Από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ

Ένας οδηγός για τη μετάβαση από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ βρίσκεται στο νησί Sea Island του Richmond, περίπου 12 χλμ. Από το κέντρο του Βανκούβερ.

Η YVR είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον Καναδά, χαιρετίζοντας 20,3 εκατομμύρια επιβάτες το 2015, συμπεριλαμβανομένων αφίξεων που φθάνουν, αναχωρούν και συνδέουν τους ταξιδιώτες. Σε ένα τόσο πολυσύχναστο αεροδρόμιο, έχοντας ένα σχέδιο για να φτάσετε εκεί που πηγαίνετε, μπορεί να εξοικονομήσετε πολλές ταραχές.

Η μετάβαση από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ (YVR) από το κέντρο του Βανκούβερ είναι περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο και όχι πολύ περισσότερο με τη δημόσια συγκοινωνία χάρη στην Καναδική Γραμμή, ένα μονοκινητήριο τρένο τύπου που αποτελεί μέρος του αποτελεσματικού και λογικού τιμολογίου συστήματος δημόσιας συγκοινωνίας του Βανκούβερ .

Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε τρένα από τα διεθνή και τα εσωτερικά τερματικά και να φτάσετε σε διάφορες τοποθεσίες μέσα και γύρω από το Βανκούβερ.

Το Βανκούβερ είναι μια προοδευτική πόλη με δέσμευση για βιώσιμη διαβίωση - ίσως περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στον Καναδά και η δέσμευσή της για άριστες δημόσιες συγκοινωνίες είναι μέρος της πράσινης γοητείας της.

Ωστόσο, εάν οι ιδιωτικές μεταφορές είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητά σας, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές.

Πτήσεις προς και από το κέντρο του Βανκούβερ και το διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ

Να φτάσετε στο Whistler από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ

Οι επιλογές για να φτάσετε στο Whistler από το αεροδρόμιο περιλαμβάνουν ενοικίαση αυτοκινήτου, κράτηση λιμουζίνας ή λήψη του YVR Whistler SkyLynx. Δείτε λεπτομερείς επιλογές μεταφοράς μεταξύ Whistler και του Διεθνούς Αεροδρομίου του Βανκούβερ .

Να φτάσετε στο τερματικό σταθμό Cruise Port από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ

Ο σταθμός του κρουαζιερόπλοιου του Βανκούβερ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, επομένως απλώς ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες για να φτάσετε στο κέντρο του Βανκούβερ και στο αεροδρόμιο.

Να φτάσετε στο τερματικό σταθμό Tsawwassen από το διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ

Οι δημόσιες συγκοινωνίες μεταξύ του πλοίου Tsawwassen, το οποίο αναχωρεί για το Nanaimo και τη Βικτώρια, απαιτούν το λεωφορείο και το Skytrain. Θα πρέπει να επιτρέψετε τουλάχιστον μια ώρα και μισή για το ταξίδι.

Ένα ταξί διαρκεί περίπου 30 λεπτά και κοστίζει περίπου 60 δολάρια.

Να φτάσετε στο τερματικό σταθμό πορθμείων του Horseshoe Bay από το διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ

Η δημόσια συγκοινωνία μεταξύ του πορθμείου Horseshoe Bay, το οποίο αναχωρεί για το Nanaimo, την ακτή Sunshine και το νησί Bowen, απαιτεί το λεωφορείο και το Skytrain.

Θα πρέπει να επιτρέψετε δύο ώρες για το ταξίδι.

Ένα ταξί θα διαρκέσει περίπου 45 λεπτά και κοστίζει περίπου $ 75 έως $ 90.

Διεθνές Αεροδρόμιο Βανκούβερ Διεύθυνση: 3211 Grant McConachie Way (δείτε το χάρτη)

Βανκούβερ Διεθνές Αεροδρόμιο Ιστοσελίδα