Ποιος είναι ο ταχυδρομικός κώδικας για το Red Hook, Brooklyn;

Το Red Hook είναι πολύ περισσότερο από έναν ταχυδρομικό κώδικα

Ερώτηση: Ποιος είναι ο ταχυδρομικός κώδικας για το Red Hook, Brooklyn;

Ποιος είναι ο ταχυδρομικός κώδικας για το Red Hook, Brooklyn;

Απάντηση: Ο ταχυδρομικός κώδικας για το Red Hook, Brooklyn είναι 11231.

Μπορείτε να στείλετε μια επιστολή, αν είστε ένας από τους λίγους που επικοινωνούν ακόμη με χειρόγραφη αλληλογραφία, ή μπορείτε να βάλετε το 11231 στο GPS σας και να κάνετε ένα ταξίδι στο Red Hook. Αυτό το βιομηχανικό τμήμα του Μπρούκλιν είναι το σπίτι των γκαλερί, εστιατόρια, και ένα τερματικό κρουαζιέρας και αξίζει μια επίσκεψη.

Εδώ είναι τέσσερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Red Hook.

  1. Πηγαίνετε σε μια συλλογή ή αγοράστε Art Ξεκινήστε την ημέρα σας με την επίσκεψη της Pioneer Works. Αυτή η γκαλερί Red Hook 25.000 τετραγωνικών ποδιών, που ιδρύθηκε από τον καλλιτέχνη του Brooklyn Dustin Yellen, "επιδιώκει να ξεπεράσει τα παραδοσιακά πειθαρχικά όρια, να ενθαρρύνει την κοινότητα και να προσφέρει ένα χώρο όπου οι εναλλακτικοί τρόποι σκέψης υποστηρίζονται και ενεργοποιούνται με απτά μέσα". Η γκαλερί φιλοξενεί μια μηνιαία μουσική και ανοιχτή σειρά γκαλερί, Δεύτερες Κυριακές, η οποία είναι ένας απλός και διασκεδαστικός τρόπος για να δείτε την τέχνη τους και να ακούσετε μουσική και τον ιδανικό τρόπο για να τερματίσετε το Σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς το BWAC. Ο συνασπισμός καλλιτεχνών Brooklyn Waterfront Artists φιλοξενεί πολλές εκθέσεις τέχνης όλο το χρόνο. Την Κυριακή της τελευταίας ημέρας κάθε επίδειξης, διεξάγουν δημοπρασίες από την εκδήλωση. Σε αυτές τις δημοπρασίες, υπάρχει η δυνατότητα να βαθμολογήσετε ένα κομμάτι της τέχνης για μόλις σαράντα δολάρια. Ακόμη και αν η αγορά τέχνης δεν είναι στην ατζέντα σας, μια επίσκεψη στην γκαλερί τους στο Red Hook αξίζει μια επίσκεψη. Βρίσκεται στην προκυμαία, η γκαλερί εκθέτει τοπικούς καλλιτέχνες. Ο συνασπισμός καλλιτεχνών Brooklyn Waterfront Artists ιδρύθηκε το 1978 και ήταν ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία της καλλιτεχνικής κοινότητας στο Red Hook. Ωστόσο, αν είστε στην αγορά για την τέχνη, πρέπει να παρακολουθήσετε το ετήσιο The Really, Really Affordable Art Show.
  1. Επισκεφθείτε ένα μουσείο σε μια φορτηγίδα Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το Μουσείο Waterfront. Βήμα επάνω στην ιστορική αποκατασταθείσα ναυτική βάρκα που αγκυροβόλησε στο Red Hook του Μπρούκλιν. Η κοιλάδα Lehigh No. 9 είναι ανοικτή για το κοινό τα Σάββατα από τις 1-5 μ.μ. όλο το χρόνο και επίσης την Πέμπτη από τις 4 μ.μ.-8 μ.μ. στους θερμότερους μήνες. Εξερευνήστε το πλοίο, δείτε τα αρχικά καταλύματα του Καπετάνιου και μια συλλογή εργαλείων που χρησιμοποιούνται από μακρυμάνους και πολεμιστές. Έχουν επίσης μια μηχανή περιστρεφόμενης σφαίρας, η οποία είναι μια φανταστική μόνιμη εγκατάσταση τέχνης που γοητεύει τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες.
