφιλές υπαίθριο παζάρι είναι κάτι περισσότερο από μια εμπειρία αγορών. Εκατοντάδες πωλητές πωλούν προϊόντα σε νησιωτικό ύφος σε περίπτερα που διαπερνούν τον χώρο στάθμευσης του Aloha Stadium, με τα πάντα, από σουβενίρ σε φυτά και μπλουζάκια έως συλλεκτικά. Υπάρχει μόνο ένα μυστικό - φτάνουν νωρίς! Ανοιχτό Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. (Κυριακή άνοιγμα είναι 6:30 π.μ.) Η είσοδος είναι μόνο $ 1,00.
Διεύθυνση: Aloha Stadium
Τηλέφωνο: (808) 486-1529

Aloha Tower Marketplace Παρά την αρχιτεκτονική της σε μεσογειακό στιλ, το Aloha Tower Marketplace είναι ξεχωριστά Χαβάης, με το άψογο σκηνικό της στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα της προκυμαίας της Χονολουλού. Η αγορά του φεστιβάλ, που βρίσκεται στο Piers 8, 9 και 10 στο λιμάνι της Χονολουλού, είναι ένα αληθινό παζάρι στην εξωτερική αγορά με δημοφιλή εστιατόρια και ζωντανή ψυχαγωγία. Ανοιχτή Κυριακή έως Πέμπτη από τις 10:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. Οι μεμονωμένες ώρες καταστημάτων μπορεί να διαφέρουν.
Διεύθυνση: 1 Aloha Tower Drive
Τηλέφωνο: (808) 528-5700

Η Anne Namba Designs χρησιμοποιεί την αιώνια ομορφιά του Ιαπωνικού kimono και obi για να δημιουργήσει μοναδικά σύγχρονα ρούχα για τις γυναίκες. Η Άννα ξεκίνησε επίσης τη δική της σειρά ενδυμάτων γάμου και πρόσφατα επέκτεινε τα σχέδια της για να συμπεριλάβει κινέζικα ρούχα μπροκάρ.

Τα σχέδια της Anne εμφανίζονται σε εθνικό επίπεδο σε τηλεοπτική εκπομπή "Lifetime" και μεταφέρονται στον κατάλογο Soss Fifth Avenue Folio της Νέας Υόρκης, Nordstrom, Bergdorf-Goodman και Neiman Marcus του O'ahu. Ανοίξτε Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ.
Διεύθυνση: 2964 East Manoa Road
Τηλέφωνο: (808) 589-1135

Τα παπούτσια Bailey's Antique & Aloha στο Kapahulu είναι το μέρος για να επισκεφτείτε τα πασχαλινά πουκάμισα, κοσμήματα, ρούχα και άλλα αναμνηστικά.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Kapahulu 517
Τηλέφωνο: (808) 734-7628

Η καταπολέμηση του χελιού δημιουργήθηκε το 2003 από δύο τοπικά κορίτσια. Η καταπολέμηση των φορεμάτων και των χιτώνων φανέλας του Eel είναι δημοφιλής στις μοντέρνες, νεαρές γυναίκες του Oahu, καθώς και στα νεαρά αστέρια του Χόλιγουντ. Ενώ το Fighting Eel μπορεί να βρεθεί σε μπουτίκ και καταστήματα σε όλη τη χώρα, η θέση της αποθήκης στην Chinatown της Χονολουλού είναι το καλύτερο μέρος για να συγκεντρώσει τις συλλογές των προηγούμενων εποχών σε προσιτές τιμές.

Ανοιχτή Δευτέρα-Σάββατο 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ. και Κυριακή 10:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.
Διεύθυνση: 1133 Bethel Street, Χονολουλού

Το Kahala Mall βρίσκεται κοντά στην πολυτελή κατοικημένη περιοχή Kahala. Αυτό το εμπορικό κέντρο διαθέτει περισσότερα από 90 καταστήματα και εστιατόρια, καθώς και οκτώ κινηματογραφικές αίθουσες. Το Kahala Mall διαθέτει επίσης δεκάδες ανεξάρτητους τοπικούς λιανοπωλητές όπως το The Vue, μια μπουτίκ με τοπικά είδη ένδυσης και δώρων της Χαβάης και μπουτίκ μοντέρνων γυναικών, Adore, Ohelo Road και In My Closet.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Waialae 4211
Τηλέφωνο: (808) 732-7736

Το εμπορικό κέντρο Koko Marina είναι ένα γραφικό, γειτονικό κέντρο στην ανατολική Χονολουλού κοντά στον διάσημο κόλπο Hanauma. Φυσικά, είναι εύκολο να βρείτε καταστήματα εδώ που είναι προσανατολισμένα για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Εκτός από το καταδυτικό κατάστημα, το κατάστημα ψαροντούφεκο και άλλους εμπόρους που ειδικεύονται στην αλεξίπτωτα και το θαλάσσιο σκι, το κέντρο περιλαμβάνει επίσης μπουτίκ λιανικής πώλησης που πωλούν τα πάντα, από την παραλία και τη φθορά σε αξεσουάρ για σκύλους και έπιπλα σπιτιού. Στο εμπορικό κέντρο Koko Marina, μπορείτε επίσης να δειπνήσετε σε πολλά εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα, όπως το δημοφιλές Kona Brewing Co., ή να πάρετε μια ταινία στα θέατρα του. Ανοιχτό καθημερινά, οι ώρες ποικίλλουν ανά κατάστημα.
Διεύθυνση: Εθνική οδός 7192 Kalanianaole
Τηλέφωνο: (808) 395-4737

