Καλύτερα εστιατόρια, καφετέριες και εστιατόρια σε Rotorua, Νέα Ζηλανδία

Το Rotorua, στο κεντρικό βόρειο νησί της Νέας Ζηλανδίας, είναι, μαζί με το Queenstown, ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός στη χώρα. Ως εκ τούτου, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών θέσεων για φαγητό, από bar bars και τα καταστήματα γρήγορου φαγητού μέχρι εξαιρετικό φαγητό.

Θα βρείτε πολλά μέρη, ιδιαίτερα τα εθνοτικά εστιατόρια, είναι BYO. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα μπουκάλι κρασί της Νέας Ζηλανδίας για να πάρετε μαζί σας σε ένα εστιατόριο, καλό μέρος για να το αγοράσετε θα είναι τα κρασιά Arawa Fine Vines.

Βρίσκονται ανάμεσα στην ταινία του εστιατορίου στο τέλος της οδού Tutanekai.

Το Central Rotorua, όπου τα περισσότερα εστιατόρια βρίσκονται, δεν είναι μεγάλο, οπότε είναι πολύ πιθανό να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας και απλά να περπατήσετε μέχρι να βρεθείτε κάπου που σας ταιριάζει. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα που έχουμε ανακαλύψει και είναι καλά αξίζει τον έλεγχο.

Χορός & Whistle Ιστορικό Pub

Το Pig & Whistle είναι κάτι από ένα ίδρυμα του Rotorua και συνήθως βουίζει, ανεξάρτητα από το τι νύχτα της εβδομάδας. Σε ένα κτίριο που ήταν αρχικά ο αστυνομικός σταθμός της πόλης, υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα παμπ με έναν υπαινιγμό της ιστορίας. Η ζωντανή μουσική παίζει συχνά την Πέμπτη έως τις Σάββατο βράδυ Όσον αφορά τα τρόφιμα πηγαίνει, το μενού είναι πλήρες και σε καλή τιμή? Τα προϊόντα περιλαμβάνουν nachos, μπιφτέκια και πιάτα με κρέας και ζυμαρικά. Η διεύθυνση είναι η οδός Tutanekai 1182, Rotorua.

Καφέ Μαρόκο Abracadabra

Μια εμπειρία διασκέδασης για όλη την οικογένεια, το καφέ Abracadabra Moroccan Cafe σερβίρει εξαιρετικό φαγητό με κορυφαία υπηρεσία.

Το μενού του δείπνου είναι ιδιαίτερα επηρεασμένο από το Μαρόκο, το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα λιγότερο. Η διεύθυνση είναι η οδός Amohia 1263, Rotorua.

Σαμπρόσο Λατινοαμερικάνικο εστιατόριο

"Sabroso" είναι ισπανικά για "νόστιμα" και αυτό το μικρό μέρος παρουσιάζει μια σειρά από εξαιρετικά πιάτα τόσο μεξικανικής όσο και νοτιοαμερικανικής επιρροής. Δεν είναι BYO, αλλά διαθέτει μερικά ενδιαφέροντα κρασιά της Νότιας Αμερικής.

Το chimichanga θαλασσινών συνιστάται ιδιαίτερα! 1184 Haupapa Street, Rotorua.

Το εστιατόριο Zanelli's Italia

Αυτό το φιλόξενο εστιατόριο προσφέρει αυθεντικά ιταλικά ωραία τραπεζαρία σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τα πιάτα συμπληρώνονται από μια ενδιαφέρουσα επιλογή από ιταλικά, νέα Ζηλανδία και αυστραλιανά κρασιά. Οι ιδιοκτήτες έχουν επίσης δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα «ιταλικής αυλής» που προσθέτει στην εμπειρία. Η διεύθυνση είναι η οδός Amohia 1243, Rotorua.

Fat Dog Cafe και μπαρ

Ένα άλλο εικονίδιο του Rotorua, το Fat Dog Cafe and Bar είναι επίσης συνήθως γεμάτο, λόγω της εξαιρετικής ατμόσφαιρας και του καλού φαγητού. Οι γενναιόδωρες μερίδες προσελκύουν επίσης μια δίκαιη smattering των νεότερων και backpacker τουρίστες και BYO καθώς και άδεια είναι ένα πλεονέκτημα. Το μενού είναι εκτεταμένο, με τα πάντα από σούπες, μπιφτέκια, σαλάτες, ζυμαρικά και πιάτα με βάση το κρέας. Ένα διασκεδαστικό μέρος για φαγητό αν είστε πεινασμένοι! 1161 Street Arawa, Rotorua.

Εστιατόριο Peak Aorangi

Καμία επίσκεψη στο Rotorua δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να επισκεφθείτε το Aorangi Peak Restaurant. Βρίσκεται στις πλαγιές της κορυφής Aorangi και προσφέρει εκπληκτική θέα στη λίμνη, την πόλη και το περιβάλλον. Υπάρχει μια ανοιχτή καφετέρια για μεσημεριανό γεύμα και περιστασιακά σνακ και εξαιρετικό φαγητό το βράδυ. Σίγουρα μία από τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες στο Rotorua. Η διεύθυνση είναι 353 Mountain Road, Rotorua.