Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτυ διαθέτει σαρωτή;

Τι να περιμένετε στην πτήση σας από το Κάνσας

Αν πρόκειται να αναχωρήσετε από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτι, αξίζει να γνωρίζετε ότι το αεροδρόμιο διαθέτει σαρωτές στην ασφάλεια του αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα, η ασφάλεια των αεροδρομίων έχει συσκευές απεικόνισης με χιλιοστά κύματα και οπίσθια απεικόνιση που εφαρμόστηκαν ως μέτρο ελέγχου ασφαλείας από την TSA και την Homeland Security το 2008 σε ολόκληρη την Αμερική. Θα έχετε ακούσει πιθανότατα από αυτά στα νέα πριν αρκετά χρόνια, όταν εισήχθησαν.

Τα μηχανήματα επιτρέπουν σε έναν πράκτορα της TSA να δει τι είναι κάτω από τα ρούχα σας, για να δει αν μεταφέρετε οτιδήποτε δεν πρέπει να είστε στο σώμα σας.

Πού βρίσκονται οι σαρωτές;

Όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο, θα πρέπει να κάνετε check in για την πτήση σας, να ρίξετε τις αποσκευές σας και στη συνέχεια να κατευθυνθείτε κατευθείαν στην ασφάλεια. Η διαδικασία σάρωσης πραγματοποιείται σε αυτά τα σημεία ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου και πρέπει να περάσετε μέσα από τους σαρωτές για να επιβιβαστείτε στην πτήση σας.

Το αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτυ έχει μερικούς ανιχνευτές μετάλλων, αλλά αν θέλετε να "αποχωρήσετε" από τον σαρωτή AIT, ίσως χρειαστεί να πάρετε ένα patdown. Έχουμε πάρει το κτύπημα πράγματα τσαμπιά των εποχών? δεν είναι θλιβερό, αλλά ο πράκτορας TSA μπορεί να είναι αρκετά "handsy". Οι πλήρεις σαρωτές σώματος δεν είναι μια μεγάλη υπόθεση, όμως. Έχει τελειώσει μέσα σε τρία δευτερόλεπτα και μετά θα περάσετε. Προτίθεμαι να τους εξοικονομήσουν χρήματα και μην ανησυχείτε για το που κάποιος πρέπει να δει το ανοιχτό σώμα μου σε μια οθόνη - είναι όλα για την ασφάλειά μου μετά από όλα.

Πώς να προετοιμαστείτε για την ασφάλεια του αεροδρομίου

Το λιγότερο αγαπημένο μέρος των ημερών των ταξιδιών μου πρέπει να περάσει από την ασφάλεια των αεροδρομίων, διότι είναι πάντα μια κουραστική απόπειρα. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκ των προτέρων για να περάσετε από την ασφάλεια γρήγορα και εύκολα.

Το πρώτο πράγμα είναι να ντυθείτε για την ασφάλεια του αεροδρομίου, αποφεύγοντας να φοράτε τίποτα που θα πρέπει να αφαιρέσετε.

Θα πρέπει να αφαιρέσετε ζώνες, σακάκια και πουλόβερ, καθώς και γυαλιά ηλίου, καπέλα και παπούτσια. Πάντα φορούν σαγιονάρες στο αεροδρόμιο (με την προϋπόθεση ότι δεν είναι κρύο) και επιλέγουν χοντρά ρούχα και όχι στρώματα, οπότε δεν χρειάζεται να τα απομακρύνω όταν περνούν.

Τα υγρά μπορούν πάντα να είναι μια οδυνηρή διαδικασία, γι 'αυτό πάντα βεβαιώνω ότι ταξινομώ τα υγρά και τις γέλες μου από τις υπόλοιπες χειραποσκευές μου όταν συσκευάζω τις σακούλες μου για την πτήση μου και βεβαιώνω ότι είναι αρκετά μικρές για να αναλάβουν πτήση και ότι όλοι ταιριάζουν μέσα σε μια μικρή, σαφή τσάντα για να περάσουν από την ασφάλεια.

Επίσης, αφαιρώ τον φορητό υπολογιστή μου και οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία από την τσάντα μεταφοράς μου, όταν περιμένω να περάσω από την ασφάλεια, καθώς θα πρέπει να το σαρώσετε ξεχωριστά.

Υπό την προϋπόθεση ότι έχετε συμμορφωθεί με όλους τους κανόνες ασφαλείας του αεροδρομίου και έχετε συσκευάσει τα υγρά και τα πηκτώματα σας σε δοχεία τριών ουγγιών και στο σωστό είδος πλαστικού σάντουιτς και δεν προσπαθείτε να εισάγετε όπλα ή υλικά κατασκευής βόμβας με τη μορφή, , Ελβετικά μαχαίρια στρατού στο μπρελόκ σας ή ένα σωληνάριο οδοντόκρεμα πλήρους μεγέθους, θα είστε σε θέση να συλλέξετε τα πράγματά σας και να φτάσετε στο αεροπλάνο.

Μην ξεχνάτε το φορητό υπολογιστή σας, το οποίο θα έπρεπε να βγάλετε από το σακίδιο σας και να το στείλετε μέσω της μηχανής ακτινογραφίας ξεχωριστά από τα άλλα σας αντικείμενα. ευτυχώς, είναι απίθανο να ξεχάσετε τα παπούτσια σας.

Έτσι, αν θέλατε να μάθετε αν το αεροδρόμιο του Κάνσας έχει σαρωτές επειδή αν είστε ανάμεσα σε εκείνους που δεν θέλουν εικόνες του γυμνού σας σώματος που εκπέμπονται από την ακτινοσκοπική μηχανή ακτίνων Χ, θα ξέρετε τώρα ότι πρέπει να φτάσετε νωρίς για την πτήση σας. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να περάσετε από την ασφάλεια, εάν αποχωρήσετε, καθώς οι πράκτορες ασφαλείας θα έχουν λόγο να είναι ύποπτοι για το λόγο που θέλετε να το αποφύγετε.

Περαιτέρω ανάγνωση

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.