Τα καλύτερα δωμάτια τσαγιού του Σιάτλ

Πού να πάρετε ένα φλιτζάνι τσάι στο Σιάτλ

Το Σιάτλ αγαπά το τσάι του. Τίμιος. Η καλοσύνη του καφέ του Northwest, δυστυχώς, αποκρύπτει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί κάτοικοι που δεν πίνουν ούτε καφέ ή ακόμα και απλά προτιμούν το τσάι. Ο καφές τροφοδοτούσε την go-go υψηλής τεχνολογίας των δεκαετιών του 1990, οπότε ίσως το τσάι είναι ένα κατάλληλο ποτό για την ώριμη, αντανακλαστική κρέμασμα (όχι ότι η πόλη δεν έχει ακόμα το μερίδιο των καφέ κηλίδων ). Οι περισσότερες από τις καλύτερες καφετέριες σερβίρουν περισσότερο από ένα αξιοπρεπές φλιτζάνι τσάι, αλλά για το καλύτερο ετοιμάζετε το καφέ σε ένα από αυτά τα μεγάλα αφιερωμένα τσάι.

Τσαγιού Kuan Yin

Φωλιασμένο απρόσκοπτα στην πολυσύχναστη οδό Marketing του Wallingford, ο Kuan-Yin είναι τόσο χαλαρωμένος αίθουσα τσαγιού, όπως πιθανόν να βρείτε. Τα έπιπλα είναι ακριβώς το σωστό ποσό φθοράς. Μια βιβλιοθήκη παρέχει βιβλία για την αρχιτεκτονική, τα ταξίδια και τον κλασικό κινηματογράφο. Το τσάι είναι ένα βαθύ, ποικίλο μίγμα παραδοσιακών τσαγιού από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των puerh, oolong και των μαύρων και πράσινων τσαγιού από την Ινδία, την Κίνα και την Ιαπωνία. Ακριβώς μακριά από το πανεπιστήμιο για να κρατήσει το πιο ξέφρενο νεανικό πλήθος έξω, αλλά αρκετά κοντά για να προσελκύσει μια πελατεία με άφθονο χαρακτήρα.

Πού: 1911 N 45th Street, Σιάτλ (Wallingford)

Αποκατάσταση τσαγιού

Προχωρώντας σε Remedy, μπορεί να νομίζετε ότι έχετε κάνει λάθος περιπλανήσεις σε ερευνητικό εργαστήριο. Οι τοίχοι είναι επενδεδυμένοι με δοκιμαστικούς σωλήνες και ο πάγκος υποστηρίζεται από πάνω από εκατό κυλίνδρους με μεγάλους αριθμούς. Αυτή είναι η επιστήμη του τσαγιού με τον πιο ακριβή τρόπο. Πέρα από την εμφάνιση της διαστημικής εποχής, η ατμόσφαιρα είναι πολύ φιλόξενη και το προσωπικό είναι ευτυχής να κηρύξει ποιητικό με βάση τα πλεονεκτήματα των 150+ τσαγιού τους.

Remedy έχει πολλά παλιά κλασικά συν δεκάδες φρέσκα, εφευρετικά μείγματα όπως "Πυρκαγιά και πάγος", όλα εξυπηρετούνται σε αεροδυναμικές, σαφείς γλάστρες και κύπελλα τσαγιού.

Πού: 345 15η Λεωφόρος Ε, Σιάτλ (Κάπιτολ Χιλ)

Miro Tea

Ένα ζεστό, αλλά κομψό κατάστημα στη λεωφόρο Ballard, το Miro Tea είναι το τέλειο μέρος για να κλέψετε μακριά εκείνα τα δροσερά απογεύματα της Κυριακής που σας φέρνουν στο Ballard για μια ομιχλώδη βόλτα.

