Μια σπάνια ματιά στο Off-the-Beaten-Path Ινδία

Μια περιοδεία που προσφέρει μια ματιά σε μερικές από τις λιγότερο επισκέψεις περιοχές της Ινδίας

Η Ινδία είναι ένας κύριος κατάλογος λυμάτων. Με το σημαντικότερο εκθεσιακό του, το Taj Mahal, υπάρχουν λίγοι ταξιδιώτες που δεν επιθυμούν ένα ταξίδι στη χώρα. Αλλά η πραγματική μαγεία της Ινδίας μπορεί να βρεθεί σε μερικές από τις λιγότερο επισκέψεις της και οι Geringer Global Travel παίρνουν τους επισκέπτες για να δουν μερικούς από τους πιο μοναδικούς προορισμούς της χώρας με έναν ξεχωριστό οδηγό - αναγνωρισμένο αρχηγό περιοδείας και ντόπιο Κασμίρ - Muzaffar Andrabi και Geringer ιδιοκτήτη, Susan Geringer.

Αν η Ινδία είναι εμπειρία μια φορά στη ζωή, αυτή είναι μια ευκαιρία να επισκεφθεί κανείς μία φορά στη ζωή.

Η περιοδεία αρχίζει στο Δελχί στις 12 Ιουλίου και θα χωρίσει το χρόνο ανάμεσα στο Λαντάκ και το Κασμίρ, που προσφέρουν προοπτικές σε δύο πολύ διαφορετικές κουλτούρες. Το Ladakh, μια επέκταση της ερήμου Gobi και του θιβετιανού οροπεδίου, περιλαμβάνει το ψηλότερο και σκληρότερο έδαφος του κόσμου, με μεγάλες εκτάσεις έντονων ερήμων και "ηλιοστασίων" που φέρνουν μυστικιστική ομορφιά σε αυτό το άγριο τοπίο. Η περιοχή είναι κατά κύριο λόγο βουδιστική και gompas (μοναστήρια) που προσκολλώνται στα βουνά της.

Το Κασμίρ είναι σχεδόν το αντίθετο. Συχνά αναφέρεται ως "Παράδεισος στη Γη" και βρίσκεται κάτω από τα χιονισμένα βουνά και ειδυλλιακές λίμνες που περιβάλλουν την περιοχή. Έχει επίσης μια μοναδική κουλτούρα καθώς η ιδιαίτερη ομορφιά της έχει προσελκύσει κινέζους, Mughal και Βρετανούς ηγεμόνες μαζί με μια διαχρονική κληρονομιά του Σουφισμού.

Στο Κασμίρ, οι επισκέπτες θα μείνουν στην πόλη του Σριναγκάρ και θα χωρίζουν το χρόνο τους ανάμεσα σε νύχτες στα σπίτια, ένα δημοφιλές είδος διαμονής στο Κασμίρ και σε μια διαμονή στο The Lalit Grand Palace Srinagar, το οποίο έχει θέα στην γραφική λίμνη Dal και κάποτε φιλοξενεί τα μαχαραγιά.

Τα κυριότερα αξιοθέατα στο Κασμίρ περιλαμβάνουν ένα περίπατο κληρονομιάς Srinagar, όπου μπορείτε να γευματίσετε στην αυθεντική κουζίνα του Κασμίρ που ονομάζεται Wazwaan. μια ξενάγηση για να μάθουν τις τέχνες της χειροτεχνίας του Κασμίρ. μια περιήγηση στους διάσημους κήπους Mughal στο Srinagar, που χτίστηκε στο ισλαμικό ύφος της αρχιτεκτονικής με την περσική επιρροή. γεύμα με μια τοπική οικογένεια στο Σριναγκάρ. ένα πικνίκ και μια πεζοπορία στο Yusmarg, καθώς και μια επίσκεψη στο ιερό τέμενος Sufi στο Chrar-i-Sharief. και μια επίσκεψη στο εθνικό πάρκο Dachigam με έναν φυσιοδίτη που ψάχνει για το απειλούμενα ελάφι του Κασμίρι.

Στο Ladakh, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια διαμονή στο πολυτελές Hotel Zen στο Leh με ημερήσιες εκδρομές όπως ράφτινγκ στον ποταμό Indus στην Sham Valley και διανυκτέρευση στο τεντωμένο Himalaya Resort Desert στην κοιλάδα Nubra.

Τα σημαντικότερα αξιοθέατα στο Ladakh περιλαμβάνουν αίθουσες υψηλών προδιαγραφών στο Φεστιβάλ Hemis, επίσκεψη στο κεντρικό ινστιτούτο σπουδών Bodhi, συμμετοχή στην «Πρωινή Προσευχή» στη Μονή Thiksey, επίσκεψη στην Oracle Lady στο Saboo Village, επίσκεψη σε Hemis, Alchi και Thiksey Μοναστήρια, Diskit Gompa και Leh Palace. Ο επισκέπτης θα περάσει επίσης από το Khardung La Pass, τον υψηλότερο αυτοκινητόδρομο στον κόσμο στα 17.582 πόδια, θα δείτε τους διάσημους αμμόλοφους του Hundar και θα επισκεφθείτε την τοπική οικογένεια.

Η τιμολόγηση για την ξεχωριστή αναχώρηση, 15 νυκτερινή ξενάγηση στο Λαντάκ και το Κασμίρ ξεκινά από 5.795 δολάρια ανά άτομο, με βάση τη διπλή κατοχή και 7.365 δολάρια για ένα ενιαίο δωμάτιο. Το ποσό περιλαμβάνει όλα τα καταλύματα, τα γεύματα, τις εσωτερικές πτήσεις (με δυνατότητα αύξησης μέχρι την κράτηση) , μεταφορές και μεταφορές εδάφους, εισιτήρια καθοδήγησης και εισόδου. Το διεθνές αεροπορικό εισιτήριο δεν συμπεριλαμβάνεται. Οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016 θα εξοικονομήσουν 200 δολάρια ανά άτομο.