Να φτάσετε στην Oaxaca από την πόλη του Μεξικού

Επιλογές μεταφοράς

Η πρωτεύουσα του κράτους της Oaxaca είναι η πόλη της Oaxaca de Juarez , η οποία βρίσκεται περίπου 290 μίλια νοτιοανατολικά της πόλης του Μεξικού. Υπάρχουν μερικές διαφορετικές επιλογές για ταξίδια από την Πόλη του Μεξικού στην Oaxaca.

Αεροπορικό ταξίδι

Μπορείτε να πετάξετε στο αεροδρόμιο της πόλης Oaxaca (OAX) από την πόλη του Μεξικού. Η Oaxaca λαμβάνει επίσης μία καθημερινή πτήση από το Χιούστον στις ΗΠΑ, εάν προτιμάτε να αποφύγετε το αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού και να πετάτε απευθείας από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν ταξιδεύετε από το αεροδρόμιο του Πόλη του Μεξικού , το AeroMexico έχει αρκετές πτήσεις καθημερινά και η αεροπορική εταιρεία Interjet με έκπτωση έχει τουλάχιστον μία πτήση καθημερινά.

Ταξίδι λεωφορείου

Εάν αποφασίσετε να ταξιδέψετε στην Οαχάκα με λεωφορείο, έχετε δύο επιλογές. Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το σταθμό των λεωφορείων TAPO του Πόλη του Μεξικού ή, αν πάτε από το αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού, πάρτε το λεωφορείο από το αεροδρόμιο του σταθμού λεωφορείων Puebla CAPU και πάρτε ένα άλλο λεωφορείο από εκεί. Και στις δύο περιπτώσεις, ελέγξτε τα δρομολόγια των λεωφορείων μπροστά από την ιστοσελίδα του Ticketbus, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων αν δεν ταξιδεύετε κατά την εβδομάδα του Πάσχα ή κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων .

Η εταιρεία λεωφορείων ADO έχει συχνές αναχωρήσεις λεωφορείου από το TAPO στην Oaxaca. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα άμεσο λεωφορείο. Οι επιλογές περιλαμβάνουν την πρώτη θέση, η οποία είναι η πιο βασική υπηρεσία που προσφέρεται από την ADO, αλλά αρκετά άνετη και με τουαλέτες και ταινίες που εμφανίζονται καθ 'οδόν. Τα λεωφορεία GL της ADO είναι ελαφρώς πιο άνετα και το ADO Platina είναι το πιο άνετο, με μόνο τρία καθίσματα και καθίσματα που σχεδόν ξαπλώνουν.

Η εταιρεία λεωφορείων της AU διαθέτει επίσης πολλά λεωφορεία την ημέρα στην Oaxaca σε φθηνότερη τιμή, αλλά χωρίς τουαλέτες ή ταινίες στο λεωφορείο.

Οδήγηση

Αν επιλέξετε να οδηγήσετε από την Πόλη του Μεξικού στην Oaxaca, η κίνηση μπορεί να διαρκέσει από τέσσερις έως μισή έως έξι ώρες, ανάλογα με την κυκλοφορία και τις συνθήκες του δρόμου. Η καλύτερη επιλογή σας είναι να πάρετε το δρόμο με διόδια.

Το πρώτο σκέλος του ταξιδιού είναι από την Πόλη του Μεξικού στην Πουέμπλα. Αυτό είναι όπου πιθανότατα θα συναντήσετε την περισσότερη επισκεψιμότητα. Καθώς πλησιάζετε στην Puebla, θα δείτε σημεία που δείχνουν τον δρόμο προς την Oaxaca.