Από το Βανκούβερ προς το Whistler του Καναδά

Λάβετε επιλογές για να φτάσετε στο Βανκούβερ στο Whistler

Η μετάβαση από το Βανκούβερ στο Whistler είναι απλή, καθώς υπάρχει σχεδόν μόνο μία διαδρομή. Υπάρχουν αρκετές επιλογές μεταφοράς για αυτό το ταξίδι δυόμισι ωρών, μεταξύ άλλων με λεωφορείο, λιμουζίνα και αυτοκίνητο ή ταξί.

Πόσο οικονομικό το ταξίδι σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν μπορείτε να μοιραστείτε τη διαδρομή με άλλους ανθρώπους που συνδέονται με το Whistler. Μπορεί να είναι προς το συμφέρον σας να κάνετε φίλους στο αεροπλάνο.

Να φτάσετε στο Whistler με λεωφορείο

Εάν είστε μόνοι σας, ίσως ο φθηνότερος τρόπος για να φτάσετε στο Whistler είναι με λεωφορείο.

Οι μονές διαδρομές με μονόδρομο κυμαίνονται από περίπου CAD $ 40 έως $ 60 από το 2017. Αρκετές εταιρείες προσφέρουν προγραμματισμένη υπηρεσία λεωφορείων από το αεροδρόμιο του Βανκούβερ και το κέντρο του Βανκούβερ. Κάποιοι προσφέρουν ακόμη και ημερήσιες αποσκευές και μεταφορά με επιστροφή σε λογικές τιμές:

Μετακίνηση

Το HitchWhistler του HitchPlanet παρέχει ένα web site όπου οι οδηγοί και οι hitchhikers μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και να μοιραστούν το κόστος να φτάσουν στο Whistler και σε άλλους προορισμούς.

Να φτάσετε στο Whistler με ταξί

Τα ταξί διατίθενται έξω από το αεροδρόμιο του Βανκούβερ και σε όλη την πόλη και θα κοστίζουν περίπου CAD $ 250.

Ωστόσο, αν θέλετε να πάρετε ένα ταξί στο Whistler, καλύτερα να κάνετε κράτηση μπροστά με το Whistler Taxi. Το Whistler Taxi έχει το πλεονέκτημα των ταξί που είναι εξοπλισμένα για να χωρέσουν έως και 6 άτομα και τα σκι εξοπλισμό τους. Ο διαχωρισμός ενός τιμοκαταλόγου μεταξύ πολλών ατόμων μετατρέπει μια καμπίνα σε μια βολική και οικονομικά προσιτή επιλογή.

Να φτάσετε στο Whistler από το Sedan / Limo

Η Aerocar προσφέρει υπηρεσία σε Whistler από το sedan και stretch limo. Οι τιμές είναι από περίπου CAD $ 300.

Να φτάσετε στο Whistler με το αυτοκίνητο

Αρκετές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων λειτουργούν έξω από το αεροδρόμιο του Βανκούβερ. Υπάρχει μια σημαντική διαδρομή προς Whistler - ευθεία μέχρι την Highway 99, πιο γνωστή ως ο Sea to Sky Highway, μία από τις πιο γραφικές κινήσεις του Καναδά . Σημειώστε ότι το χειμώνα, οι συνθήκες οδήγησης μπορεί να είναι δύσκολο, οπότε πρέπει να έχετε έναν έμπειρο οδηγό στο τιμόνι.

Να φτάσετε στο Whistler με τρένο

Ο Rocky Mountaineer είναι περισσότερο μια εμπειρία από μόνη της και όχι απλώς ένα τρόπο μεταφοράς. Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, ο Whistler Mountaineer προσφέρει υπηρεσία μεταξύ του Βανκούβερ και του Whistler, προσφέροντας εκπληκτική θέα στα παράκτια βουνά και τον Howe Sound.

Να φτάσετε στο Whistler αεροπορικώς

Η Whistler Air θα σας μεταφέρει στο Whistler (604-932-6615) με επιβατικό αεροπλάνο σε περίπου 30 λεπτά, μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου. Αναμείνετε να πληρώσετε περίπου CAD $ 280 κάθε τρόπο (από το 2017).