  1. Φάτε BBQ ή ψάρι Hometown BBQ είναι ένα τεράστιο ατμοσφαιρικό εστιατόριο μπάρμπεκιου στο Red Hook φαίνεται σαν να είναι απ 'ευθείας από το Τέξας. Παραγγείλετε μια μισή λίβρα του στήθους, τράβηξε το χοιρινό κρέας, την κοιλιά του αρνιού, τη γαλοπούλα ή μια λίβρα των νυχιών του βοείου κρέατος. Το μενού είναι γεμάτο με αγαπημένα μπάρμπεκιου, όπως ζεστά φτερά του Βιετνάμ, τραβηγμένα σάντουιτς χοιρινού κρέατος και εφεδρικές πλευρές. Η πατρίδα έχει "αυθεντικά, καπνιστά κρέατα που παρασκευάζονται με την κλασική τεχνική της Νότιας Ευρώπης", καθώς και ένα απίστευτο μενού ποτών, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών ρευμάτων και κρασιών. Ή να δειπνήσετε σε ένα κατάστρωμα με θέα στο νερό στο Brooklyn Crab έχει την αίσθηση ενός εστιατορίου θαλασσινών στη Νέα Αγγλία, αλλά βρίσκεται στο Red Hook, μια ολοένα και πιο μοντέρνα βιομηχανική περιοχή του Μπρούκλιν. Καθίστε στο κατάστρωμα και απολαύστε τη θέα της θάλασσας και του νερού καθώς τρώτε φρέσκα θαλασσινά. Το μενού στο Brooklyn Crab έχει όλα τα κλασικά, από τα ψάρια και τα τσιπ μέχρι τους αστακούς (και φυσικά, έχουν καβούρια). Αν ψάχνετε για ένα καλό βραστό, έχουν επίσης ένα μεγάλο μενού μπύρας. Μετά το δείπνο, παίξτε ένα παιχνίδι με τρύπα καλαμποκιού (τσάντα φασολιών) που βρίσκεται κοντά στην είσοδο και μετά κάντε μια βόλτα στην προβλήτα από την Fairway Market και ελέγξτε τις απόψεις του Άγαλμα της Ελευθερίας. Ψάχνετε για περισσότερο νερό δίπλα στο φαγητό, δείτε τη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια του Waterloo στο Μπρούκλιν .
  1. Παίξτε Μίνι Γκολφ Ήθελε ποτέ να παίξει μίνι γκολφ σε ένα αυτοκίνητο του μετρό; Λοιπόν, μπορείτε να Shipwrecked στο Red Hook. Αυτό το εξαιρετικά εφευρετικό μάθημα μίνι γκολφ 18 οπών, που δημιουργήθηκε από τους βετεράνους του θεάτρου, είναι μια εντυπωσιακή εμπειρία που κάνει για ένα πραγματικά αξέχαστο παιχνίδι μίνι γκολφ. Το μάθημα στεγάζεται σε μια σειρά θεματικών δωματίων. Τα παιδιά θα θαυμάσουν τη θεατρική παράσταση (μόνο για να σημειώσετε ότι πρέπει να αγοράσετε μάρκες για τα ειδικά εφέ) και το μάθημα είναι δύσκολο για παιδιά και ενήλικες. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους και τη σελίδα Facebook για επερχόμενες εκπομπές. Σκοπεύουν να φιλοξενήσουν μαγικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα φιλικά προς την οικογένεια εκδηλώσεις. Είναι δεκατέσσερα δολάρια για τους ενήλικες να παίζουν ένα παιχνίδι μίνι γκολφ και δέκα για παιδιά

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein