Νήσος κρανίων: Βασιλεία του βασιλιά Κονγκ στα νησιά περιπέτειας

Η νέα έλξη ανοίγει το καλοκαίρι του 2016

Μπορείτε να επιβιώσετε από το μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι σε ένα μυστηριώδες νησί ήταν οι προϊστορικοί θηρευτές και άλλα ανατριχιαστικά πλάσματα που περιμένουν να επιτεθούν; Ο βασιλιάς Κόνγκ θα αποδειχθεί ότι είναι ο φίλος που πάντα ήθελε ή ο εχθρός που έχετε για εσάς εφιάλτες;

Το Universal Orlando έχει να πει αυτό για το νησί των κραδασμών: Βασιλεύει ο βασιλιάς Κονγκ: Ζήστε τη βίαιη μάχη μιας αποστολής της δεκαετίας του 1930 που έπεσε σε σύγκρουση ανάμεσα στους προϊστορικούς θηρευτές, τα ζώα που τρώνε άνθρωπο και την πιο κολοσσιαία σάρκα που περπατούσε ποτέ στη γη - King Kong .

Γύρω σε κάθε συναρπαστική στροφή, άγρια ​​τέρατα αγωνίζονται για κυριαρχία, ενώ απλά παλεύετε για να επιβιώσετε. Είναι η πολυαισθητηριακή, πολυδιάστατη βόλτα για τη ζωή σας. "

Είστε έτοιμοι να οδηγήσετε;

Η βόλτα είναι ιδανική για εφήβους και ενήλικες, είναι μια εμπειρία 3D και μεταφέρει τους επισκέπτες μέσα από τα ερείπια ενός πρωταρχικού χώρου, όπου θα κατευθυνθούν στην καρδιά ενός επικίνδυνου νησιού.

Η περιπέτεια ξεκινά από μια κατασκήνωση στην 8η εταιρεία Wonder Expedition Company, προτού ξεκινήσετε με την ερευνητική ομάδα να εξερευνήσετε το άγνωστο έδαφος. Μόλις βυθιστείτε στο νησί, θα συναντήσετε κακόβουλα αρπακτικά από όλες τις πλευρές, μέχρι να έρθει ο βασιλιάς Κονγκ ανάμεσα σε σας και κάποια καταστροφή.

Η πρωτοποριακή και υψηλής τεχνολογίας βόλτα είναι γεμάτη από τεράστια τέρατα, δυνατά βρυχηθμούς και βροντερό θόρυβο, τόσο μικρότερα παιδιά μπορεί να φοβούνται.

Άλλα συναρπαστικά 3D Rides στο Universal Orlando Parks

• Οι εκπληκτικές περιπέτειες του Spider-Man στα Νησιά περιπέτειας - Αυτή η φιλική προς την οικογένεια 3D διαδρομή εσείς συνεργάζεται με τον Spidey για να σώσετε την ημέρα.

Οι κακοποιοί του Sinister Syndicate έκλεψαν το άγαλμα της ελευθερίας και είναι δική σας δουλειά να το επιστρέψετε (μαζί με τη βοήθεια του Spidey, φυσικά). Θα κλιμακώσετε ουρανοξύστες, συντρίβετε και στενοχωρείτε μέσα από δρόμους και πέφτετε στο πεζοδρόμιο κάτω από αυτό που αισθάνεται σαν ελεύθερη πτώση 400 ποδιών. Οι αναβάτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 40 ".

• Despicable Me Minion Mayhem στα Universal Studios - Αυτή η ξεκαρδιστική 3D διαδρομή σας επιτρέπει να συμμετάσχετε στο Gru και τις κόρες του σε μια άγρια ​​και wacky βόλτα. Αλλά προσέξτε: Μπορεί να γίνετε ένα πραγματικό Minion από τη στιγμή που τελειώνει αυτή η πορεία. Τόποι διασκέδασης στροφές και στροφές, που τελειώνουν με ένα πάρτι χορού εμπνευσμένο από το Minion. Πρέπει να είναι 40 "για να οδηγήσετε.

• Το Simpsons Ride ™ στο Universal Studios Orlando - Σε αυτή την 3D περιπέτεια, θα ταξιδέψετε μαζί με την οικογένεια των Simpsons καθώς επισκέπτονται την Krustyland. Θα πετάξετε, θα επιπλέσετε και θα συντρίψετε το δρόμο σας μέσα από τις ακροβατικές καταδύσεις, τα αξιοθέατα του παιδιού και τις βόλτες με συγκινήσεις. Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα μάτια σας ανοικτά εν τούτοις. δεν θα θέλετε να χάσετε εμφανίσεις από όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες. Πρέπει να είναι τουλάχιστον 40 "για να οδηγήσετε το The Simpsons.

• Χάρι Πότερ και η απόδραση από το Gringotts ™ στο Universal Studios Orlando - Αφού περπατήσετε μέσα από το μαρμάρινο λόμπι της τράπεζας Gringotts και περάσετε τα goblins, θα ταξιδέψετε μέσα από τα υπόγεια περάσματα μέχρι να ανεβείτε στον Χάρι Πότερ και το Escape from Gringotts. Αυτό είναι σίγουρα ένα συγκλονιστικό ταξίδι και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα αυστηρά και συχνά τρομακτικά μέτρα ασφαλείας της τράπεζας κατά την πλοήγηση σε υπόγεια θόλους για να επιστρέψετε στο Diagon Alley. Κατά μήκος του δρόμου, θα δείτε τον Χάρι, την Ερμιόνη και τον Ρον, αλλά θα μπείτε και στους Bellatrix, τους τρολούς και τον ίδιο τον Voldemort.

Καλή τύχη! Οι αναβάτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 42 "ψηλοί.