Τι είναι το ασιατικό μασάζ;

Το ασιατικό μασάζ έχει μια μακρά και περήφανη ιστορία. Το μασάζ ασκήθηκε στην Κίνα ήδη από το 3.000 π.Χ. και εξελίχθηκε στην Θεραπεία Αμμά, Tui-na και acupressure. Οι βουδιστές μοναχοί δημιούργησαν ταϊλανδέζικο μασάζ πριν από 2.500 χρόνια. Και το ιαπωνικό σιάτσου αναπτύχθηκε από τον Ναμίκοσι Σένσεϊ τον 20ό αιώνα, αφού χρησιμοποίησε «πίεση των δακτύλων» ως αγόρι για να θεραπεύσει τη μητέρα του. Όλες αυτές οι παραδόσεις μπορούν να ομαδοποιηθούν με ασιατικό μασάζ ή Ανατολικό μασάζ.

Το πιο εύκολο μέρος για να πάρετε αυθεντικό ασιατικό μασάζ είναι σε πόλεις που έχουν μεγάλες ασιατικές κοινότητες όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Το ασιατικό μασάζ τείνει να είναι ισχυρότερο από το δυτικό μασάζ και να χρησιμοποιεί σημεία βελονισμού. Μπορεί να «βλάψει τόσο καλά» και συχνά αισθάνεστε αποτελέσματα από μία συνεδρία. Τα κορεατικά ιαματικά λουτρά , που βρίσκονται συχνά στα ίδια αστικά κέντρα, είναι ένα άλλο καλό μέρος για να πάρετε ποιοτικό ασιατικό μασάζ. Οι τιμές μπορεί να κυμανθούν από 40 δολάρια για φθηνά γυμνά κόκαλα σε ασιατικές επιχειρήσεις έως 120 δολάρια για ημερήσιες ιαματικές πηγές με περισσότερες ανέσεις, όπως αποδυτήρια, μπουρνούζια και σάουνες.

Ερωτικό ασιατικό μασάζ

Αλλά το ασιατικό μασάζ έρχεται να σημαίνει κάτι πολύ διαφορετικό τα τελευταία χρόνια - ένα " ευχάριστο μασάζ " ή ακόμα και "πλήρης υπηρεσία", το οποίο βρίσκεται σε "spa" που μοιάζει γεμάτο, σκοτεινό και ανυπόφορο. Μπορεί να έχουν σημάδια νέον ή κρυμμένα παράθυρα ή χειρόγραφες ενδείξεις που λένε "ασιατικό μασάζ" ή "πλήρες μασάζ σώματος".

Αυτά είναι ερωτικά μασάζ, όπου οι πελάτες έρχονται για σεξουαλικό μασάζ.

Πώς λειτουργεί; Οι πελάτες πληρώνουν ένα "τέλος σπιτιών" που κυμαίνεται από 60 έως 120 δολάρια την ώρα (ανάλογα με την πόλη που βρίσκεστε) για ένα μασάζ (30 λεπτά έως μία ώρα) και μερικές φορές ένα ντους.

Εάν ο πελάτης θέλει "extras" πληρώνει επιπλέον $ 60 έως $ 120. Αυτό συχνά διαπραγματεύεται ως "άκρη" με την μασέρ.

Γιατί να μην πάρετε ένα ασιατικό μασάζ;

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να έχετε ένα ευχάριστο μασάζ, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επανεξετάσετε.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Ινστιτούτου Urban για το εμπορικό εμπόριο σεξ στην Ατλάντα, το Ντάλας, το Ντένβερ, το Μαϊάμι, το Σαν Ντιέγκο, το Σιάτλ και την Ουάσιγκτον, DC, η αποζημίωση σε αυτά τα γραφεία ερωτικής μασάζ ποικίλλει. Μερικές φορές οι γυναίκες παίρνουν το 1/2 ή τις συμβουλές υπηρεσίας συν (υποθέτοντας ότι το χρέος τους έχει εξοφληθεί). Συχνά το σπίτι διατηρεί το "τέλος κατοικίας" και η γυναίκα κρατάει τις "συμβουλές" για "έξτρα". Ενώ δεν ήταν δουλειά που αρχικά επέλεξαν, πολλές από τις γυναίκες συνεχίζουν να το κάνουν ακόμα και μετά το χρέος τους πληρώνεται επειδή τα χρήματα είναι καλό για κάποιον με λίγες θέσεις εργασίας και ελάχιστα αγγλικά.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι τα ασιατικά σαλόνια μασάζ είναι ιδιαίτερα οργανωμένα, αποστέλλοντας γυναίκες να εργάζονται σε ένα κύκλωμα μεταξύ διαφορετικών πόλεων, κυρίως στο Ντάλας, το Flushing, τη Νέα Υόρκη, το Σιάτλ, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, την Καλιφόρνια, τη Φιλαδέλφεια και την Ατλάντα.

Ο σκοπός της αποστολής των γυναικών από το σαλόνι μασάζ στο σαλόνι μασάζ είναι "να κρατήσει τους πελάτες ενδιαφέρονται", ανέφερε η έκθεση.