Απρίλιος στο Άμστερνταμ - Ταξιδιωτικές συμβουλές, Καιρός & εκδηλώσεις

Τι να περιμένετε από το Άμστερνταμ τον Απρίλιο

Ο Απρίλιος είναι ένας θαυμάσιος μήνας που θα γίνει στο Άμστερνταμ και την Ολλανδία στο σύνολό του, όταν οι πολύχρωμες σειρές τουλίπες κουβέρτα στα χωράφια και οι ντόπιοι περιμένουν την Ημέρα της Βασίλισσας, τα γενέθλια της μητέρας της Βασίλισσας Beatrix, Juliana. Οι Ολλανδοί μπαίνουν σε πανούκλες καθώς οι ηλιόλουστες μέρες επιστρέφουν και καθώς το σούρουπο πέφτει αργότερα και αργότερα, υπάρχει όλο και περισσότερος χρόνος για να εξερευνήσετε. Συγκρίνετε αυτό με άλλες συμβουλές και εκδηλώσεις για ταξίδια στο Άμστερνταμ όλο το χρόνο.

Απρίλιος υπέρ

Απρ

Απρίλιος καιρός

Ετήσια Φεστιβάλ & Εκδηλώσεις τον Απρίλιο

Δείτε ιστότοπους εκδηλώσεων για τις πληροφορίες επισκέψεων του τρέχοντος έτους.

Άμστερνταμ Φεστιβάλ Kleinkunst
Το 24ο Φεστιβάλ Amsterdams Kleinkunst αναλαμβάνει δύο θέατρα Leidseplein με ταλέντο από τον κόσμο του ολλανδικού καμπαρέ. (Σημείωση: Οι παραστάσεις είναι μόνο στα ολλανδικά.)

Breakin 'Τείχη Φεστιβάλ
Το θέατρο Frascati τοποθετεί σε αυτό το "διεθνές, πολυεπιστημονικό φεστιβάλ νεολαίας" δύο φορές το χρόνο για να αναδείξει τα ταλέντα απόδοσης κάτω των 27 ετών.

Πάσχα
Με απώλειες για το πώς να περάσετε την Κυριακή του Πάσχα στο Άμστερνταμ; Ελέγξτε αυτές τις εορταστικές συμβουλές τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά όλων των ονομαστικών αξιών.

Keukenhof
Το Keukenhof, το παγκοσμίου φήμης πάρκο λουλουδιών λουλουδιών των Κάτω Χωρών, είναι ανοιχτό για την εποχή του 2012. Ταξιδέψτε χωρίς εμπόδια με τις συμβουλές μεταφοράς Keukenhof ή δείτε φωτογραφίες από προηγούμενες εποχές .

Meibockfestival
Πηγαίνετε στο Posthoornkerk (Haarlemmerstraat 124-126) μεταξύ 1 και 8 μ.μ. για να δοκιμάσετε τις καλύτερες μπύρες της σεζόν. η είσοδος είναι € 6 και κάθε πίστωση (€ 1,75 / ea) αξίζει 15 λίτρα (5 ουγκιές) μπύρας. Κάντε την μέρα σας με μια μπύρα με ένα ταξίδι στην εμπειρία Heineken και / ή μερικά από τα καλύτερα τοπικά μπαρ μπίρας .

Museumweekend
Τα μουσεία σε όλη την Ολλανδία αποβάλλουν τα (συχνά ακριβά) εισιτήρια τους για αυτό το Σαββατοκύριακο μόνο τον Απρίλιο. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Museumweekend για έναν πλήρη κατάλογο συμμετεχόντων ανά πόλη ή διαβάστε περισσότερα για τα μουσεία του Άμστερνταμ.

Ημέρα της Βασίλισσας
30 Απριλίου
Περίπου ένα εκατομμύριο ξενώνες θα κατέβουν στο Άμστερνταμ για την Ημέρα της Βασίλισσας, τα γενέθλια της πρώην Βασίλισσας Τζούλιανα, ώστε να προετοιμαστείτε: όσοι προτιμούν να αποφεύγουν τα πλήθη θα πρέπει να κατευθύνονται σε ανοιχτούς χώρους όπως το Vondelpark, που μετατρέπεται σε παιδικό παράδεισο τον Απρίλιο 30, ή παραλείψτε την πόλη για μερικές πιο χαλαρές εορταστικές εκδηλώσεις!

Παγκόσμια Φωτογραφία Τύπου
Η World Press Photo τιμά την καλύτερη φωτορεπορτάζ κάθε χρόνο με τελετή απονομής βραβείων και κινητή έκθεση, η οποία κυκλοφορεί στο Oude Kerk (Παλιά Εκκλησία) του Άμστερνταμ, προτού ταξιδέψει στην world.de Kerk (Old Church) πριν ταξιδέψει στον κόσμο.