Δωρεάν wifi hospots στο Χονγκ Κονγκ

Πού θα το βρείτε

Προφανώς, το Χονγκ Κονγκ είναι μια πολύ συνδεδεμένη πόλη, με σχεδόν κάθε νοικοκυριό συνδεδεμένο με το δίχτυ. Δυστυχώς για τους τουρίστες που θέλουν να συνδέσουν μερικά δωρεάν hotspot wifi στο Χονγκ Κονγκ, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχουν σχετικά δημόσια σημεία πρόσβασης και λίγα cafes στο διαδίκτυο στην πόλη, και εκείνα που υπάρχουν είναι σκοτεινές τρύπες που απευθύνονται αποκλειστικά σε λάτρεις των εφηβικών τυχερών παιχνιδιών. Ευτυχώς δωρεάν hotspots wifi στο Χονγκ Κονγκ είναι ευρέως διαθέσιμα σε βιβλιοθήκες, καφετέριες και εμπορικά κέντρα.

Παρακάτω είναι μια λίστα με κεντρικά τοποθετημένο δωρεάν internet και wifi σημεία πρόσβασης στο Χονγκ Κονγκ.

Pacific Coffee

Το Pacific Coffee, που βρίσκεται σε όλη την πόλη, προσφέρει ασύρματη πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα, μερικά από τα οποία είναι δωρεάν, αλλά ως επί το πλείστον, η πρόσβαση είναι πληρωμή καθώς πηγαίνετε. Ωστόσο, η εταιρεία προσφέρει επίσης δύο ή τρεις σταθερούς υπολογιστές σε κάθε καφετέρια, όπου η πρόσβαση κοστίζει την τιμή ενός φλιτζανιού καφέ ή αν είστε άτακτος, τίποτα.

Βιβλιοθήκες του Χονγκ Κονγκ

Σχεδόν όλες οι βιβλιοθήκες του Χονγκ Κονγκ προσφέρουν τόσο σταθερούς σταθμούς εργασίας PC όσο και πρόσβαση LAN για φορητούς υπολογιστές, και οι δύο είναι δωρεάν. Για τους σταθερούς σταθμούς εργασίας πρέπει να εγγραφείτε στη βιβλιοθήκη, αλλά συχνότερα, ένας σταθμός θα είναι δωρεάν αμέσως, αν όχι, μπορείτε να κάνετε κράτηση μπροστά.

Θα χρειαστείτε το διαβατήριό σας. Η πρόσβαση στο LAN απαιτεί εγγραφή, αλλά δεν θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση μπροστά. Το ασύρματο δρομολογείται καθ 'όλη τη διάρκεια του 2008. Οι βιβλιοθήκες είναι γενικά ανοιχτές από τις 10 π.μ. έως τις 19:00 τις καθημερινές και τις 5μμ τα Σαββατοκύριακα. Η κεντρική βιβλιοθήκη του Χονγκ Κονγκ είναι ανοιχτή μέχρι τις 21:00 καθημερινά, εκτός από τις Κυριακές