Το Maunakea Marketplace βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής Chinatown της Χονολουλού και διαθέτει καταστήματα λιανικής πώλησης και μια ανοιχτή αγορά που προσφέρει φρέσκα προϊόντα, κρέατα, θαλασσινά και πουλερικά. Είναι κυριολεκτικά μια γέμιση από εθνοτικές τροφές, που προσφέρουν βιετναμέζικα, ταϊλανδέζικα, ιταλικά, κινέζικα, ιαπωνικά και φιλιππινέζικα φαγητά - τα πάντα από πίτσες έως γεύματα πιάτων και πολλά άλλα είδη γρήγορης, αυθεντικής και φθηνής εθνοτικής κουζίνας.
Διεύθυνση: 1120 Maunakea Street
Τηλέφωνο: (808) 524-3409

Ο Muumuu Heaven , που βρίσκεται στην πλευρά Windward του Oahu, ανακυκλώνει vintage muumuu σε μοντέρνα φορέματα, κορυφές, φούστες και τσάντες.
Διεύθυνση: 767 Kailua Road, Kailua
Τηλέφωνο: (808) 263-3366

Native Books / Na Mea Χαβάη είναι όπου οι ντόπιοι πηγαίνουν να αγοράσουν τα προϊόντα της Χαβάης. Ειδικά προϊόντα περιλαμβάνουν μια ποικιλία νησιωτικών χειροτεχνιών και προϊόντων διατροφής. Τα καταστήματα διαθέτουν επίσης καπέλα lau hala και τσάντες, αξεσουάρ και όργανα Hula, Χαβάη παπλώματα, ιθαγενή φυτά και άνθη που ερμηνεύονται σε ασημένια και χρυσά κοσμήματα, πίνακες ζωγραφικής και πολλά άλλα.
Διεύθυνση: Ward Warehouse, 1050 Boulevard Ala Moana
Τηλέφωνο: (808) 597-8967

Η Nohea Gallery διαθέτει το έργο περισσότερων από 450 καλλιτεχνών. Το κατάστημα λειτουργεί από ζωγράφους, χαρακτήρες, ξυλουργούς, κεραμοποιούς, καλλιτέχνες γυαλιού και κοσμηματοπωλεία - πάνω από το 85% των οποίων ζει και εργάζεται στα νησιά.
Διεύθυνση: Ward Warehouse, 1050 Boulevard Ala Moana
Ph: (808) 596-0074

Το Pearl Highlands Centre είναι ένα άλλο κέντρο λιανικής πώλησης στα περίχωρα της Pearl City. Αυτό το "κέντρο εξουσίας" προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες πρόσβαση στην ηπειρωτική χώρα όπως το Payless Shoe Source, το Old Navy και το Sam's Club. Για τους περιπετειώδεις, υπάρχει η Ultrazone Hawaii, η οποία είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι λέιζερ με ετικέτα.
Διεύθυνση: 1000 Kamehameha Highway
Τηλέφωνο: (808) 456-1000

Το Pearlridge Centre βρίσκεται κοντά στο Στάδιο Aloha και το Μνημείο της Αριζόνα. Πρόκειται για το μοναδικό διώροφο εμπορικό κέντρο της Χαβάης που συνδέεται με ένα μονοπύργιο σύστημα. Το μείγμα των περισσότερων από 170 εμπόρων του κέντρου είναι ευρύ και ποικίλο, από τα μαγιό μέχρι τα βιβλία, τα χαρτικά και τα κοσμήματα. Επίσης, μέρος αυτού του κλειστού εμπορικού κέντρου είναι εστιατόρια, δύο γήπεδα τροφίμων και 16 κινηματογραφικές αίθουσες.
Διεύθυνση: Οδός Moanalua 98-1005
Τηλέφωνο: (808) 488-0981

Η Roberta Oaks είναι μια οικολογική συνειδητή τοπική μάρκα που δεσμεύεται να χρησιμοποιεί αειφόρα υλικά, όπως φανέλα από μπαμπού και βιολογικό βαμβάκι, για να δημιουργήσει τα μοντέρνα φορέματα και τα δικά της. Η Roberta Oaks πωλείται σε πολλές μπουτίκ στο Oahu, όπως το Le Grand Marqet, το Madison & Co. και το San Lorenzo.
Διεύθυνση: 19, North Pauahi Street, Χονολουλού
Τηλέφωνο: (808) 428-1214

