Βανκούβερ στοιχειωμένα σπίτια & Haunted Tours

Ψάχνετε για Απόκριες Απόκριες;

Αγαπάς μια καλή φοβία; Ανεξάρτητα από το ποια ηλικία είστε, οι τρομακτικές συγκινήσεις περιμένουν στα καλύτερα στοιχειωμένα happenings για το Vancouver Halloween 2016 .

Φανταστικές εκδρομές στο Βανκούβερ - Ενήλικες. Παιδιά 12 και άνω
Συνεχίζοντας, με επιπλέον ημερομηνίες για το Σαββατοκύριακο Απόκριες (28 - 31 Οκτωβρίου 2016)
Το Ghostly Vancouver Tours είναι μια περιηγητική εταιρεία που αναζητά όλο το χρόνο περιηγημένο στο Βανκούβερ, με περιηγήσεις τόσο στο Gastown όσο και στο Downtown Vancouver . Προσθέτουν επιπλέον ημερομηνίες περιοδείας προς τιμήν του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου.

Οι χαμένες ψυχές του Gastown - μόνο για ενήλικες
4 Οκτωβρίου, 6 - 8, 11 και 13 - 31, 2016
Η απαγορευμένη εκδρομή Πεζοπορίας του Απαγορευμένου Βανκούβερ οδηγεί τους επισκέπτες σε ένα θεατρικό και γοτθικό ταξίδι μέσω της πρώιμης ιστορίας του Βανκούβερ στο Gastown .

Φωτεινά Νύχτα στο PNE - Κανόνες Παιδιά 13 και άνω
7 - 31 Οκτωβρίου 2016
Μια από τις πιο δημοφιλείς παραδόσεις του Vancouver Halloween, οι Fright Nights στο PNE περιλαμβάνουν επτά στοιχειωμένα σπίτια, με θέμα τις διαδρομές Playland - όπως το "πιο ακραίο εκκρεμές" του Καναδά, το Τέρας και μια παράσταση Monster. Οι νύχτες Fright μπορούν να είναι όλες οι ηλικίες, αλλά τα στοιχειωμένα σπίτια πηγαίνουν για ενήλικες φοβίες, καθιστώντας τους ακατάλληλους για παιδιά κάτω των 13 ετών.

Διασκεδαστικό ταξίδι τρόλεϊ στο Βανκούβερ - Ενήλικες. Παιδιά 13 και άνω
14 - 31 Οκτωβρίου 2016 - κλειστές Κυριακές & Δευτέρες, εκτός από τις 30 και 31 Οκτωβρίου
Οι περιπλανώμενες ορεινές εκδρομές του Βανκούβερ - συμπεριλαμβανομένου του νεκροταφείου του Mountain View και του παλιού ναύσταθρου του Βανκούβερ για νεκροψία - με το αστυνομικό μουσείο του Βανκούβερ και την εταιρεία καροτσιού του Βανκούβερ.

Οι εκδρομές διαρκούν δύο ώρες το καθένα και απαιτούνται κρατήσεις.

Η κοιλάδα της κοιλάδας - ενήλικες? Παιδιά 8 και άνω
15 - 31 Οκτωβρίου 2016
Αυτό το στοιχειωμένο σπίτι έχει μεγαλώσει από μια στέγη γειτονιά σε ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα Halloween στο Βόρειο Βανκούβερ. Η είσοδος γίνεται με δωρεά, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Ταμείο Καύσης Πυροσβεστών BC.

Chunatown Haunted House - Ενήλικες; Παιδιά 13 και άνω
Σε παύση για το 2016
Δημιουργήθηκε από το θέατρο Seven Tyrants, αυτό το στοιχειωμένο αξιοθέατο μεταμορφώνει τον Κινέζικο Κήπο του Dr. Sun Yet Sen σε ένα τρομακτικό σπίτι με στοιχειωμένο τρόπο!

Θέλουν περισσότερα? Εκδηλώσεις και αξιοθέατα αποκριών του Βανκούβερ 2016

Για τα "πραγματικά" φαντάσματα στα ορόσημα του Βανκούβερ, δείτε επίσης: Τα πιο στοιχειωμένα μέρη στο Βανκούβερ, π.Χ.