Χιονοδρομίες Μόντρεαλ 2018 Περίοδος: Μόντρεαλ και Ρακέτες

Βρείτε Μονοπάτια Χιονοδρομίας στο Μόντρεαλ

Μόντρεαλ Snowshoeing 2018 εποχή

Η πρακτική της χιονοδρομίας είναι αρχαία, που χρονολογείται από οπουδήποτε από 6.000 μέχρι πιθανώς 10.000 χρόνια πριν, έναν κύριο τρόπο μεταφοράς που διευκολύνει την φυλετική κίνηση μέσα από τα χιονισμένα δάση. Αλλά η ανάγκη του χτες είναι το σημερινό άθλημα, μια αναψυχής για πολλά καναδικά παιδιά και μια εύκολη πρόσβαση σε διάφορα πάρκα του Μόντρεαλ έρχονται το χειμώνα .

Δείτε επίσης: 7 λόγοι για να αγαπήσετε το χειμώνα στο Μόντρεαλ
Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ; Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor στο Μόντρεαλ

Όπως συμβαίνει με σχεδόν κάθε άλλο χειμερινό άθλημα στην πόλη, η εποχή του χιονοδρομικού κέντρου του Μόντρεαλ - ή, για προφανείς λόγους, εξαρτάται από την παρουσία του χιονιού. Η χιονοδρομική εποχή του Μόντρεαλ συνήθως εκτελείται από τα τέλη Δεκεμβρίου έως τις αρχές Μαρτίου.

Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις συνθήκες πριν ξεκινήσετε το μονοπάτι επιλογής σας, είτε online είτε καλώντας τα πάρκα παρακάτω. Κάντε κλικ στο όνομα του πάρκου για πληροφορίες επικοινωνίας και οδηγίες διαμετακόμισης.

Σημειώστε ότι τα γραφεία ενοικίασης εξοπλισμού πάρκου, τα μπάνια και τα αποδυτήρια είναι κλειστά τόσο την Ημέρα των Χριστουγέννων όσο και την Πρωτοχρονιά στο Μόντρεαλ .

Δείτε επίσης τις καλύτερες χειμερινές δραστηριότητες του Μόντρεαλ
Και: Χειμερινά ποτά του Μόντρεαλ που ζεσταίνουν εσείς

Σημειώστε ότι οι τιμές ενοικίασης υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.