Ο οδηγός σας για το αεροδρόμιο George Bush του Μπους

Οδηγός Αεροδρομίου

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Εδώ είναι ο οδηγός μου με γρήγορους συνδέσμους με πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της πτήσης, την πρόσβαση στο αεροδρόμιο, το πάρκινγκ / χάρτες, σημεία ελέγχου ασφαλείας, αεροπορικές εταιρείες, αερολιμενικές ανέσεις, Wi-Fi και ασυνήθιστες υπηρεσίες στο αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον.

Το αεροδρόμιο, το οποίο άνοιξε τον Ιούνιο του 1969, είναι το πέμπτο μεγαλύτερο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με πτήσεις σε περίπου 200 προορισμούς. Ένας κόμβος για την United Airlines, εξυπηρέτησε περισσότερους από 40 εκατομμύρια επιβάτες το 2014, χειρίστηκε περισσότερες από 650 καθημερινές αναχωρήσεις και λειτουργεί με πέντε διάδρομους.

Παρέχει υπηρεσίες επιβατών σε 25 αεροπορικές εταιρείες, ένα ξενοδοχείο Marriott στο ξενοδοχείο, σχεδόν 25.000 θέσεις στάθμευσης και ένα υπόγειο inter-terminal επιβατικό τρένο σε όλα τα τερματικά και το αεροδρόμιο ξενοδοχείο.

Και η Intercontinental δεν στηρίζεται στις δάφνες της. Ο αερολιμένας εργάζεται στο γενικό σχέδιο 2035, το οποίο θα βοηθήσει την εγκατάσταση να χειριστεί την ανάπτυξη και να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια βελτιωμένη εμπειρία επιβατών. Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη περιλαμβάνουν: την προσθήκη της νέας προβλήτας του Βόρειου προβλήτα Β μεταξύ των υφιστάμενων βόρειων πύργων του τερματικού Β και της υπάρχουσας αποβάθρας του τερματικού C North Pier; ο νέος διεθνής τερματικός σταθμός Mickey Leland, ο οποίος θα δημιουργήσει ένα ενιαίο ενοποιημένο τερματικό κτίριο τεσσάρων επιπέδων. και προσθέτοντας 2.200 νέους χώρους στάθμευσης.

Διεύθυνση
2800 N Terminal Rd, Χιούστον, TX 77032

Κατάσταση πτήσης

Οι ταξιδιώτες μπορούν να ελέγξουν τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις πτήσεων κατά αεροπορική εταιρεία, ανά πόλη και ανά αριθμό πτήσης στον ιστότοπο του αεροδρομίου. Συνεργάστηκε επίσης με το FlightStats για την αποστολή ειδοποιήσεων πτήσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κινητών τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένης επιβεβαίωσης κατάστασης μέχρι τρεις ώρες πριν από την αναχώρηση. ειδοποίηση εάν μια πτήση καθυστερήσει περισσότερο από 30 λεπτά ή αν ακυρωθεί ή εκτραπεί · και ειδοποίηση όταν προσγειώνεται μια πτήση.

Να φτάσετε στο αεροδρόμιο Intercontinental του George Bush

Χώρος στάθμευσης στο IAH

Το αεροδρόμιο διαθέτει περισσότερους από 25.000 θέσεις στάθμευσης στους τερματικούς σταθμούς, το οικολογικό πάρκο και το εταιρικό πάρκινγκ. Οι τιμές κυμαίνονται από 5,54 δολάρια την ημέρα για οικονομία έως 26 δολάρια ημερησίως για παρκαδόρο.

Το αεροδρόμιο έχει έναν οδηγό που αναφέρει πόσο πλήρη παρτίδες και γκαράζ είναι και προσφέρει εγγυημένο χώρο στάθμευσης στο πλαίσιο του προγράμματος SurePark. Το πρόγραμμα Corporate Park επιτρέπει σε εταιρείες να πάρουν εκπτώσεις στάθμευσης σε όλες τις παρτίδες.

Χάρτες του αεροδρομίου IAH

Το Intercontinental βρίσκεται σε 11.000 στρέμματα γης, πέντε τερματικά και ένα ξενοδοχείο στο ξενοδοχείο. Ο χάρτης δείχνει λίστες με αεροπορικές εταιρείες, ανέσεις και υπηρεσίες, ψώνια και τραπεζαρία.

Σημεία ελέγχου ασφαλείας: Το αεροδρόμιο διαθέτει επτά σημεία ελέγχου, όλα με TSA PreCheck .

