Πάρτε το Fairtrain στην Κρατική Έκθεση της Ιντιάνα

Ride in Style και χτυπάτε την κυκλοφορία!

Η κυκλοφορία από και προς την πολιτεία της Ιντιάνα μπορεί να είναι πραγματικά απογοητευτική. Εάν ζείτε στους Fishers, μπορείτε να επιλέξετε μια αμαξοστοιχία στην έκθεση. Το Μουσείο Μεταφορών Ιντιάνα FairTrain είναι μια παράδοση που έχει κερδίσει σε δημοτικότητα ως κυκλοφορία και η δημοκρατική δημοκρατία δημοτικότητα έχει αυξηθεί.

Ο χρόνος ταξιδιού μίας διαδρομής είναι περίπου 30 λεπτά για το ταξίδι των 11 μιλίων. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των 9 ημερήσιων αναχωρήσεων και των 9 καθημερινών χρόνων επιστροφής.

Το FairTrain αναχωρεί από την Fishers (στον πρώτο όροφο του νέου κτιρίου Switch στο Muncipal Drive) στην αποθήκη ακριβώς απέναντι από την Πύλη 6 του Κρατικού Εκθεσιακού Κέντρου και Εκδηλώσεων του Ιντιάνα. Η στάθμευση σε Fishers μπορεί να προσεγγιστεί ακολουθώντας τις πινακίδες στην 116η Στ ή 126ο St προς Lantern Rd., Νότια μέχρι το Municipal Drive.

Παρακαλείστε να φτάσετε 30 λεπτά πριν από την αναμενόμενη ώρα αναχώρησής σας για να μπορέσετε να αγοράσετε εισιτήρια.

Οι ναύλοι για αυτό το τρένο είναι:
$ 13 μετ 'επιστροφής για ενήλικες (13 ετών και άνω)
$ 9 για παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών
Δωρεάν για παιδιά κάτω των 2 ετών

Επωφεληθείτε από τις ημέρες έκπτωσης τη Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη:
$ 12 μετ 'επιστροφής για ενήλικες (13 ετών και άνω)
$ 8 για παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών
Δωρεάν για παιδιά κάτω των 2 ετών

Ο σταθμός Fairgrounds βρίσκεται στην 39η οδό, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την ιστορική γέφυρα του 39ου οδικού άξονα πάνω από το Fall Creek μέχρι τη διάσχιση του Fall Creek Parkway και την πύλη 6 του εκθεσιακού χώρου State Indiana State Fairgrounds.

Το κάθισμα σε αυτό το τρένο είναι ανοικτό. Κρατήσεις δεν είναι απαραίτητες και δεν μπορούν να γίνουν για αυτό το τρένο.

Κρατική Έκθεση της Ιντιάνα:
Εξοικονομήστε χρήματα στο Πανεπιστήμιο της πολιτείας του 2016 στο Ιντιάνα

Πρόγραμμα Εκθέσεων Τρένου του Ιντιάνα

Αναχωρήσεις Fishers Εκθεσιακοί χώροι 8: 45 π.μ. 9:30 π.μ. 10:15 π.μ. 11:00 π.μ 11:45 π.μ. 12:30 μμ 1:30 μ.μ 2:15 μ.μ. 3:00 μ.μ 3:45 μ.μ. 4:30 μ.μ. 5:15 μ.μ. 6:00 μ.μ. 6:45 μ.μ. 7:45 μ.μ. 8:30 μ.μ. 9:15 μ.μ. 10:15 μ.μ.

Η λήψη του Fair Train επιτρέπει στις οικογένειες να αποφεύγουν την κυκλοφορία στον προφυλακτήρα-προφυλακτήρα μέσα και έξω από την Κρατική Έκθεση της Ιντιάνα, τα τέλη στάθμευσης και τις μακριές γραμμές στις θέσεις στάθμευσης. Αποφύγετε την ταλαιπωρία αναζήτησης για το σταθμευμένο αυτοκίνητό σας μετά από μια ζεστή μέρα στον ήλιο. Αποφύγετε την εξάντληση που έρχεται με περιπλάνηση γύρω από ένα πάρκινγκ μετά από τα πόδια μίλια γύρω από την έκθεση. Απλά hop στο Fair Train και αποφύγετε όλο το δράμα!

Το Μουσείο Μεταφορών της Ιντιάνα

Το Ιντιάνα Μουσείο Μεταφορών είναι ένας μη κερδοσκοπικός σιδηρόδρομος κληρονομιάς που εκτελεί μια σειρά από εκδρομές κατά μήκος 34 μιλίων από την πρώην οδό Νικελίου. Η οργάνωση έχει δεσμευτεί να διατηρήσει και να παρουσιάσει την ιστορία των σιδηροδρόμων της Ινδιάνας. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το ITM προσφέρει εκδρομές στον ιστορικό σιδηροδρομικό εξοπλισμό. Τα γεγονότα περιλαμβάνουν το πολύ δημοφιλές γεγονός Polar Bear Express, το Lights Over Morse Lake, τις υπαίθριες εκδρομές και πολλά άλλα. Απολαύστε το αυθεντικό ταξίδι με το ITM και το τρένο Fair State.

Περιπέτεια σιδηροδρομικών περιπέτειας
Εάν το ταξίδι στο Fair Train είναι μια αξέχαστη εμπειρία, απολαύστε τη διασκέδαση όλο το χρόνο με το Rail Adventure Pass. Απολαύστε απεριόριστο ταξίδι με τρένο και καλύψτε όλα τα πράγματα που πρέπει να προσφέρετε στις πόλεις και τις πόλεις της γραμμής.

Περάστε το τρένο για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, μουσεία, φεστιβάλ και φυσικά την Κρατική Έκθεση. Το Rail Adventure Pass εξασφαλίζει επίσης εκπτώσεις και καθίσματα προτεραιότητας σε ειδικές εκδηλώσεις.

Ελέγξτε τις επιλογές Rail Pass Pass παρακάτω!

Μεμονωμένος κάτοχος κάρτας $ 70

Επιτρέπει στον κάτοχο κάρτας να απολαύσει τα ακόλουθα:


Κάτοχος κάρτας +1 $ 90

Δικαιούται ο κάτοχος κάρτας συν ένα επιπλέον άτομο οποιασδήποτε ηλικίας να απολαμβάνει τα ακόλουθα:

Κάτοχος άδειας +3 $ 140

Δικαιούται ο κάτοχος περάσματος και έως και 3 επιπλέον άτομα οποιασδήποτε ηλικίας για να απολαύσουν τα ακόλουθα:

Κάτοχος κάρτας +5 $ 170

Επιτρέπει στον κάτοχο κάρτας και έως και 5 επιπλέον άτομα οποιασδήποτε ηλικίας να απολαμβάνουν τα ακόλουθα:

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (317) 773-6000 ή επισκεφθείτε το WWW.ITM.ORG .