"Διαλέξτε τα δικά σας" Apple Orchards στη Βόρεια Καρολίνα

Επιλέγοντας τα δικά σας μήλα στην περιοχή Charlotte και πέρα

Για πολλούς ανθρώπους, η πτώση σημαίνει ότι είναι η εποχή της επιλογής μήλων στη Βόρεια Καρολίνα. Είτε παίρνετε μια παρτίδα μήλων πίτες, κάνοντας σπιτικό μήλο μήλου ή βούτυρο μήλου, ή ακριβώς όπως ένα υγιεινό σνακ, δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα καλάθι φρέσκα μήλα από Carolinas.

Αν ψάχνετε να πάρετε τα απόλυτα πιο φρέσκα μήλα είναι δυνατόν, έχετε τύχη στη Βόρεια Καρολίνα επειδή υπάρχουν πολλά αγροκτήματα και περιβόλια που σας επιτρέπουν να επιλέξετε το δικό σας από το δέντρο.

Η περίοδος επιλογής της Apple είναι συνήθως κάποια στιγμή από τις αρχές Ιουνίου έως τις αρχές Δεκεμβρίου, οπότε αρχίστε να ελέγχετε προς τα μέσα έως τα τέλη Μαΐου για να δείτε πότε ανοίγει το αγαπημένο σας αγρόκτημα. Σχεδόν όλες οι εκμεταλλεύσεις που βρίσκονται στον κατάλογο αυτό θα βρίσκονται στην περιοχή των βουνών της Βόρειας Καρολίνας.

Έχω απαριθμήσει μερικές μόνο εκμεταλλεύσεις picking μήλων παρακάτω. Ο κατάλογος κατατάσσεται στη δυτική Βόρεια Καρολίνα, στην παράκτια περιοχή της Βόρειας Καρολίνας, και στην περιοχή Charlotte - στο Πιεμόντε ή στην κεντρική περιοχή. Για κάθε περιοχή, αναφέρονται περίπου έξι αγροκτήματα, με μια σύνδεση με μια πλήρη βάση δεδομένων για να βρείτε περισσότερα. Αυτό που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα δεν είναι κοντά σε μια πλήρη λίστα, ούτε λέω ότι αυτά είναι τα "καλύτερα". Είναι μόνο μια δειγματοληψία μερικών από αυτά που πρέπει να προσφέρουμε. Προσπάθησα να συμπεριλάβω αγροκτήματα από διαφορετικές περιοχές κάθε περιοχής.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους χώρους προσφέρουν άλλα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ενώ αρκετοί έχουν ακόμη και άλλα "pick your own" τρόφιμα. Αλλά για κάθε ένα από αυτά τα σημεία, μπορείτε να επιλέξετε τις φράουλές σας.