Απολαμβάνοντας το νερό: Κρουαζιέρες καναλιών και πλωτών οδών στο Παρίσι

Εταιρείες περιοδεία, κρουαζιερόπλοια και πολλά άλλα

Εάν έχετε ήδη λάβει μια κρουαζιέρα στα αξιοθέατα ή / και δείπνο στον ποταμό Σηκουάνα και ψάχνετε για μια πιο ξεχωριστή περιήγηση, υπάρχουν πολλά περισσότερα για τις παριζιάνικες πλωτές οδούς από τον παγκοσμίου φήμης ποταμό. Γιατί να μην κάνουμε κάτι διαφορετικό και να εξερευνήσουμε τα 81 μίλια των καναλιών και των υπόγειων υδάτων της πόλης που τρέχουν σε όλη τη διαδρομή από τον Ile Saint Louis κοντά στον καθεδρικό ναό της Notre Dame στη βόρεια άκρη της πόλης στο Canal de l'Ourq;

Ή μπορείτε να βγείτε από την πόλη για μια ημέρα και να κάνετε κρουαζιέρα στις πανέμορφες όχθες του ποταμού Marne, ακολουθώντας τα βήματα των ιμπρεσιονιστών ζωγράφων όπως οι Manet, Renoir και Pissaro;

Αν έχετε ήδη κάνει τους γύρους των παριζιάνικων αξιοθέατων και περιηγήσεων που συνιστώνται στον μέσο οδηγό σας, σας προτείνω σίγουρα να απομακρυνθείτε από το πεπατημένο μονοπάτι και να εξερευνήσετε τα νερά μέσα και γύρω από το Παρίσι από ένα πολύ διαφορετικό πλεονέκτημα.

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Ασυνήθιστα και αόρατα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Παρίσι

Περιήγηση στο κανάλι St Martin: άλλη πλευρά του Παρισιού

Ιστορικά χρησιμοποιείται ως βιομηχανική πλωτή οδός, το Canal St Martin τρέχει για 4,5 μίλια, συνδέοντας τον ποταμό Σηκουάνα με το βόρειο Canal de l'Ourq. Δεν γνωρίζει κανείς τα περισσότερα, το κανάλι τρέχει υπόγεια για ένα τέντωμα, ανάμεσα στους σταθμούς της Βαστίλης και του Republique στο νότιο τείχος του Παρισιού ( rive droite ) .

Πολλές εταιρείες περιοδείας προσφέρουν τακτικές κρουαζιέρες στο κανάλι, οι οποίες σας επιτρέπουν να δείτε μερικές από τις περιοχές με τις λιγότερο ανεπτυγμένες πόλεις της πόλης, πολλές από τις οποίες είναι γοητευτικές.

Το κανάλι λειτουργεί σε ένα περίπλοκο σύστημα κλειδαριές, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα οθόνη καθώς το νερό περνάει και ανεβαίνει και γέφυρες ανεβαίνουν για να περάσουν τα σκάφη.

Canauxrama: Ξεναγήσεις του καναλιού

Το Canauxrama προσφέρει κρουαζιέρες δυο και μίας ώρας στο Canal Saint Martin, καθώς και ένα ζωντανό σχόλιο για την ιστορία του βορειοανατολικού Παρισιού, ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά του Παρισιού.

Οι κρουαζιέρες ξεκινούν από το σημείο σύνδεσης του "Marina Arsenal" και τελειώνουν στο ζωντανό και υπερσύγχρονο Parc de la Villette και το Cite des Sciences (ή μπορείτε να ξεκινήσετε και να τελειώσετε αντίστροφα), επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να εξερευνείτε μυστικές γωνιές της πόλης.

Κάντε κράτηση τώρα: Διαβάστε κριτικές και κάντε κράτηση για ένα Canauxrama ξενάγηση απευθείας (μέσω TripAdvisor)

Περιηγήσεις του ποταμού Marne: Πάρτε ένα ταξίδι ημέρας στην πορεία των ιμπρεσιονιστών

Ενδιαφέρεστε να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή στις καταπράσινες όχθες του ποταμού Marne , που ενέπνευσαν τους ιμπρεσιονιστές ζωγράφους, όπως οι Camille Pissarro, Auguste Renoir και Edouard Manet; Η Canauxrama διοργανώνει επίσης ημερήσιες κρουαζιέρες σε αυτή την όμορφη και σταθερά υποτιμημένη περιοχή της παρισινής περιοχής. Συμπληρώστε ένα μεσημεριανό πικνίκ σε μια ηλιόλουστη μέρα και απολαύστε το γεύμα σας στην όχθη του ποταμού. Έχω δοκιμάσει αυτή την περιοδεία και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Διαβάστε τις σχετικές: 7 καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από το Παρίσι

Πληροφορίες αναχώρησης: Η επιβίβαση είναι δυνατή από διάφορα σημεία. Συμβουλευτείτε αυτή τη σελίδα στην επίσημη ιστοσελίδα για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα σημεία επιβίβασης, τις τρέχουσες τιμές, τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια κρουαζιέρας.

Γλώσσες: Οι εκδρομές διατίθενται σε δέκα γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, ισπανικών, γερμανικών και ιταλικών. Τα σκάφη είναι εξοπλισμένα με μπαρ.

Διεύθυνση: Bassin de la Villette - 13, Quai de la Loire
Τηλ .: +33 (0) 1 42 39 15 00
Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Canal του Παρισιού

Αυτή είναι μια άλλη καλά σεβαστή ταξιδιωτική εταιρεία που προσφέρει κρουαζιέρες στο Σηκουάνα και τα κανάλια. Το κανάλι του Παρισιού προσφέρει κρουαζιέρες μισής ημέρας στο Σηκουάνα και στο κανάλι. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Musée d'Orsay, το Λούβρο και το δίκτυο εκκαθάρισης των υπόγειων πλωτών οδών της πόλης. Οι εκδρομές είναι διαθέσιμες στα αγγλικά και σε πολλές άλλες γλώσσες.

Στοιχεία επικοινωνίας και χρονοδιαγράμματα:

Τα δρομολόγια και οι προσφορές ποικίλλουν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Καλέστε ή γράψτε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες τιμές και κάντε κράτηση: resa@pariscanal.com ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα (στα Αγγλικά).
Τηλ: + 33 (0) 142 409 697

Κριτικές ταξιδιωτών για δημοφιλείς εκδρομές με σκάφος:

Διαβάστε τις κριτικές των ταξιδιωτών για τις περιηγήσεις με βάρκες στην πόλη στο TripAdvisor για περισσότερες ιδέες για το πού να κάνετε κράτηση.