Το Στάδιο Ghost Train του Στάνλεϊ

Οικογένεια Φιλική Απόκριες Διασκέδαση σε αυτό το Βανκούβερ έλξης

Οι Βανκουβερίτες αγαπούν το Απόκριες , πηγαίνοντας έξω για τις τρομακτικές διακοπές, με πολλά αξιοθέατα σε όλη την πόλη για αποκριές λάτρεις όλων των ηλικιών. Από τις πραγματικά τρομακτικές και υγιεινές οικογενειακές δραστηριότητες , τα κορυφαία αξιοθέατα του Βανκούβερ καλύπτουν κάθε ηλικία και ενδιαφέρον.

Για τα μικρότερα παιδιά, το πιο δημοφιλές αξιοθέατο (το οποίο οι γονείς και τα μεγαλύτερα παιδιά θα αγαπήσουν, επίσης) είναι το Stanley Ghost Train Train. Κάθε Οκτώβριος, το διάσημο Μινιατούρα Τρένο του Στάνλεϊ Παρκ μετασχηματίζεται στο Τρένο Φάντασμα: μια εκδρομή με θέμα το Απόκριες που σας οδηγεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο νυχτερινό δάσος, στους πίνακες ζωντανής δράσης και στα διακοσμητικά θέματα που προσφέρουν (ήπια) συγκινήσεις και εκπλήξεις.

Το θέμα για το Stanley Ghost Train Train αλλάζει κάθε χρόνο. για το 2017, το θέμα είναι Alien Invasion. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, "να είστε έτοιμοι να απαχθείτε σε έναν εξωραϊσμό, φανταστικό και περίεργο κόσμο". Όποια και αν είναι το θέμα, περιμένετε φιλόδοξα και απίστευτα φανταστικά κομμάτια.

Το αμαξοστοιχικό Ghost Train του Stanley Park διεξάγεται στις 13 - 31 Οκτωβρίου 2017.

Μετάβαση στο Stanley Minature Train Train

Το Stanley Park Miniature Train βρίσκεται στο Stanley Park off Pipeline Road. Μπορείτε να κάνετε ποδήλατο ή να περπατήσετε από το κέντρο της πόλης, με κατεύθυνση δυτικά κατά μήκος της οδού W Georgia, ή μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο # 19 στο σταθμό του Stanley Loop. Για τους οδηγούς, εισάγετε μέσω της οδού W Georgia και ακολουθήστε τις πινακίδες για το τρένο. υπάρχουν χώροι στάθμευσης με πληρωμή ακριβώς έξω από την είσοδο του Τραίνο Μινιατούρα.

Αγορά εισιτηρίων για το Stanley Ghost Train Train

Παρόλο που μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ίδιας μέρας για το Train on-site, αυτά τα εισιτήρια μπορούν να πωληθούν γρήγορα. Αν είναι δυνατόν, αγοράστε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων online μέσω του σταθμού Stanley Park Ghost Train ή προσωπικά στο Ticketmaster.

Τι να περιμένετε στο τρένο φαντασμάτων Stanley Park

Η στάση Stanley Park Ghost Train είναι μόνο μία δραστηριότητα στις εγκαταστάσεις γύρω από το Minature Train. Όταν εισέρχεστε στους χώρους, θα δείτε τις δραστηριότητες των παιδιών, ένα στοιχειωμένο κάστρο, τις περιοχές χειροτεχνίας, κάποια αναψυκτικά (συνήθως μόνο ζεστή σοκολάτα και μπισκότα) και ένα μέρος για ζωγραφική προσώπου.

Η ίδια η διαδρομή με το τρένο είναι περίπου 20 λεπτά, οπότε το υπόλοιπο βράδυ μπορεί να δαπανηθεί για να εξερευνήσετε τις άλλες δραστηριότητες. Όταν αγοράζετε εισιτήρια για αυτό το γεγονός, τα αγοράζετε για την ίδια τη διαδρομή με το τρένο. οι άλλες δραστηριότητες είναι δωρεάν ή με δωρεά. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να έρθουν στο κοστούμι! (Να θυμάστε: Φορέστε ζεστά για τη βόλτα με το τρένο, οι νύχτες μπορεί να είναι κρύες.)