Δωρεάν και χαμηλού κόστους screening υγείας στο βορειοανατολικό Οχάιο

Η διατήρηση της υγείας είναι προσιτή

Η διατήρηση της υγιεινής δεν πρέπει να είναι δαπανηρή. Υπάρχουν δεκάδες δωρεάν και χαμηλού κόστους πόρους υγείας μέσα και γύρω από το Κλήβελαντ. Το πρόβλημα είναι ότι τόσο λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν. Παρακάτω είναι μια μερική λίστα των διαθέσιμων στοιχείων.

Cleveland Υπουργείο Υγείας

Προσφέρει ποικίλες προβολές για τους κατοίκους του Κλήβελαντ δωρεάν, χαμηλού κόστους, συμπεριλαμβανομένων δοκιμασιών φυματίωσης, εξετάσεις πίεσης αίματος, εξετάσεις γλυκόζης και χοληστερόλης, εξετάσεις εγκυμοσύνης, εμβολιασμούς κατά της γρίπης και εμβολιασμοί κατά την παιδική ηλικία.

Cleveland κλινικά προγράμματα

Προσφέρει ποικίλα προγράμματα ευεξίας και προβολές υγείας στην κεντρική πανεπιστημιούπολη και στις προαστιακές εγκαταστάσεις τους γύρω από το Βορειοανατολικό Οχάιο. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν δωρεάν προβολές αρτηριακής πίεσης, εξετάσεις ακοής, υγιείς προβολές καρδιάς, εκτιμήσεις πόνου και συνομιλίες για διάφορα θέματα υγείας.

Γενικό Νοσοκομείο Akron

Προσφέρει οθόνες χοληστερόλης και αρτηριακής πίεσης, καθώς και συνομιλίες για την υγεία σε διάφορα θέματα στην πανεπιστημιούπολη τους και γύρω από την περιοχή της Κομητείας Κορυφής.

Elyria Health District

Παρέχει τακτικές προβολές πίεσης αίματος στα κέντρα αναψυχής της περιοχής

Acme Markets

Τα καταστήματα στο βορειοανατολικό Οχάιο προσφέρουν δωρεάν προβολές αρτηριακής πίεσης, εκπτώσεις σε ανώτερες βαθμίδες στις συνταγές και άλλες προβολές υγείας.

Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία

Δωρεάν καρδιαγγειακές προβολές στο Ιατρικό Κέντρο Bedford, στο Case Medical Center και στο Ιατρικό Κέντρο του Ρίτσμοντ. μέρος του προγράμματος Dare to CARE · η εξέταση περιλαμβάνει υπερηχογράφημα των καρωτιδικών αρτηριών και κοιλιακής αορτής, αξιολόγηση της περιφερικής κυκλοφορίας (ποδιού), έλεγχος της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης και αξιολόγηση και συμβουλευτική του καρδιαγγειακού κινδύνου. το κοινό-στόχος περιλαμβάνει άτομα άνω των 60 ετών και άτομα άνω των 50 ετών με παράγοντες κινδύνου, όπως οικογενειακό ιστορικό καρδιακής νόσου, υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη και κάπνισμα. καλέστε 800 440-1982 για ένα ραντεβού.