Για όσους λατρεύουν τα στοιχεία, ο Miro θα σας ανταμείψει με μια αφθονία χαλαρών τσαγιού, μερικά κλασικά και κάποια τόσο funky όπως γωνιά της πόλης. Ψάχνετε λίγο περισσότερο; Τα ψημένα προϊόντα και οι κρέπες τους είναι κατάλληλα για ένα πρωινό "όχι αρκετά πεινασμένο για πατάτες και ωμέγα 6 αυγών". Δοκιμάστε την "ομίχλη του Λονδίνου" ενώ βρίσκεστε εκεί: μια πλούσια έγχυση γαλακτώδους τσαγιού με αρκετή γλυκύτητα.

Πού: 5405 Ballard Avenue NW, Σιάτλ (Μπάλαρντ)

Village Eatery and Tea Company

Τα κύπελλα δεν ταιριάζουν, αλλά μην αφήνετε τις λεπτομέρειες να σας αποσπούν από μια εκλεπτυσμένη εμπειρία στο Village Eatery and Tea Company. Ζαχαροπλαστικής μεγέθους τσαγιού με μαρμελάδες, σάντουιτς με δάχτυλα και άλλες απολαύσεις θα συνοδεύσουν τα αγαπημένα σας παραδοσιακά παρασκευάσματα. Έχουν ακόμη και ένα "υψηλό τσάι" που είναι τόσο για το τελετουργικό όσο και για τα στρώματα των απολαύσεων που θα λάβετε. Γυρίστε λοιπόν σε μια διαφορετική στιγμή, πάρτε σε ένα δοχείο και θυμηθείτε την αυτοκρατορία.

Πού: 740 238η οδός SE, Bothell

Cederberg Tea House

Το Cederberg είναι μια περιοχή της Νότιας Αφρικής που χρησιμεύει ως πηγή τσαγιού rooibos, η οποία συμβαίνει να είναι μια ειδικότητα του Cederberg Tea House. Ανήκει από μια μητέρα-κόρη ομάδα, αυτό το σπίτι τσαγιού έχει μια μοναδική εστίαση: νοτιοαφρικανική αρτοσκευάσματα και γλυκά και ροφήματα espresso τσάι rooibos.

Ενώ μπορείτε να παραγγείλετε περισσότερα ποτά, μη χάσετε το rooibos latte.

Πού: 1417 Queen Anne Avenue N, Ste 101 Β, Σιάτλ (Βασίλισσα Άννα)

Tea Republik

Η Tea Republik στην U-District είναι γνωστή για την μεγάλη ποικιλία τσαγιού της από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα τσάι από την Ταϊλάνδη, το τσάι γάλακτος ή οποιοδήποτε αριθμό τσαγιού σε ένα σημείο. Ωστόσο, το Tea Republik είναι γνωστό για τα τσάγια γάλακτος. Δοκιμάστε ένα γκρι λαβάντζου για ένα απαλό, κρεμώδες και γλυκό τσάι.

Πού: 4527 University Way NE, Σιάτλ

Τσαντάκια τσαγιού

Το Mad Hat Teas της Tacoma είναι ένα σπίτι τσαγιού που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης και στοχεύει να είναι ένα μέρος όπου οι λάτρεις του τσαγιού μπορούν να αποσυνδέσουν. Υπάρχουν εκατοντάδες τσάγια που δημιουργούνται από το κατάστημα (και προσφέρονται σε πολλά τοπικά καφενεία) και είναι προσιτό να δοκιμάσετε πολλά από αυτά αντί να δοκιμάσετε μόνο ένα. Μια μικρή κατσαρόλα τσαγιού είναι μόνο μερικά δολάρια, οπότε δοκιμάστε ένα ή δοκιμάστε μερικά.

Εάν δεν είστε βέβαιοι τι να παραγγείλετε, το προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει με συστάσεις. Αν βρείτε αυτό που αγαπάτε, μπορείτε να αγοράσετε τσάι από χαλαρά φύλλα από τη ουγκιά για να πάρετε σπίτι.

Πού: 1130 Commerce Street, Tacoma

Ενημερώθηκε από τον Kristin Kendle.