Κλαμπ Τζαζ και Ζωντανή Μουσική στο Φοίνιξ

Πού να βρείτε μεγάλη ζωντανή τζαζ στο Scottsdale και το Phoenix

Υπάρχουν πολλοί τύποι τζαζ που παίζονται εκεί. Υπάρχει λεία τζαζ, λατινική τζαζ, swing jazz και άλλοι τύποι, μερικές φορές διασχίζοντας το ένα το άλλο και σε άλλες κατηγορίες μουσικής. Εδώ είναι μερικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Φοίνιξ όπου μπορείτε να πάτε για να ακούσετε ζωντανή τζαζ.

Πού να ακούσετε ζωντανή τζαζ

Kazimierz World Wine Bar
Στο κέντρο του Σκότσντεϊλ
Περιγράφεται καλύτερα ως ζωντανή τζαζ σε σαλόνι. Το Kazimierz προσφέρει παραδοσιακά / πρότυπα τις Δευτέρες και τις Πέμπτες και το wildcard τις Κυριακές.

Το Kazimierz έχει μια μποέμικη ατμόσφαιρα παλαιού κόσμου και είναι απαλλαγμένο από τον καπνό. Πλήρες μπαρ, 21 ετών και άνω, φόρεμα πάνω ή κάτω. Η χρέωση για την ψυχαγωγία ξεκινά στις 8 μ.μ.

Lakeshore Music
Tempe Κέντρο Τεχνών
Οι μουσικοί τζαζ εκτελούν το Κέντρο Τεχνών του Tempe. Μηνιαίες συναυλίες Οκτώβριος έως Μάιο.

Ο Νας
Στο κέντρο του Φοίνιξ
Το Nash ανήκει στην Jazz στην Αριζόνα, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση 501 (c) (3). Οι ζωντανές εμφανίσεις περιλαμβάνουν την κλασική τζαζ και τη νέα μουσική, τις παραστάσεις μαθητών μουσικών, τοπικών επαγγελματιών και καλλιτεχνών περιοδείας, εβδομαδιαίες συνεδρίες τζαζ, εργαστήρια, πλοίαρχοι · και κλινικές.

Το Δωμάτιο του Ρυθμού
Φοίνιξ
Roots, Blues & Concert Club "στο κεντρικό Φοίνιξ που φιλοξενεί τοπικές και εθνικές μουσικές εκδηλώσεις, ενώ το online ημερολόγιο ενημερώνεται συνεχώς.

Πολιτιστικό κέντρο ASU Kerr
Scottsdale
Αυτός ο χώρος έχει μια σειρά τζαζ, όλων των ηλικιών. Το Πολιτιστικό Κέντρο Kerr διοικείται από την ASU Gammage από το 1981.

Το χαμένο φύλλο
Στο κέντρο του Φοίνιξ
Μια ποικιλία από ζωντανή και DJ μουσική πραγματοποιείται σε αυτό το μπαρ στο κέντρο της πόλης.

Όχι όλα είναι τζαζ, αλλά μπορείτε να ελέγξετε το πρόγραμμα και να δείτε ποιος εκτελεί. 21+ μόνο, χωρίς κάλυμμα.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.