Ισχύοντα ταξιδιωτικά έγγραφα και υποκατάστατα διαβατηρίων του Καναδά

Έχετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα του Καναδά ή έναν αναπληρωτή διαβατηρίου.

Απαιτήσεις διαβατηρίου του Καναδά Απαιτήσεις διαβατηρίων εδάφους και θάλασσας Απαιτήσεις διαβατηρίου δια του αέρα Crossing the Border με τα παιδιά Κάρτα NEXUS

Αύγουστος 2016

Όταν ταξιδεύετε στον Καναδά, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα κατάλληλα ταξιδιωτικά έγγραφα της Καναδά.

Η αλλαγή των απαιτήσεων διαβατηρίου για ταξίδια στον Καναδά από τις ΗΠΑ έχει στείλει πολλά άτομα μακριά για να υποβάλουν αίτηση για τα διαβατήρια τους.

Ωστόσο, αρκετά άλλα έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα υποδηλώνουν την ταυτότητα και την υπηκοότητα και ως εκ τούτου δρουν ως υποκατάστατα ενός διαβατηρίου για την είσοδο στον Καναδά για Αμερικανούς πολίτες.

  1. Κάρτα NEXUS : Συνεργασία μεταξύ του Καναδά και των αμερικανικών υπηρεσιών συνοριακών πτήσεων που εγκρίνει την είσοδο ταξιδιωτών δια ξηράς, θαλάσσης ή αέρα μεταξύ Καναδά και ΗΠΑ Προσδιορίζεται ένα πρόσθετο όφελος και ταχύτεροι δρόμοι στα σύνορα και τα αεροδρόμια . Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων περιλαμβάνει συνέντευξη και λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τόσο οι Αμερικανοί όσο και οι Καναδοί πολίτες κάνουν αίτηση μέσω της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων των ΗΠΑ
  2. Αμερικανική κάρτα Passport : Αυτό το δελτίο ταυτότητας που εκδίδεται από το κράτος της Αμερικής ισχύει για την είσοδο στον Καναδά δια ξηράς ή θαλάσσης, αν και δεν ισχύει για διεθνή αεροπορικά ταξίδια.
  3. Ενισχυμένη άδεια οδήγησης (EDL) : Τα EDL υποδεικνύουν τόσο την υπηκοότητα όσο και την ταυτότητα. Ισχύει για είσοδο στον Καναδά δια ξηράς ή θαλάσσης, αν και δεν ισχύει για διεθνή αεροπορικά ταξίδια. Από τον Ιανουάριο του 2009, διατίθεται μόνο στις πολιτείες της Ουάσινγκτον και της Νέας Υόρκης , αλλά έρχεται στο Βερμόντ. Ανατρέξτε στα μεμονωμένα τμήματα χορήγησης αδειών για περισσότερες πληροφορίες.
  4. Κάρτα FAST / Expres : Αυτό το πρόγραμμα Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων των ΗΠΑ προ-εγκρίνει τους οδηγούς εμπορικών φορτηγών για ταξίδια μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά.

Χρειάζεστε το διαβατήριό σας σε μια βιασύνη; Αποκτήστε το μέσα σε 24 ώρες με το Rushmypassport.com .