Τα 6 καλύτερα ταξίδια για να πάρετε στο Λαντάκ

Χωριά, μοναστήρια και εκπληκτικά τοπία

Τα καλύτερα ταξίδια για να πάρετε στο Ladakh περιλαμβάνουν επιλογές για όλα τα επίπεδα γυμναστικής και εμπειρίας, και υπάρχουν πολλές εταιρείες πεζοπορίας στο Leh που τους προσφέρουν εάν δεν θέλετε να το πάτε μόνο του. Αυτές οι εταιρείες παρέχουν σκηνές, πόνι, οδηγούς και γεύματα. Εναλλακτικά, είναι συχνά δυνατό να μείνετε σε απλά καταλύματα εξοχικής κατοικίας, με τα γεύματα που δίνονται.

Θα βρείτε κατά πάσα πιθανότητα μια μεγάλη διακύμανση των τιμών μεταξύ των εταιρειών πεζοπορίας. Αυτό αντικατοπτρίζει την ποιότητα του εξοπλισμού, των τροφίμων και των υπηρεσιών και μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην εμπειρία που θα έχετε. Οι συνιστώμενες εταιρείες πεζοπορίας περιλαμβάνουν τις Περιπέτειες Yama, το Dreamland Trek και Tours, την Overland Escape, τις Rimo Expeditions και την Ladakhi Women's Travel Company (η πρώτη γυναικεία εταιρία πεζοπορίας στο Ladakh).

Τα καταλύματα Homestay μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω των Himalayan Homestays στις περιοχές Sham, Hemis και Zanskar του Ladakh. Οι homestays παρέχουν στους κατοίκους του χωριού μια ευπρόσδεκτη πρόσθετη πηγή εισοδήματος, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένης της σπάνιας λεοπάρδαλης χιόνι. Σημειώστε ότι οι εγκαταστάσεις είναι πολύ βασικές σε αυτές τις παραδοσιακές γεωργικές κατοικίες, και τα ντους και τα κατάλληλα μπάνια είναι σπάνια. Αυτές οι 6 Best Homestays στο Leh συνιστώνται επίσης.