Αερογραμμές στο αεροδρόμιο George Bush: Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από 25 αεροπορικές εταιρείες επιβατών, μαζί με αεροπορικές εταιρίες χάρτου μεταφοράς επιβατών. Έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 53 εκατομμύρια επιβάτες το 2014, εξυπηρετώντας το μεγαλύτερο κόμβο της United Airlines. Οι μεταφορείς προσφέρουν περίπου 200 εγχώριες και διεθνείς πτήσεις χωρίς χρέωση.

Παροχές αεροδρομίου IAH : Εκτός από τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τις υπηρεσίες, το αεροδρόμιο προσφέρει χώρους ανακούφισης κατοικίδιων ζώων, πολυγλωσσικούς εκπροσώπους ειδικών υπηρεσιών, κέντρα πληροφοριών επισκεπτών, σταθμό ανταλλαγής συναλλάγματος και αυτοματοποιημένο προσωπικό του TerminalLink.

Ξενοδοχεία

Το αεροδρόμιο Houston Marriott στο George Bush Intercontinental βρίσκεται ανάμεσα στους τερματικούς σταθμούς Β και Γ.

Άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή περιλαμβάνουν:

  1. Το Holiday Inn Houston NE
  2. Το αεροδρόμιο InterContinental Airport του Χιούστον
  3. Διεθνές Αεροδρόμιο του Δυτικό Τόκιο Χιούστον
  4. Hilton Garden Inn Χιούστον / Μπους Διεθνές Αεροδρόμιο
  5. Το Holiday Inn Houston Intercontinental Airport
  6. BEST WESTERN PLUS JFK Inn & Suites
  7. Αυτό το ξενοδοχείο, στην πόλη Houston Bush Int
  8. Hampton Inn & Suites Χιούστον-Μπους Intercontinental Airport
  9. Το Country Inn & Suites By Carlson, το αεροδρόμιο του Νότου του Χιούστον

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για τα ξενοδοχεία κοντά στο Bush Intercontinental στο TripAdvisor.

Ασυνήθιστες υπηρεσίες

Ίσως να θυμάστε τη θέση μου "10 αμερικανικές εκκλησίες στο αεροδρόμιο". Το Bush Intercontinental είναι το σπίτι δύο διηρητικών παρεκκλησιών. Αυτά τα παρεκκλήσια προσφέρουν υπηρεσίες στους υπαλλήλους του αεροδρομίου, τους ταξιδιώτες και την κοινότητα των αεροδρομίων γενικότερα. Οι εγκαταστάσεις εξυπηρετούν περίπου 50 εκατομμύρια ταξιδιώτες το χρόνο από όλο τον κόσμο.

Το πρώτο παρεκκλήσι βρίσκεται στον τερματικό σταθμό C κοντά στις πύλες 29-33 και το δεύτερο εκκλησάκι βρίσκεται στον τερματικό σταθμό D, κοντά στην πύλη 8.

Τα παρεκκλήσια προσφέρουν στους ταξιδιώτες τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Πνευματική και πνευματική συμβουλευτική.
  • Ένα χέρι βοήθειας για τους επιβάτες σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο ή αερολιμενική εγκατάσταση 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.
  • Βοήθεια για τους υπαλλήλους του αεροδρομίου στην αντιμετώπιση των καθημερινών πιέσεων των θέσεων εργασίας τους.
  • Πληροφορίες, καθοδήγηση και παρηγοριά σε συγκεχυμένους, μοναχικούς ή θλιμμένους επιβάτες. και
  • Μια υποχώρηση όπου άνθρωποι όλων των θρησκειών μπορούν να δώσουν ευχαριστίες ή να διαλογιστούν.

Τέχνη στο Χιούστον Intercontinental

Το Houston Airport System, το οποίο λειτουργεί το Intercontinental, έχει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές δημόσιας τέχνης στο Τέξας. Η πόλη του προγράμματος Πολιτιστικής Τέχνης του Χιούστον συνεργάστηκε με το αεροδρόμιο για τη συλλογή έργων τέχνης που ανατέθηκαν και δωρήθηκαν. Αυτή η τέχνη έχει εγκατασταθεί στα πέντε τερματικά του αεροδρομίου ως ένας τρόπος για την παροχή αισθητικής και πολιτιστικής αξίας στην ταυτότητα της πόλης. Τα κομμάτια περιλαμβάνουν τα πάντα, από γλυπτά μέχρι φωτογραφίες, τοποθετημένα μέσα και έξω από το αεροδρόμιο.

Τα τρέχοντα εκθέματα περιλαμβάνουν:

Άλλοι σημαντικοί σύνδεσμοι