Μικρογραφικά πρακτορεία του Μόντρεαλ: Έξτρα Εργασία

Οργανισμοί χύτευσης για εκτελεστές παρασκηνίου του Μόντρεαλ

Βαθμολογήστε την ταινία για επιπλέον εργασία με αυτές τις αντιπροσωπείες Casting του Μόντρεαλ

Η εύρεση γραφείων χύτευσης στο Μόντρεαλ που προσλαμβάνουν εξωγήινους δεν είναι ακριβώς η επιστήμη πυραύλων. Μερικές αναζητήσεις στο Google και 20 λεπτά της ώρας σας θα πρέπει να είναι αρκετές για να ξεκινήσετε κάποιος.

Αλλά ακόμη και αυτό το απλό βήμα μπορεί να είναι τρομακτικό για έναν αρχάριο που ξέρει squat για την επιχείρηση. Έτσι, ζήτησα από την Noelle Hannibal, έναν βετεράνο που ενεργούσε στο Χόλιγουντ, ο οποίος μετακόμισε στο Μόντρεαλ, τις οποίες τοπικές εταιρείες χύτευσης θα πρότειναν ως σημείο εκκίνησης για κάποιον σοβαρό για να πάρει την ταινία επιπλέον δουλειά στην πόλη, κερδίζοντας τους εκτελεστές ρόλους στο franchise Star Trek , Buffy ο φονιάς των βαμπίρ και η Έλεν .

Επίσης κάθισα με τον έμπειρο ηθοποιό και σκηνοθέτη για να μάθω ποιοι καλλιτέχνες θα έπρεπε να περιμένουν στο σετ, ποιο αντίκτυπο μπορεί να έχει η ταινία σε μια καριέρα που ενεργεί και ποιες πιθανές απάτες και κόκκινες σημαίες πρέπει να προσέξουμε.

Οι εταιρείες χύτευσης του Μόντρεαλ που αναφέρονται παρακάτω ήταν οι κορυφαίες επιλογές του Hannibal, οι οποίες διακρίνονταν ως νόμιμες και επαγγελματικές. Προστέθηκα επίσης στον πόρο # 1 και πόρο # 5 ως σημεία εκκίνησης επιλογή για οποιονδήποτε σοβαρό για το σπάσιμο του στο biz.