Το Royal Hawaiian Shopping Centre , που βρίσκεται στην καρδιά της Waikiki, διαθέτει περισσότερα από 150 καταστήματα και υπηρεσίες σε αυτό το τριώροφο συγκρότημα, προσφέροντας εξαιρετικά καταστήματα, εστιατόρια και διασκέδαση. Τα δημοφιλή καταστήματα και εστιατόρια περιλαμβάνουν την Kate Spade, την Apple, τη Ferrari, το Cheesecake Factory, τα PF Changs και πολλά άλλα. Το κέντρο προσφέρει επίσης δωρεάν μαθήματα hula, ukulele και lei, καθώς και ζωντανή ψυχαγωγία της Χαβάης.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Καλακούα 2201
Τηλέφωνο: (808) 922-0588

Τα καταστήματα Waikele Premium αλλάζουν τον τρόπο που καταλαμβάνουν οι κάτοικοι. Το "κέντρο μέγα", που βρίσκεται στο West Oahu, προσφέρει μια ποικιλία από καταστήματα λιανικής αξίας και εργοστασιακά καταστήματα. Οι αξίες μπορούν να βρεθούν σε καταστήματα ονομαστικής μάρκας όπως η Μπανάνα Δημοκρατία, Barneys Νέα Υόρκη, Brooks Brothers, Coach Factory και Guess. Το κέντρο Waikele που βρίσκεται ακριβώς απέναντι του δρόμου περιλαμβάνει το Kmart, το Lowes Hardware και το OfficeMax, για να αναφέρουμε μερικά. Οι αγοραστές μπορούν να οδηγήσουν ένα καροτσάκι μεταξύ του Waikele Center και του Waikele Premium Outlets.
Διεύθυνση: Street Lumiaina 94-790
Τηλέφωνο: (808) 676-5656

Το Waikiki Beach Walk προσφέρει περισσότερα από 50 καταστήματα και εστιατόρια, όπως τοπικά καταστήματα λιανικής πώλησης και εστιατόρια όπως Mana Hawaii, Aloha Army και Waikiki του Roy, καθώς και εθνικά αγαπημένα όπως το Quiksilver και το Yard House.
Διεύθυνση: Lewers Street μεταξύ Kalakawa Ave. και την παραλία
Τηλέφωνο (808) 931-3593

Το Ward Centers απέχει λίγα μόλις λεπτά από το Ala Moana Centre και προσφέρει μια σειρά από 100 επιλογές για φαγητό και ψώνια, καθώς και ένα κινηματογραφικό θέατρο 16 επιπέδων, στα τέσσερα συγκροτήματα λιανικής πώλησης - Ward Warehouse, Ward Centre, Ward Entertainment Center και Ward Κέντρο πύλης. Τα Ward Centers αποτελούνται από δημοφιλείς εθνικούς λιανοπωλητές, όπως οι TJ Maxx, Nordstrom Rack, Sports Authority και Famous Footwear, καθώς και τοπικές μπουτίκ που πωλούν τα πάντα από σχεδιαστή muumuu και είδη μπάνιου μέχρι γκουρμέ μαγειρικά είδη. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από το 70% των εμπόρων των κέντρων Ward είναι στην ιδιοκτησία και λειτουργία του τόπου. Μερικά από τα δημοφιλή εστιατόρια των κέντρων Ward Centre περιλαμβάνουν το Buca di Beppo, το Big City Diner, το Ryan's Bar & Grill και το Kakaako Kitchen.
Διεύθυνση: 1200 Ala Moana Boulevard
Τηλέφωνο: (808) 591-8411
Τηλέφωνο (Θέατρο Ward 16) (808) 593-3000

Το Windward Mall είναι ένα εσωτερικό εμπορικό κέντρο δύο επιπέδων. Περισσότερα από 110 καταστήματα δώρων, clothiers, και καταστήματα τροφίμων περιλαμβάνουν αυτό το κέντρο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο πρόθυμο πρόθυμο της Kaneohe. Την Τετάρτη 2: 30-7: 30 μ.μ. και τις Κυριακές 10-22 μ.μ. το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί μια δημοφιλή αγορά αγρότη με φρέσκα προϊόντα, λουλούδια, σνακ και πολλά άλλα.
Διεύθυνση: 46-056 Kamehameha Highway
Τηλέφωνο: (808) 253-1143

Η λεωφόρος Kalakaua 2100 έχει ήδη συγκριθεί με το Rodeo Drive και την Fifth Avenue. Το πολυτελές κέντρο των 110.000 τετραγωνικών ποδιών άνοιξε το Νοέμβριο του 2002. Οι ενοικιαστές του περιλαμβάνουν τους Chanel, Gucci, Tiffany & Co. και Tods. Το κέντρο προβάλλει επίσης την κουλτούρα και τη χλωρίδα της Χαβάης, την οποία ο δημιουργός, ο όμιλος Honu, δημιούργησε για να φέρει πίσω την αίσθηση του τόπου της Χαβάης που συνδέει το πρόσφατα βελτιωμένο θέμα της Waikiki.
Διεύθυνση: 2100 Kalakaua Avenue
Τηλέφωνο: (808) 550-4449