Λιμάνι του Huck στο FunCity Burlington

Εσωτερικό και εξωτερικό θέρετρο θαλάσσιων πάρκων

Ανάμεσα στα διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο FunCity Burlington είναι το Huck's Harbour, ένα εσωτερικό και εξωτερικό πάρκο νερού. Ανεξάρτητα από τον καιρό, εσείς και η οικογένειά σας θα μπορούσατε να φτιάξετε τα μαγιό σας και να απολαύσετε τις διαφάνειες νερού και άλλες υγρές δραστηριότητες στο κλειστό πάρκο με κλιματισμό. Όταν ο καιρός συνεργάζεται κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, οι υπαίθριες διαφάνειες και τα αξιοθέατα αυξάνουν τις ευκαιρίες για εκτόξευση.

Με τα πρότυπα εσωτερικών πάρκων νερού, το λιμάνι Huck είναι αρκετά μικρό.

Το κεντρικό κομμάτι της εσωτερικής πισίνας που έχει μετατραπεί είναι ένας διαδραστικός σταθμός υδροληψίας με ψεκαστήρες, διαφάνειες και κάδο απορριμμάτων. Το πάρκο προσφέρει επίσης δύο νεροτσουλήθρες, το Tom's Twister και το Red Rage, καθώς και ένα μικρό τεμπέληλο ποτάμι, μια πισίνα με βότσαλα, δραστηριότητες για μικρά παιδιά και μια υδρομασάζ.

Όταν το υπαίθριο υδάτινο πάρκο είναι ανοιχτό, οι διαθέσιμες διαδρομές περιλαμβάνουν μια γλάστρα με λεκάνη, έναν τεμπέλητο ποταμό, διαφάνειες σώματος και σωλήνων και το Kiddie City Jr., ένα χώρο παιχνιδιού νερού για μικρά παιδιά. Υπάρχει επίσης μια πισίνα και πισίνα για δραστηριότητες. Ούτε οι εσωτερικές ούτε οι υπαίθριες εγκαταστάσεις προσφέρουν κάποιο από τα αξιοθέατα υψηλής ευκρίνειας που βρίσκονται σε μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα, όπως μια περιπέτεια με νερό ή μια διαδρομή με χοάνη . Το λιμάνι του Huck είναι ένα καλό μέρος για να αναζητήσετε κάποια ανακούφιση από τη ζέστη του καλοκαιριού ή μια ανάπαυλα από τα δεινά του χειμώνα.

Πλατεία Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικών

20.000

Χαρακτηριστικά Water Park

Εσωτερική: Μικρές νεροτσουλήθρες, διαδραστική διαδραστική δομή νερού με χωρητικότητα, δεξαμενή δραστηριοτήτων, τοίχος αναρρίχησης, τεμπέλης ποταμός, πισίνα βρύσης και υδρομασάζ.

Εξωτερική: Lazy ποτάμι, διαφάνειες σώματος, διαφάνεια σωλήνα, περιοχή δραστηριοτήτων για μικρά παιδιά, πισίνα δραστηριοτήτων.

Πολιτική εισδοχής

Το πάρκο είναι ανοιχτό για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου και το ευρύ κοινό. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου λαμβάνουν δωρεάν είσοδο στο λιμάνι του Huck.

Περισσότεροι τρόποι να διασκεδάσετε στο FunCity

Τα θαλάσσια πάρκα αποτελούν μέρος του συγκροτήματος FunCity, το οποίο διαθέτει επίσης όλα τα είδη άλλων δραστηριοτήτων, όπως:

Τι να φάτε;

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου περιλαμβάνει το The Boogaloo Cafe, ένα πλήρες εστιατόριο και ένα αθλητικό μπαρ, το πλήρες σέρβις Edgewater Grille, το Club Car Lounge με γρήγορη εξυπηρέτηση και το βενζινάδικο Alley's, ένα εστιατόριο με γεύμα.

Μείνετε στο Pzazz Resort

Το παρακείμενο Pzazz Resort προσφέρει μια ποικιλία από δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων μερικών οικογενειακών σουιτών, στο Pzazz Hotel και το Catfish Bend Inn. Οι ανέσεις και οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν το Catfish Bend Casino με κουλοχέρηδες, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλα παιχνίδια, το γήπεδο γκολφ Spirit Hollow, ένα σπα, ένα κέντρο εκδηλώσεων με χώρο λειτουργίας και πολλά εστιατόρια.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Μπέρλινγκτον, Αϊόβα
866-792-9948

Κατευθύνσεις

Το FunCity βρίσκεται στη συμβολή των αυτοκινητόδρομων 34 (οδός Pleasant Street) και της εθνικής οδού 61 (λεωφόρος Roosevelt) στο Burlington, στον ποταμό Μισισιπή.

Κοντινά πάρκα