Η χαμηλή πτώση των αεροδρομίων που εξυπηρετούν την Ουάσιγκτον, DC

Διαφορές μεταξύ εθνικών, Dulles, και BWI

Η περιοχή Washington, DC, εξυπηρετείται από τρία αεροδρόμια. Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας έχουν την επιλογή να χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο που εξυπηρετεί καλύτερα τις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Ανάλογα με το δρομολόγιο σας, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να προσφέρουν καλύτερες τιμές σε διαφορετικά αεροδρόμια. Μπορείτε επίσης να βρείτε απευθείας πτήσεις από ένα αεροδρόμιο και όχι από άλλο, καθώς και διεθνείς πτήσεις. Και φυσικά, οι διαφορετικές θέσεις των τριών αεροδρομίων έχουν σημαντική επίδραση στο πόσο βολικό θα χρησιμοποιηθούν.

Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον (DCA)

Το Εθνικό Αεροδρόμιο Ronald Reagan της Ουάσινγκτον , που είναι γνωστό ως Εθνικό Αεροδρόμιο, βρίσκεται στο νομό Arlington της Βιρτζίνια, περίπου 4 μίλια από το κέντρο της Ουάσινγκτον και είναι το πλησιέστερο αεροδρόμιο στο κέντρο της Ουάσινγκτον και τα εσωτερικά προάστια. Το Εθνικό Αεροδρόμιο είναι το πιο βολικό από τα αεροδρόμια της περιοχής για τους επισκέπτες που διαμένουν στην καρδιά της πόλης ή στα εσωτερικά προάστια.

Η πρόσβαση στο και από το Εθνικό Αεροδρόμιο είναι σχετικά εύκολη. Το αεροδρόμιο είναι προσβάσιμο από το μετρό . Χρησιμοποιήστε την Κίτρινη ή τη Μπλε Γραμμή για να μεταβείτε απευθείας στο σταθμό του Εθνικού Αεροδρομίου Metrorail και να ακολουθήσετε τον καλυμμένο διάδρομο για να φτάσετε στο τερματικό σταθμό. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια καμπίνα προς και από το αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια της ώρας αιχμής, η κυκλοφοριακή συμφόρηση μπορεί να δυσκολέψει το εθνικό αεροδρόμιο, ειδικά από τα προάστια του Μέριλαντ και της Βιρτζίνια. Όταν ταξιδεύετε στο αεροδρόμιο με αυτοκίνητο, αφήστε αρκετό χρόνο για να φτάσετε στο τερματικό σταθμό.

Ένας μικρός διάδρομος περιορίζει το μέγεθος του αεροσκάφους που πετά μέσα και έξω από την Washington National (το μεγαλύτερο είναι το 767), οπότε το αεροδρόμιο προσφέρει μόνο εσωτερικές πτήσεις και μερικές πτήσεις προς τον Καναδά και την Καραϊβική.

Η Washington National ήταν από τους πρώτους αερολιμένες της χώρας για να κάνει το ντεμπούτο της TSA Pre-Check. Το πρόγραμμα αυτό ανοίγει ταχείες λωρίδες διαλογής σε συχνά δρομολόγια αρκετών αεροπορικών εταιρειών, ενεργών μελών του αμερικανικού στρατού που εμφανίζουν την Κάρτα Κοινής Πρόσβασης (CAC) στο σημείο ελέγχου και οι επιβάτες που εγγράφονται στο "Global Entry".

Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles (IAD)

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles απέχει 26χλμ. Από την Ουάσινγκτον στο Chantilly της Βιρτζίνια. Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ουάσινγκτον σε μη κυκλοφοριακή ώρα. Η Dulles Airport Access Road κάνει το αεροδρόμιο εύκολο να φτάσει μόλις φτάσετε στο Interstate 495.

Η μετάβαση από και προς το Dulles είναι λίγο πιο περίπλοκο από το να φτάσετε στο National εάν ο προορισμός σας βρίσκεται στο κέντρο της Ουάσινγκτον ή στα εσωτερικά προάστια. Είναι σχετικά βολικό αν μένετε στα εξωτερικά προάστια της Βιρτζίνια. Υπάρχουν πολλά λεωφορεία και ταξί για τη μεταφορά επισκεπτών στην περιοχή. Δεδομένου ότι η κυκλοφορία της Ουάσινγκτον είναι συχνά συμφόρηση, θα πρέπει να προγραμματίσετε και να αποφύγετε τους χρόνους πτήσης κοντά στην ώρα αιχμής, αν είναι δυνατόν.

Εάν συνδέεστε με μια διεθνή πτήση, το Dulles είναι μια καλύτερη επιλογή από το Εθνικό Αεροδρόμιο δεδομένου ότι έχει πολλές ακόμη διεθνείς πτήσεις.

Το Dulles είναι το πρώτο αεροδρόμιο στη χώρα για να κάνει το ντεμπούτο του σύστημα που υπολογίζει αυτόματα τους χρόνους αναμονής στα σημεία ελέγχου ασφαλείας και τα εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο. Δεδομένου ότι και τα δύο mezzanines συνδέονται πέρα ​​από την ασφάλεια, οι επιβάτες έχουν την επιλογή να επιλέξουν τη γραμμή με την μικρότερη αναμονή.

Ο διεθνής αερολιμένας Dulles θα είναι προσβάσιμος από το μετρό όταν ολοκληρωθεί η επέκταση της Silver Γραμμής , που προβλέπεται για το 2020.

Διεθνές Αεροδρόμιο Βαλτιμόρη-Ουάσινγκτον (BWI)

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Thurgood Marshall του Βαλτιμόρη-Ουάσιγκτον, κοινώς γνωστό ως BWI, βρίσκεται νότια της Βαλτιμόρης και είναι βολικό για τα προάστια του Μέριλαντ μέσω των I-95 και I-295. Είναι περίπου 45 μίλια από το κέντρο της Ουάσινγκτον. Η Southwest Airlines έχει το δικό της τερματικό σταθμό στη BWI και προσφέρει πολλές πτήσεις, ορισμένες φορές σε χαμηλότερες τιμές από μερικούς από τους ανταγωνιστές της, από την BWI.

Η πρόσβαση στο BWI από και προς το BWI είναι λιγότερο βολική για την Ουάσινγκτον από την Εθνική ή το Dulles, αλλά η κοντινότερη στάση είναι η στάση MARC (Maryland Rail Commuter Service) και ο σιδηροδρομικός σταθμός Amtrak και παρέχει υπηρεσία τρένου στο Union Station στην Ουάσιγκτον, καθιστώντας την BWI καλή εναλλακτική λύση δεν είναι τόσο κοντά στο κέντρο της Ουάσινγκτον ως εθνικό ή Dulles.

Το BWI είναι ένας χώρος δοκιμών για το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας και χρησιμοποιείται για να δοκιμάσει νέες μεθόδους ελέγχου της ασφαλείας του αεροδρομίου.

Ως αποτέλεσμα, μερικές φορές οι γραμμές ασφαλείας μπορεί να είναι αρκετά μεγάλες, οπότε προγραμματίζετε για απρόσμενες καθυστερήσεις.