Η γυμνή αλήθεια για την παραλία Playalinda της Φλόριντα

Μερικοί έρχονται επειδή είναι τακτική συνήθεια. Άλλοι έρχονται για το θέαμα. Ανεξάρτητα από το σκεπτικό, το μυστικό είναι έξω - Playalinda παραλία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γυμνές παραλίες της Φλόριντα .

Το Playalinda βρίσκεται στο Εθνικό Ακρωτήριο Cape Canaveral, ακριβώς δίπλα στο Διαστημικό Κέντρο Kennedy. Είναι μια ομοσπονδιακή ιδιοκτησία παραλία γνωστή για το μεγάλο surfing της. Είτε από στόμα σε στόμα είτε από συνήθεια, υπάρχει ένα απομακρυσμένο τμήμα της παραλίας που είναι επίσης γνωστό ως γυμνή παραλία .

Φυσικά, ποιος καλύτερος τρόπος είναι να κερδίσουμε τη θερμότητα της Φλόριντα απ 'ό, τι να την βγάλουμε όλα. Απλά μην ξεχάσετε να συσκευάσετε το ηλιοθεραπεία σας.

Τοποθεσία

Υπάρχουν 13 χώροι στάθμευσης κατά μήκος των τεσσάρων μιλίων της παραλίας. Κάθε χώρος στάθμευσης διαθέτει τουαλέτα, αλλά δεν υπάρχουν χώροι ντους. Η διασκέδαση αρχίζει στο βόρειο άκρο της παρτίδας 13, του τελευταίου χώρου στάθμευσης. Οι παραλίες 1-12 χρησιμοποιούνται για σέρφινγκ, κολύμπι, ηλιοθεραπεία και ψάρεμα και η είσοδος στην παραλία 13 είναι το γυμνό τμήμα της Playlinda. Μπορεί να εντοπίσετε έναν τυχαίο γυμνό κολύμπι εδώ και εκεί στην παραλία # 11 ή # 12, αλλά αν ψάχνετε να αφήσετε όλα να κρεμάσουν κατευθείαν κατευθυνθείτε κατευθείαν στο # 13 και μην ακολουθήσετε τους τυχαίους γυμνούς παραβάτες. Η παραλία κρύβεται πίσω από μεγάλους αμμόλοφους, ώστε να μην βλέπετε γυμνούς λουόμενους από το πάρκινγκ.

Διασκέδαση στον (γυμνό) ήλιο

Πάνω από ένα μίλι άμμου, θα δείτε γυμνές ανθρώπους περιοχές μαυρίσματος που κανονικά δεν βλέπουν το φως της ημέρας. Το πλήθος είναι γενικά μικτό - συμπεριλαμβανομένων των ομοφυλόφιλων, των αληθινών γυμνιστών και των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών - αλλά ως επί το πλείστον ένα παλαιότερο πλήθος τύπου hippie.

Αν και, δεν είναι μια ζώνη κρίσης έτσι, τίποτα δεν πηγαίνει.

Πρέπει λίγο να βγείτε από το δρόμο σας για να προσβληθείτε, αλλά αν τέτοιες δραστηριότητες συνήθως σας προσβάλλουν, μην πάτε.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο νόμος της Φλόριντα δεν επιτρέπει πραγματικά γυμνό σε δημόσιους χώρους. Υπάρχει μια διάταξη της κομητείας Brevard ενάντια στο γυμνό πάνω στα βιβλία, αλλά σε μεγάλο βαθμό δεν εκτελείται στο Playalinda.

Η μόνη φορά που καλούνται οι αρχές είναι εάν οι άνθρωποι ενεργούν αηδιασμένοι, απερίσκεπτες ή θέτουν σε κίνδυνο άλλους. Αλλά εκείνοι που αναζητούν απλά ένα μαύρισμα μαύρισμα χωρίς γραμμές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αν και, αν πρόκειται να πάτε γυμνός, είναι καλύτερο να έχετε ένα κάλυμμα-up πρακτικό, για κάθε περίπτωση.

Οδηγίες, Τέλη και Ώρες

Από το Interstate 95, πάρτε την έξοδο του State Road 406 στο Titusville. Αφού διασχίσετε τον Ινδικό ποταμό, τραβήξτε το δεξί πιρούνι πάνω στην State Road 402 και συνεχίστε ανατολικά μέχρι την παραλία.

Από το Cocoa Beach, πάρτε τον αυτοκινητόδρομο A1Α βόρεια προς το State Road 528 και πηγαίνετε δυτικά προς την State Road 3 και ακολουθείτε βόρεια προς την State Road 402, στη συνέχεια στρίψτε προς τα ανατολικά (δεξιά) και προχωρήστε στην παραλία.

Η είσοδος στο Cape Canaveral National Seashore είναι $ 10 ανά ημέρα ανά όχημα. Υπάρχει $ 1 χρέωση ανά ημέρα. Οι ώρες για το Cape Canaveral National Seashore είναι 6:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ. Οι εγκαταστάσεις περιορίζονται σε χώρους ανάπαυσης και ένα κέντρο επισκεπτών.