Αεροδρόμιο του Ώκλαντ Εστιατόρια, Καφετέριες και Εστιατόρια

Πού να φάτε στο ή κοντά στο αεροδρόμιο του Ώκλαντ

Αν ταξιδεύετε από ή προς το αεροδρόμιο του Ώκλαντ, υπάρχουν πολλές επιλογές εστιατορίων και καφέ. Υπάρχουν μερικές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε στο διεθνή τερματικό σταθμό, αλλά και μερικές από τις εμπορικές περιοχές κοντά. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή σε μικρή απόσταση με ταξί. Εδώ είναι μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές.

Τερματικά καφέ και εστιατόρια στο διεθνές αεροδρόμιο του Ώκλαντ

Οι περισσότεροι από τους χώρους φαγητού βρίσκονται σε μια κεντρική περιοχή δικαστηρίων τροφίμων εντός του κτιρίου του τερματικού σταθμού.

Εάν φεύγετε σε μια πτήση, η καλύτερη επιλογή θα βρεθεί στον κοινόχρηστο χώρο πριν μπείτε στην ασφάλεια αναχώρησης.

Hayama Sushi Bar: Ωραίο ιαπωνικό φαγητό.

Mac's Down κάτω από το μπαρ και το καφέ: Casual bar bar, από ελαφριά σνακ μέχρι γεύματα.

Silk Road: Το μενού περιέχει μια ποικιλία από ασιατικές κουζίνες, όπως κινέζικα, ινδικά και ταϊλανδικά.

Zarbo Cafe and Bar: Τρόφιμα και μεσημεριανά γεύματα με μεγάλη ποικιλία από χορτοφαγικά και χωρίς γλουτένη πιάτα. Υπάρχουν ωραία θέα στο λιμάνι Manukau από την τραπεζαρία.

Αεροδρόμια του Ώκλαντ

Emperor Lounge: Αρκετές αεροπορικές εταιρείες έχουν τα δικά τους σαλόνια για επαγγελματικούς και πρώτης κατηγορίας επιβάτες. Ωστόσο, υπάρχει ένα άλλο σαλόνι για όλους τους επιβάτες που αναχωρούν. Το Emperor Lounge βρίσκεται μετά από ασφάλεια και έναντι αμοιβής 49 $ ανά άτομο παρέχει γεύματα σε μπουφέ καθώς και δωρεάν wi-fi και εγκαταστάσεις ντους. Το Σαλόνι πρέπει να γίνει κράτηση εκ των προτέρων (κατά προτίμηση τουλάχιστον 24 ώρες) για να εξασφαλιστεί η είσοδος.

Ανοίξτε 6 π.μ. έως 11 μ.μ. καθημερινά.

Καφετέριες και εστιατόρια κοντά στο αεροδρόμιο του Ώκλαντ

Szimpla Gastro Bar: Βρίσκεται κάτω από το ξενοδοχείο Formule1, λίγα λεπτά από τα τερματικά κτίρια. Είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό στην περιοχή του αεροδρομίου Auckland, και πιθανώς ένα από τα καλύτερα στο Νότιο Auckland περιοχή.

Είναι καινοτόμος και πλούσιος ναύλος για τα παμπ, με μια συστροφή του Νότιου Ειρηνικού. Υπάρχει επίσης μια καλή επιλογή από μπύρες, συμπεριλαμβανομένων μπουτίκ μπύρες στη βρύση. Η κουζίνα είναι ανοιχτή από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ., αν και τα ποτά είναι διαθέσιμα μέχρι αργότερα.

Szimpla Gastro Bar Στοιχεία επικοινωνίας:

Papillon Cafe: Αυτό είναι δίπλα στο πάρκο περιπέτειας Butterfly Creek, στα αριστερά αν κατευθυνθείτε νότια από το αεροδρόμιο προς Manukau και τον νότιο αυτοκινητόδρομο. Υπάρχει μια καλή ποικιλία τροφίμων και απλά γεύματα σε ένα ωραίο περιβάλλον με θέα στο πάρκο. Ανοίξτε τις ώρες ημέρας μόνο μέχρι τις 5μμ.

Papillon Cafe Στοιχεία Επικοινωνίας:

Περισσότερες πληροφορίες για το αεροδρόμιο του Ώκλαντ