Τοποθεσίες για διαμονή στη Σάντα Κρουζ

Τι πρέπει να ξέρετε για την εύρεση ενός τόπου διαμονής στη Σάντα Κρουζ

Η εύρεση ενός τόπου διαμονής στη Σάντα Κρουζ ακούγεται εύκολη. Μην πηγαίνετε απλώς σε κάποιον δικτυακό τόπο κράτησης και βρείτε ένα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά; Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό, αλλά υπάρχουν πολλά που οι online κρατήσεις δεν σας λένε. Το γραφείο του τοπικού επισκέπτη δεν θα σας πει ούτε. Αυτό είναι που είμαι εδώ - για να είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε όλα αυτά τα βρώμικα μικρά μυστικά και να καταλήξετε με το κατάλυμα που είναι τέλειο για σας.

Τι πρέπει να ξέρετε για την Santa Cruz

Η Σάντα Κρουζ και οι γειτονικές της πόλεις απλώνεται κατά μήκος των 6 μιλίων στο βόρειο άκρο του κόλπου Monterey.

Είναι δυνατόν να παραμείνετε οπουδήποτε στην περιοχή και να φτάσετε σε οτιδήποτε άλλο αρκετά γρήγορα. Δηλαδή, αρκεί να μην έχετε κολλήσει στην κυκλοφορία.

Η περιοχή Santa Cruz περιλαμβάνει τις πόλεις Santa Cruz, Aptos, Capitola και Soquel. Μερικές online κρατήσεις υπηρεσιών θα περιλαμβάνουν όλες αυτές όταν ψάχνετε για ξενοδοχεία Santa Cruz. Σε άλλους, ίσως χρειαστεί να ψάξετε στα ονόματα των μεμονωμένων πόλεων.

Η Αργεντινή και η Πορτογαλία έχουν επίσης πόλεις Santa Cruz. Θα φτάσετε σε αυτό που ψάχνετε πολύ πιο γρήγορα αν προσθέσετε τη λέξη "Καλιφόρνια" στην αναζήτησή σας.

Επισκεφθείτε τη Σάντα Κρουζ

Θα χρειαστείτε κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να κοιμηθείτε ενώ βρίσκεστε στη Σάντα Κρουζ. Ρίξτε μια ματιά στα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Σάντα Κρουζ για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο ή να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε .

Βρείτε ένα ξενοδοχείο στη Σάντα Κρουζ

Βρείτε το κατάλυμα Santa Cruz σαν επαγγελματία. Χρησιμοποιήστε την ίδια διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να επιλέξετε τα συνιστώμενα ξενοδοχεία μας . Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε μερικά πράγματα σχετικά με τις τοποθεσίες του ξενοδοχείου Santa Cruz:

Μόλις έχετε επιλέξει μερικούς κατάλληλους υποψήφιους για το ταξίδι σας, εφαρμόστε όλα τα καλύτερα κόλπα για να πάρετε το χαμηλότερο δυνατό ποσοστό .

Πηγαίνετε κατευθείαν στα σχόλια πελατών και τις συγκρίσεις τιμών.

Ξενοδοχεία Σάντα Κρουζ Σας προτείνουμε

Δύο από τις αγαπημένες μας ξενοδοχειακές αλυσίδες διαθέτουν ιδιότητες στο Santa Cruz: το Dream Inn (Joie de Vivre) και το West Cliff Inn (Four Sisters Inns).

Βρείτε ένα B & B στη Σάντα Κρουζ

Η Santa Cruz διαθέτει μόνο μερικά δωμάτια με πρωινό. Οι καλύτεροι μεταξύ τους είναι:

Κάμπινγκ Κοντά στο Σάντα Κρουζ

Πολλοί επισκέπτες της Santa Cruz επιθυμούν να κάνουν κάμπινγκ. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να βρείτε τα καλύτερα μέρη για να τοποθετήσετε τη σκηνή σας ή να σταθμεύσετε τον RV σας. Ή αν δεν έχετε κανένα από αυτά, κάποιοι ακόμη έχουν καμπίνες σκηνή για ενοικίαση.