Πώς να χειριστείτε τα γεράκια όταν το RVing

4 Συμβουλές για τη χειραγώγηση των λεωφόρων δρόμων κατά την πτήση RVing

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το RVing είναι για διασκέδαση το καλοκαίρι. Για άλλους, το RVing μπορεί επίσης να ταιριάζει στο πρόγραμμα για τις εποχές των ώμων της άνοιξης και του φθινοπώρου. Ο χειμώνας δεν παίρνει όλη αυτή την πολύ αγάπη για πολλούς RVers , αλλά υπάρχει ένας αριθμός από μερικούς που προτιμούν τα μικρά πλήθη στα πάρκα και το διαφορετικό τοπίο που φέρνει ο χειμώνας. Αλλά χειμώνα, μαζί με τμήματα της πτώσης και της άνοιξης μπορεί να φέρει έναν κίνδυνο για το τραπέζι, παγωμένους δρόμους.

Ανεξάρτητα αν έχετε μόνο RV το καλοκαίρι , η πλοήγηση στους παγωμένους δρόμους το χειμώνα είναι κάτι που κάθε RVer θα πρέπει να είναι ειδικευμένο, ειδικά αν RV στο τέλος του φθινοπώρου πηγαίνει στο χειμώνα . Ακολουθούν οι συμβουλές μας σχετικά με τον τρόπο πλοήγησης στις παγωμένες οδικές συνθήκες όταν πρόκειται για RVing.

Αργά και σταθερά

Η ταχύτητα δεν είναι ο φίλος σας όταν οδηγείτε σε παγωμένους δρόμους. Όσο μεγαλύτερη ταχύτητα έχετε, τόσο λιγότερος έλεγχος έχετε. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα όταν οδηγείτε σε παγωμένους δρόμους. Η ιδέα πίσω από την οδήγηση σε παγωμένους δρόμους θα πρέπει να είναι πάντα ένας ομαλός σταθερός ρυθμός. Η επιτάχυνση και η επιβράδυνση είναι πιο κατάλληλες για να προκαλέσουν χαλάρωση των ελαστικών σας, οδηγώντας σε περιστροφές, διαφάνειες και ατυχήματα. Έτσι θυμηθείτε, όταν πρόκειται για οδήγηση σε παγωμένες συνθήκες, είναι πάντα καλύτερο να διατηρήσετε ένα σταθερό ρυθμό.

Ανασηκώστε

Εάν δεν έχετε αγοράσει ακόμα ένα ζεύγος ελέγχου κατανομής βάρους / κλίσης και σκοπεύετε να χτυπήσετε παγωμένες περιοχές, μπορεί να είστε για άγρια ​​βόλτα. Συνιστούμε ήδη σε κάθε ιδιοκτήτη ρυμουλκούμενου να αγοράσει ένα σύστημα ελέγχου διανομής βάρους / χειριστηρίου για το ρυμουλκό του και ακόμη περισσότερο εάν σκοπεύετε να πάρετε αυτό το ρυμουλκούμενο ή ρυμουλκούμενο σε παγωμένες συνθήκες.



Τα οχήματα έλξης και τα ρυμουλκούμενα που είναι εκτός ισορροπίας είναι πολύ πιο πιθανό να γυρίσουν και να γλιστρήσουν κατά μήκος των παγωμένων δρόμων και θα έχετε έναν δύσκολο χρόνο βασιλεύοντας σε ένα ρυμουλκούμενο που έχει αρχίσει να κυριαρχεί σε έναν παγωμένο δρόμο. Και οι δύο μπορούν να λυθούν με την εγκατάσταση ενός υψηλής ποιότητας διανομής βάρους και / ή ενός αναρτήρα ελέγχου .

Ο βραχίονας διανομής βάρους θα επιτρέψει σε όλα τα τέσσερα ελαστικά να έχουν μια πιο συμπαγή λαβή στο δρόμο, ενώ ένας αναστολέας ελέγχου κλίσης μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το ρυμουλκούμενο σας να παρασύρεται στην πρώτη θέση.

Ελαστικά και αλυσίδες

Αν βρεθείτε σε χιονισμένες ή παγωμένες συνθήκες, ίσως είναι καλή ιδέα να αναβαθμίσετε τα ελαστικά σας συνολικά ή να επενδύσετε σε μια σειρά αλυσίδων χιονιού. Μπορείτε να κολλήσετε αλυσίδες RV για τα περισσότερα ελαστικά RV, δίνοντάς σας ένα εντελώς νέο επίπεδο δύναμης και πρόσφυσης. Αν δεν σας αρέσει η ταλαιπωρία της τοποθέτησης και απογείωσης των αλυσίδων χιονιού, θα πρέπει να εξετάσετε την επένδυση σε ένα πλήρες σετ ελαστικών χιονιού RV. Τα ελαστικά, οι αλυσίδες ή ένας συνδυασμός και των δύο μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε στο RV σας ότι το δευτερεύον επίπεδο πρόσφυσης σας εμποδίζει να γλιστρήσετε και να ολισθαίνετε σε παγωμένους δρόμους.

Μην πιέζετε

Εάν οι δρόμοι είναι παγωμένοι ή χιονισμένοι από ότι υπάρχει ένας τρόπος για να σας κρατήσουν ασφαλείς και ασφαλείς στο δρόμο, μην το πάρετε. Μια από τις χαρές της ύπαρξης ενός RV δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τους καθορισμένους χρόνους check-in ή κρατήσεις, οπότε μην προσπαθήσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας ή τον RV σας σε επικίνδυνες συνθήκες. Αν είστε άσπρο που κουνάτε το τιμόνι σας, είστε ήδη σε πολύ άγχος. Βρείτε την πλησιέστερη στάση του φορτηγού ή ακόμα και τον φαρδύ ώμο, αν χρειαστεί , τραβήξτε πάνω, βράστε λίγο καφέ ή ζεστό κακάο και περιμένετε να περάσει το χειρότερο της καταιγίδας.

Πάντα καλύτερα ασφαλές από το συγγνώμη, ειδικά με κάτι τόσο περίπλοκο όσο ένα RV.

Αυτά είναι μερικά από τα κύρια σημεία για το πώς να περιηγηθείτε στις παγωμένες οδικές συνθήκες όταν πρόκειται για RVing και πρέπει να ακολουθήσετε για να βοηθήσετε να κρατήσετε το ταξίδι σας ασφαλέστερο. Θυμηθείτε, εάν τα πράγματα είναι τριχωτά, μην πιέζετε τον εαυτό σας και βρείτε ένα ασφαλές μέρος για να περιμένετε τα χειρότερα.