Είναι Ημέρα Παιχνιδιού στο TAP Vegas στο MGM Grand

Μπύρα, φαγητό, τηλεοράσεις, χρειάζεστε οτιδήποτε άλλο από ένα σπορ μπαρ

Είναι μέρα παιχνιδιού και χρειάζεστε μια θέση που έχει μπύρα, φαγητό, τηλεοράσεις και την ατμόσφαιρα που είτε προωθεί το φεστιβάλ για την ομάδα σας είτε είναι αρκετά διασκεδαστικό ώστε αν χάσει η ομάδα σας θα αισθανθείτε εντάξει γι 'αυτό. Χρειάζεστε TAP Vegas. Pub τροφίμων που έρχεται σε διάφορες μορφές της τηγανισμένης ευτυχίας και της μπύρας. Αυτό είναι nt σας συνηθισμένη παμπ στο Λας Βέγκας, αυτό είναι ένα mecca για τον αθλητικό ανεμιστήρα.

Ο ενθουσιώδης μπύρας εισόδου θα εκτιμήσει το προσιτό πρόγραμμα μπάρμαν και μπύρας που προωθεί την προσπάθεια λίγων μπύρων που διαφορετικά θα αγνοούσατε ενώ θα μπορούσατε να πάρετε λίγο φόντο για τις μπύρες που συνήθως απολαμβάνετε.

Το TAP Vegas είναι ένα κομμάτι μυστικού εύρους για τον εραστή της μπύρας. Καθίστε στο μπαρ και ξεκινήστε μια συζήτηση για τη μπίρα και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι πίσω από το μπαρ μοιράζονται μια αγάπη για τα αφροί όπως εσείς.

Πατήστε Vegas


MGM Grand Λας Βέγκας
3799 S Las Vegas Blvd
Las Vegas, NV 89109
Δικτυακός τόπος
Τηλέφωνο: 702.891.7239

Κουζίνα: Αθλητικό μπαρ που κάνει το φαγητό άνεση ακριβώς δεξιά

Εύρος Τιμών: Φτηνές έως μέτριες

Ώρες: Δευ - Τετ, Κυρ 11:00 - 11:00 μ.μ.

Δευ - Παρ 11:00 πμ - 12:00 πμ

Σάβ 9:00 π.μ. - 12:00 πμ

Ενδυμασία: Casual

Τι πρέπει να περιμένετε:

Αν είναι ημέρα παιχνιδιού, θα πρέπει να περιμένετε λίγο από μια γραμμή που θέλετε ένα περίπτερο. Το TAP Vegas φέρνει στους λάτρεις των σπορ τόσο την ποδοσφαιρική περίοδο και το March Madness είναι απασχολημένο με τα πλήθη που έρχονται νωρίς και ξοδεύουν χρόνο εκεί για ένα ολόκληρο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρική κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου παιχνιδιού και το ποσό των τηλεοράσεων γύρω από το εστιατόριο προσφέρεται σε μια εμπειρία εικονικού σταδίου. Είναι λίγο αισθητηριακή υπερφόρτωση, καθώς τα βλέμματα και οι ήχοι των αθλημάτων σβήνουν γύρω σας.

Μπέρες μου στο Λας Βέγκας!

Πώς είναι το φαγητό;

Αυτό δεν είναι γκουρμέ. Μην περπατάτε σε ένα σπορ μπαρ που περιμένει μια ωραία γευστική εμπειρία, ωστόσο, συνειδητοποιήστε ότι οι άνθρωποι στην κουζίνα κατευθύνονται από έναν ταλαντούχο σεφ και πλήρωμα που έχει υπερηφάνεια για αυτό που βγαίνει. Έχετε μια γεύση από το pastrami στο μπιφτέκι και γνωρίζετε σίγουρα ότι κάποιος νοιάζεται για το σκάφος του μαγειρέματος ακόμα και όταν πρόκειται για άνετη παμπ τροφίμων.

Θα έχετε μερικά πράγματα που είναι τηγανητά και γιατί όχι. Έχετε μπύρα και παρακολουθείτε αθλήματα.

Τι πρέπει να δοκιμάσετε:

Η μπύρα στο TAP Vegas

Με πάνω από 46 μπύρες στη βρύση και άλλες 30 από το μπουκάλι η επιλογή για τον εραστή μπύρας αξίζει μια μακρά διαμονή.

Θα υπάρχουν πολλά αγαπημένα καθώς και μερικές σκοτεινές επιλογές. Δοκιμάστε ένα δειγματολήπτη αν νιώθετε περιπετειώδης και κάνετε τη δική σας τυφλή δοκιμή. Καθίστε στο μπαρ και δοκιμάστε μερικά μόνο για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε την σωστή επιλογή μπύρας. Το προσωπικό είναι ενημερωμένο ώστε να χτυπήσει σε λίγο επιπλέον πληροφορίες όταν ψάχνετε για τη σωστή μπύρα.